jea 11.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 I ja się bardzo cieszę Frosia, że cosik u Ciebie ruszyło, zwłaszcza, że prund jest i będzie się kręciło. Serdeczne pozdrowienia dla Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.07.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jea , prund swieta rzecz maksiu , ten Titel......... .......mozesz go zmieniac tak czesto jak jak avatar albo czesciej jak lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Super, że znalazło się zastosowanie dla busa. Widać, że Frosch się przejął sprawą budowy. I dobrze! A ten pomysł z żabkami na busie - ekstra! Chyba sama trochę lakier Wam podskrobię, żeby te żaby... Trzymam kciuki za Froscha! I pozdrów Go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Super, że znalazło się zastosowanie dla busa. Widać, że Frosch się przejął sprawą budowy. I dobrze! A ten pomysł z żabkami na busie - ekstra! Chyba sama trochę lakier Wam podskrobię, żeby te żaby... Trzymam kciuki za Froscha! I pozdrów Go! depeesia ......mam nadzieje nigdy cie nie odwiedzic tym busem no chyba , ze ty odwiedzisz nas na Slasku wtedy skrob do woli ........avatarow bede miala jeszcze ho ho .... pozdrowie go od was , jak wyjdzie z tego podszybia tak sie przejal rola , ze nawet nie dzwoni z zapytaniem jak wygladam po wizycie u fryzjera ..... chyba bede zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 nawet nie dzwoni z zapytaniem jak wygladam po wizycie u fryzjera ..... skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.07.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 nawet nie dzwoni z zapytaniem jak wygladam po wizycie u fryzjera ..... skandal moj syn wlasnie idzie do niego do garazu wkreci go , ze scielam sie na krotko kara musi byc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 nawet nie dzwoni z zapytaniem jak wygladam po wizycie u fryzjera ..... skandal moj syn wlasnie idzie do niego do garazu wkreci go , ze scielam sie na krotko kara musi byc !!! bezapelacyjnie i bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Och, ty, okrutna! To On dla Ciebie chce domek, busa, jajko by zniósł, a Ty... że niby ścięłaś? Tak Go w capa zrobić...? Gratuluję! Pomysłowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 hmm....... nie uwierzyl , zwlaszcza mojemu synusiowi (ciagle sie wzajemnie wkrecaja ) powiedzial mu : TWoja mama w zyciu by tego nie zrobila wrocil podniecony na maxa jakies linki wymienial (chyba hamulcowe ), przewody gazowe , tlumik i jakies tam jeszcze pierdoly na ktorych ja sie nie znam kazal mi pozyczyc nozyce do blachy od mojego taty ........i powiedzial , ze ladnie wygladam ......jak zwykle zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Frosiu... wrzuć do dziennika fotki busa... plisssss... Najlepiej już z jakąś piękną żabcią (aha, nie mówiłam Ci, ale ta w avatarze jest przecudna, odjazdowa po prostu, zupełnie do Ciebie podobna, hi, hi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 NIemozliwe! , Frosia dziennik założyła czekam na kolejne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a widzisz verunia ? cuda sie zdazaja depeeska po urlopie bede miala looz to powrzucam jakies fotencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A ja ciągle sie zastanawiałam, dlaczego taka "stara" forumowiczka nie ma dziennika. Już wszystko jasne. Super Froschka, pamiętam moją radość jak u nas się zaczynało. Cieszę się razem z tobą. Chociaż teraz dużo bym dała, żeby to się wreszcie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 anisia a ja sie ciesze , ze jestes juz wykonczona strasznie wam zazdroszcze ja ci dam "stara " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Froschka, rzecz w tym, że wykończona dosłownie, to tylko ja jestem. No, i Tomisio też. bo dom to pewnie jeszcze z 10 lat nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 kaska ....jak sobie poprzypominam wszystko , co do tej pory sie dzialo w zwiazku z naszym wymarzonym domkiem to wam przedstawie czarno na bialym froschka, ino mi nie mów, że masz kłopoty z pamięcią coś zaniedbujesz się kobieta nie może się zaniedbywać!!!!!!!!!!!! więc plizzz, więcej piszzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 kasiunia nadrobie zaleglosci w tej chwili nie mam ani weny ani czasu poza tym skaner mnie wkurza , a chcialam wrzucic projekt pozdrawiam cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 depeeska po urlopie bede miala looz to powrzucam jakies fotencje Frosia, dawaj te zdjęcia! Ino szibko! Tego busa ze frogą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.08.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 depeesia , nie mam fotki tego grata nie omieszkam zrobic jak wroce mialam fotki dzialki , nawet z sarenkami , ale poszly sie .....%&$§§ ....z plyta glowna z poprzedniego kompa moze pod koniec miesiaca uda mi sie zrobic nowe mam taka nadzieje wiem......krece postaram sie cos wymyslic , zeby was udobruchac moze wkleje Froscha ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.08.2007 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 szrajbuj dziołcha i wklejej ino gibko bo sie ćmi na budowie to jo moga być ... dyżurnym ochlaptusym , ew. przytlić konsek wusztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts