DPS 08.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Właściwie to jeszcze u Ciebie nie byłam. A podjęty został bojkot RW, czy to tylko tak na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Właściwie to jeszcze u Ciebie nie byłam. A podjęty został bojkot RW, czy to tylko tak na chwilę? wlasciwie , nie wiem dlaczego jeszcze u mnie nie bylas chyba przestane jezdzic do ciebie i sie stesknisz ja narazie oglosilam Strajk Postowy wchodze tylko na stronki konczace sie na 9 jak przestana mulic wracam ,bo uwielbiam tam przebywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeeekhmmmm... To ja może zajrzę do Ciebie... Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeeekhmmmm... To ja może zajrzę do Ciebie... Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... czymam ciem za slowo wezmiemy cie kiedys w drodze do domu i odwieziemy w powrotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A co u Froscha? Przekaż mu pozdrowienia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeeekhmmmm... To ja może zajrzę do Ciebie... Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... czymam ciem za slowo wezmiemy cie kiedys w drodze do domu i odwieziemy w powrotnej Mąż chyba mnie nie puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A co u Froscha? Przekaż mu pozdrowienia ode mnie u Froscha wszystko ok jeszcze go nie opuszczam troszke jest zapracowany biedaczysko , ale dla niego to szczyt szczescia miecc co robic dziekuje za pozdrowienia nie wiem tylko czy nie chcesz sie do niego podlizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeeekhmmmm... To ja może zajrzę do Ciebie... Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... czymam ciem za slowo wezmiemy cie kiedys w drodze do domu i odwieziemy w powrotnej Mąż chyba mnie nie puści. zawsze mozesz sie sama puscic albo zagrozic opuszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć!!! Wpadłam na pogaduchy, ale tak na sucho to nie bardzo U Veruni fajne rogale i koguty były Frosia a Ty czym obdzielasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zlinczują mnie!!!!!!!! Właśnie wysłałam na RW apel do wszystkich o nie pukanie tylu stronek naraz z jakąś głu....awą minką na ten przykłąd!!!! Nie wiem, czy mogę się tam jeszcze pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zlinczują mnie!!!!!!!! Właśnie wysłałam na RW apel do wszystkich o nie pukanie tylu stronek naraz z jakąś głu....awą minką na ten przykłąd!!!! Nie wiem, czy mogę się tam jeszcze pokazać dzięki dla mnie też już tego za wiele ....nawet w nocy mety są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Eeeekhmmmm... To ja może zajrzę do Ciebie... Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... czymam ciem za slowo wezmiemy cie kiedys w drodze do domu i odwieziemy w powrotnej Mąż chyba mnie nie puści. zawsze mozesz sie sama puscic albo zagrozic opuszczeniem Sama nie mam przyjemności! Z Nim - zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... No masz!!! Myslalam , ze za mna tesknisz najbardzej Frosia -buziaki dla Ciebie i Frosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 słyszałam, że teraz tu jest meta no to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... No masz!!! Myslalam , ze za mna tesknisz najbardzej Frosia -buziaki dla Ciebie i Frosza nie badz taka zawistna dziekuje ..i odwzajemniam ups...odwzajemniamy ale mi sie oberwalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Eeeekhmmmm... To ja może zajrzę do Ciebie... Właśnie ostatnio nie wiedziałam, za kim mnie tak ta tęsknota żre... czymam ciem za slowo wezmiemy cie kiedys w drodze do domu i odwieziemy w powrotnej Mąż chyba mnie nie puści. zawsze mozesz sie sama puscic albo zagrozic opuszczeniem Sama nie mam przyjemności! Z Nim - zawsze! wobec tego wezmiemy was oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Zlinczują mnie!!!!!!!! Właśnie wysłałam na RW apel do wszystkich o nie pukanie tylu stronek naraz z jakąś głu....awą minką na ten przykłąd!!!! Nie wiem, czy mogę się tam jeszcze pokazać . wejde na 4019 str ........i zostane do nastepnego mulatorowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 słyszałam, że teraz tu jest meta no to jestem kaska dobra meta nigdy nie jest zla u mnie drzewi zawsze otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 u mnie drzewi zawsze otwarte No to przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 u mnie drzewi zawsze otwarte No to przylazłam fajnie jest z kim zajarac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts