Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

Ponury jak zawsze niezawodny - dziękuję! :lol:

Fotka cudniasta ale Sołtys wniósł protest i stanowczo oraz rozgłośnie domaga się pokazania Frosi w pełnej krasie, bo chce ją zobaczyć w kreacji. :jawdrop: :mad:

A co on taki zainteresowany, hę? :rolleyes:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Frosiu jak ty to robisz, że tak dobrze gotujesz i masz przy tym taką świetną figurę???:yes:

oj ja dziwna jestem, bo przecież twój ślublny też niczego sobie to oznacza, że dobrze spalacie to co serwujesz;)

a tak poważnie to śliczna i delikatna z Ciebie kobietka! rozumiem, że te dwie blondyneczki koło Ciebie to córeczki?

akus , no spalamy to potem jakoś ...spalamy :)

moja corka to ta blondynka w rozowej sukience

a mniejsza to bratanica , ponoc najbardziej podobna do ....cioci Gosi :)

nie pisalam wam wczesniej

z paru rzeczy bylam niezadowolona

np. z fryzury - fryzjerka nie mogla ich ulozyc bo za grube , z ciezkie i nieposluszne - po 3 h wszystko sie rozwalilo mimo kg lakieru na glowie

sukienka , niby taka ladna i markowa , a wygniotla sie juz w drodze do USC w samochodzie

dziewczyny , ktore pomagaly w kuchni w zcasie slubu (wczesniej wszystko sam aprzygotowalam , ale w sobote mialam juz zakaz wchodzenia do kuchni) nie podaly tak jak bym chciala .....

ale doszlam do wniosku ze to sa zwykle pierdoly , ktore nie zepsuja mi tak cudownego dnia

sa wazniejsze rzeczy na swiecie jak : zdrowie, milosc , rodzina

reszta to pryszcz

:)

P.S.

szykujemy sie do podróży...do Paryza :)

w piatek Froschowi udalo sie zalatwic wolny dzien , wiec jak dobrze pojdzie w czwartek wyjezdzamy :)

Kochana, jak się ma takie włosiska jak Ty to i tak sukces, że trzymały się te 3 godziny! ;)

Cudnie, że jedziecie do Paryża, prosze pozdrowić ode mnie Pola Marsowe pod wieżą Eiffla - zrobisz ich fotkę specjalnie dla mnie? :oops: Pliiissss... :lol:

Buziaki zostawiam i pędzę do roboty! ;)