braza 09.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 u mnie drzewi zawsze otwarte No to przylazłam fajnie jest z kim zajarac ..... No, to siadamy przy kawce i ... po jednym http://www.vide.pl/static/images/510x510-10645/Roger-Viollet-Kawa-i-papierosy-Pary%C5%BC-1925.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ales sie wystoila ladna masz beretke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 wobec tego wezmiemy was oboje Chcecie gruppensex uprawiać?! Zajarałabym z Wami, ale rzuciłam 7 lat temu. Po 20 latach palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ales sie wystoila ladna masz beretke A Ty to od macochy, co ... Turbanik założyła i patrzta ludziska, jak pyskata Depeesia siadaj kochanieńka, kawy się chociaż napij, skoro nie używasz jednego na "P" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 wobec tego wezmiemy was oboje Chcecie gruppensex uprawiać?! Zajarałabym z Wami, ale rzuciłam 7 lat temu. Po 20 latach palenia. wszystkiego trza w zyciu sprobowac a wy obcy nie jestescie ja chyba juz nie rzuce 22 lata juz jaram kawki sie napij , ale uberz sie stosownie braza ...do pyska mi z tym chomontem (nie wiem jak sie to pisze , moze przez "H", ) co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 wobec tego wezmiemy was oboje Chcecie gruppensex uprawiać?! Zajarałabym z Wami, ale rzuciłam 7 lat temu. Po 20 latach palenia. wszystkiego trza w zyciu sprobowac a wy obcy nie jestescie ja chyba juz nie rzuce 22 lata juz jaram kawki sie napij , ale uberz sie stosownie braza ...do pyska mi z tym chomontem (nie wiem jak sie to pisze , moze przez "H", ) co? Chomątko (a może "homąto" ... nieee, "chomąto"!!!) jest szykowane jak nie wiem co i bardzo Ci do pyska A czy Ty zauważyłaś, jakie ja mam czadowe futerko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 niewazne jak sie pisze i tak nie mam przy sobie polskiej klawiatury chcialam zauwazyc , ze to moje futerko depeesia cos za dlugo sie stroi ciekawe z czym nam tu wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kochanie Ty moje, Ty masz chomąto!!!! Chyba, że już tak nawalona jestem, że samej siebie nie poznaję Depeesia to jak księżniczka nam się tu wystroi Szczeny nam opadnom poniżej poziomu podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 no nie moge jakie my pancie somy nozka na nozke zalozona i "om" "em" (no wiesz nie mam polskiej klawiatury ) Francja Ilegancja i te..Telephone to my ? czy jakies "one" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kochanie Ty moje, Ty masz chomąto!!!! Chyba, że już tak nawalona jestem, że samej siebie nie poznaję Depeesia to jak księżniczka nam się tu wystroi Szczeny nam opadnom poniżej poziomu podłogi no wiesz.... my tak ylygancko i yntylygyntnie wygladamy , ze juz sama nie wiem ale mysle , ze ta przygarbiona to raczej ja a depepesia to pewnie jak jakas Gryjta Kelly albo jakas tam inna Elka nam sie objawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 OCZYWIŚCIE, ŻE MY!!!!! Tobie też nieźle w łepetynie szumi, skoro nie poznajesz!!!! No "leleganckie" takie jesteśmy, że aż mi samej dech zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ale ciebie brazunia chyba juz jakis kacus meczy ten syfon masz pod reka no chyba , ze uzywasz go do nawilzania cery tobie tchu brakuje ? to z tych fajek zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 fajnie jest z kim zajarac ..... To moze zajaramy z nowej ramy Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 fajnie jest z kim zajarac ..... To moze zajaramy z nowej ramy Na zdrowie ooo czesc erermisia widze , ze z pustymi rencyma nie przychodzisz i pieknie sie wystroilas do cery ci w tych klipsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Frosiu To korale sa , tylko tak sobie uczepilam To jednak ma dla mnie historyczne znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 fajnie jest z kim zajarac ..... To moze zajaramy z nowej ramy Na zdrowie No witaj, witaj!!!!! Siadaj i się rozgość Zabawimy się!!!! http://www.vide.pl/static/images/330x330/10646.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Frosiu To korale sa , tylko tak sobie uczepilam To jednak ma dla mnie historyczne znaczenie a to som te czerwone niczym wino ? czy ta kalina ...czerwona jarzebina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 09.11.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A jednak zajrzę do Ciebie Frosiu ... Z którego krańca Byt..... jesteś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2007 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 witaj Aga ....ja z tej strony od Piekar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Kochanie Ty moje, Ty masz chomąto!!!! Chyba, że już tak nawalona jestem, że samej siebie nie poznaję Depeesia to jak księżniczka nam się tu wystroi Szczeny nam opadnom poniżej poziomu podłogi no wiesz.... my tak ylygancko i yntylygyntnie wygladamy , ze juz sama nie wiem ale mysle , ze ta przygarbiona to raczej ja a depepesia to pewnie jak jakas Gryjta Kelly albo jakas tam inna Elka nam sie objawi Nie miałam taliej aliganckiej kiecki ani nawet korali na uszach, to się fstydziłam koło Was siadać. Ale coś Wam przyniesłam po tej imrezce ze Rrmisią. Chyba by sie przyda, albo cóś. http://vitamarket.pl/admin/pic/p6089_normal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts