DPS 10.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wiesz co? Wiesz co? A żeby Ci pypeć na języku urósł większy niż moje okulary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Frosiu-gdzieś ty, gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 :cool:oj , dobrze , że ktos odnalazł moje komentarze , bo ja naprawdę nie radze sobie z tym nowym forum akunia pare razy wysyłałam do ciebie prywatna wiadomośc w sprawie przepisu na schab ze sliwka , ale nigdy nie udało mi sie jej wysłac byłam strasznie rozzalona i smutna z tego powodu zniecheca mnie tez trudność w poruszaniu sie na nowym forum a nie mam czasu ,żeby troche tu pogrzebac może jak już ochłone po całym naszym zamieszaniu związanym z przygotowaniami do ceromoni ślubnej ( tak , tak !!! termin został wyznaczony na 22.05 o godz. 12.40 ) to zaczne sie zaznajamiac z wszystkimi opcjami narazie tylko slepo klikam i próbuje z różnymi skutkami nawet obrazków nie potrafie wstawiac , wpisuję je recznie, ale nie jestem w tym zbyt biegła przepraszam tez wszystkich ,którzy do mnie zaglądali , a ja nie potrafiłam im odpisać poprawia sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 poprawia sie mom nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.04.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 po całym naszym zamieszaniu związanym z przygotowaniami do ceromoni ślubnej ( tak , tak !!! termin został wyznaczony na 22.05 o godz. 12.40 ) kochana GRATULACJE!!! a przepiski możesz mi na maila przesłać, albo wkleić TU [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Łoooo, gratulacje, kochana! :D:D Cieszę się ogromnie, że jest tak blisko do tego pieknego dnia!!! A pisać teraz juz dasz radę, na paewno, to w sumie łatwe jest! Dzień - dwa i będziesz śmigac po forum jak przecinak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 termin został wyznaczony na 22.05 o godz. 12.40 ) Nareszcie NASZE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 i nadal Ciebie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) nie wiem dlaczego, ale normalnie czułam ,że ktoś o mnie myśli i weszłam na forum nie wiem czy to Ty ako przywołałaś mnie w myslach czy zelka , ale wiem , że jestescie kochani i ...wyrozumiali dziękuje wszystkim , którzy o mnie pamietaja mimo tego,że ostatnio nie udzielam sie na forum u mnie troche zamieszania ostatnio wiecej pracy , nerwówka przed Olki maturą i przed Naszym Wielkim Dniem córeczka była u mnie cały tydzień relaksując się przed egzaminem dojrzałości bidaczce mama wyjechała, chłopak wyjechał zapłakałaby sie na smierć a tak , troche sie pouczyła (mnie przy okazji też ), trochę sie powygłupiałyśmy , troche poplotkowałyśmy , omówiłysmy w spokoju szczegóły ślubu fajnie byyyyło, aaaaleee....jak zwykle krótko wczoraj musiała juz wracać , bo jutro jedzie na Jasną Górę z klasą teraz tylko trzymać kciuki pozostało o co i was ślicznie proszę za moja Olusię , synka Depeesi i jeśli mnie pamięć nie myli corkę veruni , i synek tolusi , i córka edziuni ...... żeby naszym dzieciakom się udało zdać i kontynuować swoje plany życiowe jeszcze raz dziękuje Wam kochani za wszystkie gratulację i zyczenia szczęścia i przede wszystkim za pamięć raz już pisałam , ale kliknęłam gdzieś , gdzie nie miałam kliknąć i post poszedł w ...... a nie miałam cierpliowości pisać od nowa nerwowa sie na starość robie czy jak ? heheh buziole krejzole !!!!! acha , coś musze wam dziewczyny napisać pewnie o slubie , co? kieckę kupiłam ,ale ....przestała mi sie podobac ..za skromna moim zdaniem zamówiłam inną , na zdjęciu była ładniejsza niż w Realu , więc odesłałam znalazłam sukienkę marzenie .....termin realizacji zamówienia ...koniec czerwca wrrrrrrrr inna po przymierzeniu okazała sie zbyt ...wyzywająca mam straszny problem , bo nie chce typowej białej (za stara jestem to raz , to nie ślub kościelny to dwa, przyjęcie w domu więc długa odpada - nie będe w takiej latac między kuchnią a pokojem - to trzy) no , ale chciałabym tez wyglądac pięknie i młodo , i elegancko , i sexy , i w ogóle ..jestem walnieta po co to mi to wszystko było wczesniej wszystko było proste a teraz nawet odcień świeczek jest dla mnie problemem chyba panikuje aaaaaaaaa !!!! no i fajnie, w końcu sie wygadałam Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez frosch korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 o LOL mam dziennik )))) przyzwyczailiście się już do nowego forum bo ja jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kolor świeczek dobierz do serwetek i masz problem z głowy http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif. Poza tym, sama w sobie jesteś młoda i seksowna i tego się trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Brazunia jak zawsze ma rację! Frosiu-cieszę, że z Twego szczęscia...kciuki oczywista będę trzymać za wszystkie dzieciaczki maturalne naszych forumowych koleżanek i kolegów...... i pisz, zagladaj tu do nas...pomożemy z tym i owym, choć wirtualnie;)co do forum z dnia na dzień coraz bardziej przyjazne się staje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Powoli sie przyzwyczajamy do nowego, chociaz ja wciąż wzdycham za starym. A ze świeczkami to Braza rację ma, dobierz takie, żeby do serwetek pasowały! Jestem pewna, że będziesz wyglądac pięknie i bardzo seksownie, bo Ty jesteś laska taka, że szok, juz ja coś o tym wiem! Kciuki za wszystkich pozostałych maturzystów obiecuję bardzo mocno trzymać! Nie denerwuj się, Kochana Dziewczyno nasza, będzie wszystko dobrze. Buziaki serdeczne bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 dzięki kochane niee nooo , kolor świeczek mam już dawno wybrany ale .....domyślacie się jednak ,że odcieni koloru kremowego czy ecru (czy jak ta wanilia jeszcze się zwie) jest 1.000128 , nie ? no i właśnie , który odcień wybrać , jak każdy ladny i tak nie jest żle bo zdecydowałam sie juz na pewno na rodzaj świec - rustykalnych (takie lekko transparentne ,strukturalne , ładnie sie wywijają podczas palenia ,ale ze 4 odcienie mi sie podobają i wszystkie pasują do serwetek ..... butów tez jeszcze nie mam , bo wstrzymuję się do dnia zakupu sukienki bez kitu zachowuje sie jak małolata ta histerią hahahhaha ale ja juz tak mam najpierw panikuje a potem i tak wszystko mi sie udaje moje dziecko załatwiło mi juz termin u babki od paznokci (mam bardzo zniszczone , więc walne sobie plastiki ,a co tam ...raz w zyciu moge ) , u fryzjera , wybrała cukiernię , gdzie zamówi torta , zamówiła dodatki do garnituru dla Froscha , odbierze obrączki ..... kochane dziecko - wiedziałam , że jako swiadkowa będzie najlepsza na świecie w sumie byłam wyluzowana do jej przyjazdu do nas , bo to ona zaczęła panikować i mnie sie szybko udzieliło hahaha mykam , bo kombinuje w programie graficznym etykietki na wóde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Flaszki weselnej absolutnie się nie domagam, ale etykietkę to pokażesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 pokażesz etykiety, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 mnie tam etykieta nie potrzebna byleby było tak dobre jak ostatni dzbanek w Kanie Galilejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 mnie tam etykieta nie potrzebna byleby było tak dobre jak ostatni dzbanek w Kanie Galilejskiej :):) nic nie mam jeszcze o naklejki mi chodzi bo za duzo mam pomysłów ale ....ale ..... zamówiłam kiecke chcecie zobaczyc jaką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Frosia, co to za pytanie, dawaj fotkę szybciorem. A tak poważnie, to Ty naprawdę Froscha zaobrączkujesz na amen? Cudnie I jeszcze jedno, 22 maja to super data na ślub. Znam jedną parę, która tego dnia brała ślub i są ze sobą przeszczęśliwi. Ale Wy z datą czy bez daty będzie szczęśliwi bo to te dwie przysłowiowe połówki jabłka, czyż nie? A za maturę Oli będę zaciskać tak jak za wszystkich, o których wiem. Dawaj tę kieckę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts