frosch 28.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dobrze Tolu, że napisałaś o tej dacie , bo juz od obu mam słyszymy, że w maju sie ślubu nie bierze nie zgadzam sie z tym , bo przeciez maj to miesiac zakochanych jeszcze tylko butki i bielizna została do kupienia uffff link do sukienki http://www.schwab.de/Info/popup/pop_zoomo_frame/SchwabDe?ProductID=XdJ_AAAB48gAAAEo9qlNPAgQ&Picture=2266570.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 28.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jestem przekonana że będziesz wyglądać pieknie mlodo i sexy Jakaś podróż poslubna i miesiąc miodowy jest w planach?. Ech, juz ci zazdroszczę. Moja Ola juz lekko panikuje przed maturą i ja też. Jakoś to trzeba przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Frosia, Olę pozdrów, przekaż, że za nią też cały czas kciuki trzymamy, będzie dobrze, nawet z anglika! I buziaki dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 frosiu sukienka piękna, skromna, cudowna! wierzę, ze będzisz pięknie w niej wyglądać!!! znam bardzo szczęśliwe małżeństwo, które brało ślub w maju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jakaś podróż poslubna i miesiąc miodowy jest w planach? pewnie w ...... Bytomiu te szaty mosz fajne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Frosia, zdjęcie Twojej sukni skopiowałam, zapisałam i se na nią spoglądam. Piękna, w swojej prostocie, klasyka elegancji. Sześciogwiazdkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dziewczyny i chlopaku ciesze sie ,że sukienka wam sie podoba w rzeczywistosci jest jednak inna nie wiem czy gorsza czy lepsza kolor barzdziej do akwy z mlekiem zblizony a material ? to satyna !!! wow ale naprawde ladna i elegancka taka delikatna wygladam w niej oczywiscie inaczej niz modelka na zdjeciu nizsza i mniej tyczkowata ale.....bardzo zadowona szyta jakby na mnie i to najwazniejsze podroz poslubna planujemy dopiero ..w sierpniu .....w strony żelkowe sie wybieramy tylko we dwoje ....hurrraa .... Olcia spokojna , posprawdzala sobie wyniki w necie i wychodzi jej , ze zda bez problemu jeszcze tylko ustne zdawanko zostalo (13, 18 maja) potem jeszcze dosc trudny egzamin zawodowy ( w zeszlym roku w jej szkole na 60 osob tylko 3 zaliczyly a w Chorzowie zadna ) ...zobaczymy w sumie twierdzi ,ze w hotelu i tak nie ma zamiaru pracowac ,ale papierek zawsze sie przyda mam nadzieje ze wszystkim forumowym amturzystom uda sie zdac z jak najwieksza iloscia punktow a potem dostac na wymarzone uczelnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Frosiu GRATULUJĘ Suknia pierwsza klasa, a Ty pewnie w niej jeszcze lepiej wyglądasz:yes: Pozdrawiam i zostawiam buziaki:) Też trzymam kciuki za maturzystów, mój chrześniak zdaje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ta moja lebiega nawet nie myśli o sprawdzaniu wyników w necie. "Maaaaamo, zdaaaam!". Cholera. A suknia piękna, a Ty bedziesz w niej wyglądac zjawiskowo. Domagam się zdjęcia ze ślubu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Frosiu GRATULUJĘ Suknia pierwsza klasa, a Ty pewnie w niej jeszcze lepiej wyglądasz:yes: Pozdrawiam i zostawiam buziaki:) Też trzymam kciuki za maturzystów, mój chrześniak zdaje:cool: dziekuje (są w ogole jakieś emotki buziaków ? bo ja nie widze Ta moja lebiega nawet nie myśli o sprawdzaniu wyników w necie. "Maaaaamo, zdaaaam!". Cholera. A suknia piękna, a Ty bedziesz w niej wyglądac zjawiskowo. Domagam się zdjęcia ze ślubu! Młody zda wie o tym , dlatego sie nie przejmuje poćwiczyłam sobie przy okazji cytaty nie wiedziałam jak posługiwać sie multicytem , ale pogooglowałam sobie i juz wiem matko !!! obrusów jeszcze nie dostałam ,a zamówiłam juz tydzien temu jeszcze butków nie mam i bielizny moze w srode do cenrum pojade sie za czyms rozejrzeć ciekawe czy bedę umiała zdjecia wklejac narazie nie mam do tego głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Frosia, czy ja dalam Froszowi pozwoleństwo??? HĘ????????? No nie wiem nie wiem. Gorąco Go ucałuj ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 W sumie to dobrze, ze nie jakom obcom babom sie zeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 kasiunia , no wiem , że bez pytania ..hehheh ale chłop uczuciowy , spontanicznie chciał sie oswiadczyc a Ty daleko , daleko .... patrzaj no, jakby łobcom se wzion , to mogłaby Ci bronic kontaktów jakichkolwiek a ja......zabronie tylko ..seksualnych :P:P i................... telefonicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ty go pilnuj, Frosia, bo Kaśka to pożeraczka facetów jest, ona prawie każdego zbajeruje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Froschia masz Ty już wedding gorączka? Bo ja mom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Frosia -sukienka piękna .....śliczna i elegancka:D a kapelusz do niej masz ? widziałabym Cię w takim delikatnym ażurowym a kolorze ekri a ślub to w Bytomiu czy w D ? tak jak Zelka zapytam .....gorączka to Cie już dopadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.05.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 depeesia , no musze pilnować , bo z kaską to wiesz jak jest żelciu, gorączka juz mi przeszła (miałam ją gdy była u mnie córka - ta to potrafi człowieka nakrecić hahah , ale pomocna tez jest jak zwykle bardzo ) myślę , że dopadnie mnie znowu w przyszłym tygodniu jak wjadę do Bytomia , bo...Matko! tyle do zrobienia ! jak ja wyglądam jestem stara i brzydka nie nadaje sie na Młoda Panią i tak dalej zawsze tak mam , a potem sie sama z siebie śmieję .... ewcia , ślub w Bytomiu przecież cała rodzina w Polsce chca razem z nami cieszyć sie naszym szczęściem to dobrze, wiem przynajmniej , że nas kochają o kapeluszu myślałam , ale ja nie stworzona na Lady niestety hehehe wyeksponuje może tylko moje włosy i będzie git ... zaraz jadę do centrum miasta w poszukiwaniu sexowno-romantycznej bielizny , moze i buty uda mi sie kupić jak nie , to w Bytomiu sobie kupię na starość chyba mniejszą panikarą jestem jak nie kupie to cos z szafy wyciagnę przecież to tylko ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 depeesia , no musze pilnować , bo z kaską to wiesz jak jest żelciu, gorączka juz mi przeszła (miałam ją gdy była u mnie córka - ta to potrafi człowieka nakrecić hahah , ale pomocna tez jest jak zwykle bardzo ) myślę , że dopadnie mnie znowu w przyszłym tygodniu jak wjadę do Bytomia , bo...Matko! tyle do zrobienia ! jak ja wyglądam jestem stara i brzydka nie nadaje sie na Młoda Panią i tak dalej zawsze tak mam , a potem sie sama z siebie śmieję .... ewcia , ślub w Bytomiu przecież cała rodzina w Polsce chca razem z nami cieszyć sie naszym szczęściem to dobrze, wiem przynajmniej , że nas kochają zaraz jadę do centrum miasta w poszukiwaniu sexowno-romantycznej bielizny , moze i buty uda mi sie kupić jak nie , to w Bytomiu sobie kupię na starość chyba mniejszą panikarą jestem jak nie kupie to cos z szafy wyciagnę przecież to tylko ślub Zawsze to znaczy ile Ty już tych ślubów miałaś Jeszcze raz gratuluję i jak będziecie w pobliżu to niezmiennie zapraszamy. Muszę się w końcu z Froschem piwa napić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.05.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 zawsze , to znaczy przed wszelkimi imprezami przy pierwszym też marudziłam - że gruba i brzydka jestem psiocze na moja Olkę , że jest taka a sama ją tego nauczyłam przed studniówką , kiedy wszyscy oceniliśmy ,że wygląda bosko a ta faktycznie nie miała się juz czego przyczepić stwierdziła, że nie może iść na bal bo ma ...........brzydkie stopy :eek: nie ,że niezadbane czy coś tylko ich kształt jej nie odpowiadał płakaliśmy ze śmiechu :D:D jeśli my będziemy w twoim rejonie nie omieszkamy sie wprosić ale jeśli ty będziesz w okolicy i sie nie odezwiesz to my nie odezwiemy sie do was juz nigdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.05.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Tiaaa, nie ma to jak się unieszczęśliwiać na siłe:)Cóż, niedaleko,pada Jabłko od Jabłoni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts