DPS 25.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ponury jak zawsze niezawodny - dziękuję! Fotka cudniasta ale Sołtys wniósł protest i stanowczo oraz rozgłośnie domaga się pokazania Frosi w pełnej krasie, bo chce ją zobaczyć w kreacji. A co on taki zainteresowany, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 No ale ja też chcę zobaczyć wiecej!Więcej Frosza rzecz jasna!!I co mają znaczyć te dwa krzyżyki??!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ach!!No i oczywiscie gratulacje najszczersze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.05.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 jaka ta nasza Frosia ma piękne włosy.....fajnie, by było zobaczyć więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.05.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Frosia - przepiękna suknia i cudne włosy!! Więcej nie widać Kochajcie się do końca świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.05.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Frosieńko kochana życzymy Wam wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!! Strasznie się cieszę i gratuluję! Wyglądacie cudnie! Niestety dałam ciała i nawet nie zadzwoniłam, bo dawno mnie na fm nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.05.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wszystkiego naj naj naj Frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 (edytowane) kochani jeszcze raz bardzo wam dziekuje za zyczenia mam fotki tylko z amatorskiego aparatu , ale specjalnie dla Pawla cos wyszukalam ......i dziewczyn Edytowane 27 Maja 2010 przez frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 kto chce zobaczyc wiecej zdjec niech poda mi maila :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Frosiu-alez Ty laska jesteś!!! zapodawaj fotki na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 laska ? hahahahhahhahah poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nio ja też dostałam ślubne fotki i podziwiałam wszystko. Ten frosch to ma oko do kobiet! Froschia pięknie wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.05.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Frosiu jak ty to robisz, że tak dobrze gotujesz i masz przy tym taką świetną figurę??? oj ja dziwna jestem, bo przecież twój ślublny też niczego sobie to oznacza, że dobrze spalacie to co serwujesz;) a tak poważnie to śliczna i delikatna z Ciebie kobietka! rozumiem, że te dwie blondyneczki koło Ciebie to córeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 akus , no spalamy to potem jakoś ...spalamy moja corka to ta blondynka w rozowej sukience a mniejsza to bratanica , ponoc najbardziej podobna do ....cioci Gosi nie pisalam wam wczesniej z paru rzeczy bylam niezadowolona np. z fryzury - fryzjerka nie mogla ich ulozyc bo za grube , z ciezkie i nieposluszne - po 3 h wszystko sie rozwalilo mimo kg lakieru na glowie sukienka , niby taka ladna i markowa , a wygniotla sie juz w drodze do USC w samochodzie dziewczyny , ktore pomagaly w kuchni w zcasie slubu (wczesniej wszystko sam aprzygotowalam , ale w sobote mialam juz zakaz wchodzenia do kuchni) nie podaly tak jak bym chciala ..... ale doszlam do wniosku ze to sa zwykle pierdoly , ktore nie zepsuja mi tak cudownego dnia sa wazniejsze rzeczy na swiecie jak : zdrowie, milosc , rodzina reszta to pryszcz P.S. szykujemy sie do podróży...do Paryza w piatek Froschowi udalo sie zalatwic wolny dzien , wiec jak dobrze pojdzie w czwartek wyjezdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 31.05.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Oooooo gratulkiJa tez kcem zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Oooooo gratulki Ja tez kcem zdjęcia:yes: dziękujemy pięknie :* dawaj adres e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 widać, zgadłam, że ta w różowym to Twoja! ale ta młodsza mogłaby robić też za twą gratuluję podróży! czekamy na relacje i ciekawe fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kochana, jak się ma takie włosiska jak Ty to i tak sukces, że trzymały się te 3 godziny! Cudnie, że jedziecie do Paryża, prosze pozdrowić ode mnie Pola Marsowe pod wieżą Eiffla - zrobisz ich fotkę specjalnie dla mnie? Pliiissss... Buziaki zostawiam i pędzę do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dziękujemy pięknie :* dawaj adres e-mail to ja tez sie uśmiechnę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dziewczyny !!!! poszły fotki do was depesiu , postaram się zrobić fotki dla ciebie kochana JUTRO JEDZIEMY !!!! odezwe sie w niedzielę no chyba ze uda mi się wcze śniej ale nie obiecuję buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts