Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:cool:oj , dobrze , że ktos odnalazł moje komentarze , bo ja naprawdę nie radze sobie z tym nowym forum :(

akunia pare razy wysyłałam do ciebie prywatna wiadomośc w sprawie przepisu na schab ze sliwka , ale nigdy nie udało mi sie jej wysłac

byłam strasznie rozzalona i smutna z tego powodu

zniecheca mnie tez trudność w poruszaniu sie na nowym forum a nie mam czasu ,żeby troche tu pogrzebac

może jak już ochłone po całym naszym zamieszaniu związanym z przygotowaniami do ceromoni ślubnej ( tak , tak !!!:cool: termin został wyznaczony na 22.05 o godz. 12.40 :D) to zaczne sie zaznajamiac z wszystkimi opcjami

narazie tylko slepo klikam i próbuje z różnymi skutkami

nawet obrazków nie potrafie wstawiac :( , wpisuję je recznie, ale nie jestem w tym zbyt biegła

przepraszam tez wszystkich ,którzy do mnie zaglądali , a ja nie potrafiłam im odpisać

poprawia sie ;)

Łoooo, gratulacje, kochana! :D:D:D

Cieszę się ogromnie, że jest tak blisko do tego pieknego dnia!!! :D

A pisać teraz juz dasz radę, na paewno, to w sumie łatwe jest!

Dzień - dwa i będziesz śmigac po forum jak przecinak! :lol2:

• 2 weeks później...

nie wiem dlaczego, ale normalnie czułam ,że ktoś o mnie myśli i weszłam na forum

nie wiem czy to Ty ako przywołałaś mnie w myslach czy zelka , ale wiem , że jestescie kochani i ...wyrozumiali

dziękuje wszystkim , którzy o mnie pamietaja mimo tego,że ostatnio nie udzielam sie na forum

u mnie troche zamieszania ostatnio

wiecej pracy , nerwówka przed Olki maturą i przed Naszym Wielkim Dniem

córeczka była u mnie cały tydzień relaksując się przed egzaminem dojrzałości

bidaczce mama wyjechała, chłopak wyjechał

zapłakałaby sie na smierć

a tak , troche sie pouczyła (mnie przy okazji też ), trochę sie powygłupiałyśmy , troche poplotkowałyśmy , omówiłysmy w spokoju szczegóły ślubu

fajnie byyyyło, aaaaleee....jak zwykle krótko

wczoraj musiała juz wracać , bo jutro jedzie na Jasną Górę z klasą

teraz tylko trzymać kciuki pozostało o co i was ślicznie proszę

za moja Olusię , synka Depeesi i jeśli mnie pamięć nie myli corkę veruni , i synek tolusi , i córka edziuni ......

żeby naszym dzieciakom się udało zdać i kontynuować swoje plany życiowe

jeszcze raz dziękuje Wam kochani za wszystkie gratulację i zyczenia szczęścia i przede wszystkim za pamięć

raz już pisałam , ale kliknęłam gdzieś , gdzie nie miałam kliknąć i post poszedł w ......

a nie miałam cierpliowości pisać od nowa

nerwowa sie na starość robie czy jak ? heheh

buziole krejzole !!!!! :)

acha , coś musze wam dziewczyny napisać pewnie o slubie , co?

kieckę kupiłam ,ale ....przestała mi sie podobac ..za skromna moim zdaniem

zamówiłam inną , na zdjęciu była ładniejsza niż w Realu , więc odesłałam

znalazłam sukienkę marzenie .....termin realizacji zamówienia ...koniec czerwca wrrrrrrrr

inna po przymierzeniu okazała sie zbyt ...wyzywająca

mam straszny problem , bo nie chce typowej białej (za stara jestem to raz , to nie ślub kościelny to dwa, przyjęcie w domu więc długa odpada - nie będe w takiej latac między kuchnią a pokojem - to trzy)

no , ale chciałabym tez wyglądac pięknie i młodo , i elegancko , i sexy , i w ogóle ..jestem walnieta

po co to mi to wszystko było

wczesniej wszystko było proste a teraz nawet odcień świeczek jest dla mnie problemem

chyba panikuje aaaaaaaaa !!!!

no i fajnie, w końcu sie wygadałam :)

Edytowane przez frosch
korekta

Brazunia jak zawsze ma rację!

Frosiu-cieszę, że z Twego szczęscia...kciuki oczywista będę trzymać za wszystkie dzieciaczki maturalne naszych forumowych koleżanek i kolegów......

i pisz, zagladaj tu do nas...pomożemy z tym i owym, choć wirtualnie;)

co do forum z dnia na dzień coraz bardziej przyjazne się staje:)

Powoli sie przyzwyczajamy do nowego, chociaz ja wciąż wzdycham za starym. ;)

A ze świeczkami to Braza rację ma, dobierz takie, żeby do serwetek pasowały! :D

Jestem pewna, że będziesz wyglądac pięknie i bardzo seksownie, bo Ty jesteś laska taka, że szok, juz ja coś o tym wiem!

Kciuki za wszystkich pozostałych maturzystów obiecuję bardzo mocno trzymać!

Nie denerwuj się, Kochana Dziewczyno nasza, będzie wszystko dobrze.

Buziaki serdeczne bardzo!!!

dzięki kochane :-)

niee nooo , kolor świeczek mam już dawno wybrany :p

ale .....domyślacie się jednak ,że odcieni koloru kremowego czy ecru (czy jak ta wanilia jeszcze się zwie) jest 1.000128 , nie ?

no i właśnie , który odcień wybrać , jak każdy ladny

i tak nie jest żle bo zdecydowałam sie juz na pewno na rodzaj świec - rustykalnych (takie lekko transparentne ,strukturalne , ładnie sie wywijają podczas palenia ,ale ze 4 odcienie mi sie podobają i wszystkie pasują do serwetek .....

butów tez jeszcze nie mam , bo wstrzymuję się do dnia zakupu sukienki

bez kitu zachowuje sie jak małolata ta histerią hahahhaha

ale ja juz tak mam

najpierw panikuje a potem i tak wszystko mi sie udaje

moje dziecko załatwiło mi juz termin u babki od paznokci (mam bardzo zniszczone , więc walne sobie plastiki ,a co tam ...raz w zyciu moge :p) , u fryzjera , wybrała cukiernię , gdzie zamówi torta , zamówiła dodatki do garnituru dla Froscha , odbierze obrączki .....

kochane dziecko - wiedziałam , że jako swiadkowa będzie najlepsza na świecie :cool:

w sumie byłam wyluzowana do jej przyjazdu do nas , bo to ona zaczęła panikować i mnie sie szybko udzieliło hahaha

mykam , bo kombinuje w programie graficznym etykietki na wóde :oops:

Frosia, co to za pytanie, dawaj fotkę szybciorem.

A tak poważnie, to Ty naprawdę Froscha zaobrączkujesz na amen? Cudnie :)

I jeszcze jedno, 22 maja to super data na ślub. Znam jedną parę, która tego dnia brała ślub i są ze sobą przeszczęśliwi.

Ale Wy z datą czy bez daty będzie szczęśliwi bo to te dwie przysłowiowe połówki jabłka, czyż nie? :)

A za maturę Oli będę zaciskać tak jak za wszystkich, o których wiem.

Dawaj tę kieckę