DPS 05.11.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Chyba faktycznie spróbuję je zasuszyć. Może jakiś fajny warkocz do kuchni by z nich był? E, niech Frosch sobie lepiej poje. To mój ulubiony kolega, więc mu dam!!! Buziaczki dla Was obojga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 zasusz kochana zasusz lubie warkocze nawet te czosnkowe wiesz ja prosta baba ze wsi jestem p.s. z tym kolega ulubionym przesadzilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Zaraz tam "przesadziłaś". Zobaczymy jak to będzie z tą papryczką. A z jakiej wsi Ty jesteś? Bo nasze baby mówią, że Cię nie znają? To Ty tam gdzieś zza mostka czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Gratuluje blaszaczka i meża grzybiarza!!!!!!!!! Nie ma to jak nowy!!!!!!!!!!! Mój gdyby nie farba to się rozleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Frosiu, wspaniale - pierwsza budowla już stoi!!! No to jeszcze trochę i przyjadę na kawkę i ciacho do Ciebie! Jak zbudujesz ten śliczny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Frosia, zapodej foto blachary Najlepsza z czerwonym tyłkiem jest, stuk tak mówi a nawet ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Frosia, zapodej foto blachary Najlepsza z czerwonym tyłkiem jest, stuk tak mówi a nawet ma No własnie, zdjęcie, tylko takie wiesz jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 gratulejszyn i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 zdjec narazie nie mam jak znam zycie , dopiero je zobacze jak wroce do domu mlodziez teraz taka zapracowana jest jak ktos chce zobaczyc jak ten garaz wyglada , fotki sa w kasi dzienniku mamy ten sam sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Zaraz tam "przesadziłaś". Zobaczymy jak to będzie z tą papryczką. A z jakiej wsi Ty jesteś? Bo nasze baby mówią, że Cię nie znają? To Ty tam gdzieś zza mostka czy jak? jak to nie znaja ? jeszcze o mnie nie gadaja ? znaczy sie , porzadna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Gratuluje blaszaczka i meża grzybiarza!!!!!!!!! Nie ma to jak nowy!!!!!!!!!!! Mój gdyby nie farba to się rozleciał kaska dala mi namiary na tani (1.200zl) nowiusienki niewazne , ze ll gatunek na budowe wystarczy i tak nie bedzie piekniejszy od twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Grzyb jak lalunia, normalnie Od paru lat grzyby tylko na zdjęciach widzę, kurde blaszka Skoro dach nad głową już jest to na kawusię można się umawiać Ale to żadna żaluzja nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 No jasne, że Ty porządna jesteś! Ja tylko porządnych znajomych mam. Baby gadajo, że fajne auto masz. No to dobrze, jak przyjeżdżasz, na mnie trochę tego blasku spływa. I potem baby mnie szanujo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 z tym autem to przesada depeesiu zwyczajne poza tym oswiadczam , ze narazie NIE WCHODZE NA RW !!!! wkurzaja mnie mulatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 zdjec narazie nie mam jak znam zycie , dopiero je zobacze jak wroce do domu mlodziez teraz taka zapracowana jest jak ktos chce zobaczyc jak ten garaz wyglada , fotki sa w kasi dzienniku mamy ten sam sort Ty się nie wymiguj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 zdjec narazie nie mam jak znam zycie , dopiero je zobacze jak wroce do domu mlodziez teraz taka zapracowana jest jak ktos chce zobaczyc jak ten garaz wyglada , fotki sa w kasi dzienniku mamy ten sam sort Ty się nie wymiguj!!!! No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A zdjęć blaszaka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Frosia wywieramy na Ciebie silny nacisk!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 zdjec narazie nie mam jak znam zycie , dopiero je zobacze jak wroce do domu mlodziez teraz taka zapracowana jest jak ktos chce zobaczyc jak ten garaz wyglada , fotki sa w kasi dzienniku mamy ten sam sort Ty się nie wymiguj!!!! kaska , obiecalam to ...dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 z tym autem to przesada depeesiu zwyczajne poza tym oswiadczam , ze narazie NIE WCHODZE NA RW !!!! wkurzaja mnie mulatory mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts