mikopiko 07.11.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ps...jeśli zamuliło...nie ja jestem winna ....rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Frosia witaj serdecznie w KLUBIE BLASZAKÓW Niniejszym oznajmiam, że Klub wzbogacił się o nowy nabytek na Froschowych włościach. Oficjalnie zostaje przyjęty do grona blaszanych pałaców i zostaje mu nadany certyfikat niepowtarzalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zapraszam wszystkich na kawe http://www.smg-modding.com/forums/style_emoticons/default/coffee.gif mayland , dziekuje za przyjecie mnie do Waszej Partii obiecuje : kontynuacje reform , wspieranie polskiego garaznictwa ,promowanie konsumpcji ,podniesienie poziomu edukacji budowlanej i ogrodniczej , rozwoj stosunkow miedzyforumowiczowych, twarda walke z opozycja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 I częste odwiedziny u DPS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 no to ja..odpadam u mnie blaszka niet ... za to mam wychodek ...może znajdzie się taki klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 08.11.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Życze powodzenia Fajna działka .I ogrodzona :)Zazdroszę ...podoba mi sie . Pozdarwiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ciesze sie pati , ze zajrzalas do naszego dziennika z pewnych zrodel wiem , ze ty tez zapisalas sie juz do Partii Cudownych Blaszakow trzymam kciuki za twoja budowe fajny domek bedziesz miala troche podobny do naszego , wiec mam zamiar cie podgladac aaaa... i ja cie prosze nie odchudzaj sie , wygladasz bardzo kobieco i sexownie , serio !!!! i masz sliczna coreczke , i imie .... braza u pati Ksiazula tez byla miko , mozemy utworzyc rowniez Klub Podworkowych Kibelkow .jak zbudujemy nasz wlasny , nie omieszkam uiscic wpisowego w formie czteropaku sraipapieru dps oczywiscie , ze wizyty robocze beda sie odbywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No co Ty powiesz, Książula dotarła do Pati??? Z tym samym, jak mniemam bajdurzeniem Eeech, ludzie umiaru nie majom!!! Widziałaś, jakie cudeńka Olkalybowa popełnia???? W linku ma zdjęcia!!! A czy ja mogę zostać narazie honorowym członkiem Blaszakowców Obiecuję, że jak już będę miała na czym, to właśnie takowy postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 wiesz co braza ? lubilam wczesniej te laske , ale teraz mam mieszane uczucia (mowie o Ksiazuli) jasne , ze mozesz sie zapisac bedziesz prezesem Komitetu Kolejkowego cuda Olki widzialam , nie wiem , kiedy ona to wszystko robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dzięki, dzięki!!!! Prezes Komitetu Kolejkowego - ależ to dumnie brzmi!!!!!! No ja to chyle czoła przed Olą Książuli nie znałam i miałam pecha, że poznałam ją właśnie w taki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a u mnie jeszcze się nie wpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a u mnie jeszcze się nie wpisała nie rycz wpisze sie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a u mnie jeszcze się nie wpisała Nie masz czego żałować Idę się wpisać, okey?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ale o co chodzi .... a pewnie wpisujcie się dziołchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 No cześć, wpadłam na pogaduchy bo przecież trwa bojkot RW a meta gdzieś by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 tym razem sie z toba zgodze verunia , kiedy masz zamiar sie przeprowadzic do Pyrlandii ? pamietam , jak toba rzucalo na sama mysl ... ale uwazam , ze podjelas sluszna decyzje i bedziesz szczesliwa w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 tym razem sie z toba zgodze Jak to tym razem masz się zawsze ze mna zgadzać Do Pyrladii się przeprowadzę jak domek będzie gotowy, najwcześniej w czerwcu, ja już jestem zmiękczona, gorzej będzie z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć, dziewczynki! Meta za RW u Frosi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć, dziewczynki! Meta za RW u Frosi jest? U frosi i u innych lasek też oraz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 tym razem sie z toba zgodze Jak to tym razem masz się zawsze ze mna zgadzać Do Pyrladii się przeprowadzę jak domek będzie gotowy, najwcześniej w czerwcu, ja już jestem zmiękczona, gorzej będzie z córką musze sie przyznac , ze zazawyczaj jestem przeciwnego zdania niz ty ta k z przekory , bo cie lubie juz w czerwcu ? bede ci zazdroscic corcia sie przyzwyczai zreszta beda wakacje , moze sobie pojechac w rodzinne strony depeesia tak , tutaj jest tymczasowa meta a co? trzeba sie gdzies gromadzic wlasnie bylam w komentach Ksiazuli w zyciu nie widzialam tak milej Joshi a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts