Agusia i Marco 10.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 czyli rozumiem że Ul. Witczaka nie jest Ci obca hi hi a i Centrum ogrodnicze po sąsiedzku znam te strony .... : P ależ mały ten świat :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Depeesiu - BINGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Frosia przybiegłam z fotką tego balkonu juz ocieplonego z nadlaną wylewką nad wykuszem. Zobacz, że po ociepleniu wiele tego nie zostało i nie wystaje drażniąco.http://images32.fotosik.pl/40/19ec888552445352m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Frosiaaaaaa!!!!! Na RW 4019 stronka leci!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 czyli rozumiem że Ul. Witczaka nie jest Ci obca hi hi a i Centrum ogrodnicze po sąsiedzku znam te strony .... : P ależ mały ten świat :P :P no nie jest centrum omijam ostatnio szerokim kolkiem , albo ide sobie poogladac roslinki ....bez portfela , zostawilam juz tam pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Frosia przybiegłam z fotką tego balkonu juz ocieplonego z nadlaną wylewką nad wykuszem. Zobacz, że po ociepleniu wiele tego nie zostało i nie wystaje drażniąco. http://images32.fotosik.pl/40/19ec888552445352m.jpg wyglada bardzo ladnie , jak na moje oko dla mnie takie wystajace detale sa wyjatkowo ....niebezpieczne juz oczyma wyobrazni u ciebie pare rzeczy tam sobie popowieszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Frosiaaaaaa!!!!! Na RW 4019 stronka leci!!!!!! juz tam bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Gdzie u mnie? I jakie detale? Proszę o podpowiedzi i wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Gdzie u mnie? I jakie detale? Proszę o podpowiedzi i wyjaśnienia aaaa niiic , niccc ..... takie tam wiesz duperele w tej chwili mam w kuchni za oknem takie bajery (na moje nieszczescie mam balkon sasiadki z 1 pietra ) jak nie jakies serduszka , to latarenki , albo lgirlandy na swieta wiem , wiem ....jestem niepoprawna nie mam fotki ,a le np. cos takiego ... http://www.neckermann.de/bilder/250/8/80/803537_00_1210_hk254i.jpg 69554/pic_medium_landscape[/img] http://www.heidibauer-gartendesign.de/Images/laternen.jpg mialam kiedys taki swiecznik ,a le , ze nie posiadam tarasu , powiesilam sobie to za oknem http://www.lissies.de/catalog/images/teelichtbaum2er3.jpg takie g..wna lubie sobie wieszac , a wszystkoprzez ten balkon ty na szczescie jestes maxi -minimalistyczna i nie grozi ci taki kicz chociaz .......jakies lichtarzyki lustrzane tez bym znalazla dla ciebie ( mialam juz takie z mozaiki lusterkowej ..fajnie sie mienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Frosia ja wcale nie jestem minimalistyczna. Życie domowe, rodzinne wyklucza minimalizm Moja córka to mały chomiczek. Zbiera wszystko, od kamieni po boa z piór W moim dzienniku na 1 str. jest kilka zdjeć z obecnego mieszkania w bloku. Tam wcale nie ma minimalizmu A takie pierdółki są cudne. A Ty myślisz, że po co ja wstawiłam do salonu dwa okna tarasowe? Po to by zimą na tarasie robić dekoracje świateczne jak mi na nie w domu miejsca zabraknie! Już w myślach stawiam tam donice z drzewkami owinietymi drobniutkimi lampeczkami Narazie mam tam skład odpadów z budowy ale...ale...ale... pomysł sie już urodził A serducha są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 kamien z serca mi spadl ... uffff mam wyjatkowa slabosc do serduszek bywa , ze Frosch wracajac z pracy przeciera oczy i mowi : ooo ...znow byl atak serduszek dzisiaj u nas w domu juz zdazyl sie przyzwyczaic i pokochac je nawet wszystkie najbardziej zaskoczyly go w ... w i na ....kabinie prysznicowej :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 kamien z serca mi spadl ... uffff mam wyjatkowa slabosc do serduszek bywa , ze Frosch wracajac z pracy przeciera oczy i mowi : ooo ...znow byl atak serduszek dzisiaj u nas w domu juz zdazyl sie przyzwyczaic i pokochac je nawet wszystkie najbardziej zaskoczyly go w ... w i na ....kabinie prysznicowej :oops: nieee noo, serduszka w kabinie prysznicowej są absolutnie niezbędne!!! a te odoby wyglądają cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Uwielbiam dekoracje - zwłaszcza świąteczne! Dla kogoś może i kicz, dla mnie - atmosfera i poczucie łączności z czymś magicznym i tradycyjnym. Im więcej drobiazgów, serwetek, obrazków. świecidełek i różności - tym lepiej! Nie, żeby się na tym zabić po drodze z pokoju do kuchni, ale... blisko tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Nie przepadam za ozdóbkami tylko z jednego powodu - nie znoszę tego odkurzać, czyścić itp. Wymiękam totalnie przy ozdóbkach bożonarodzeniowych - głupawki dostaję i muszę naprawdę mocno wysilić wolę, żeby nie kupić ilości równej przyczepie ciężarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.11.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja to moge juz choinke ubierac . Lubie ta swiateczna atmosfere i w ogole. I te wszystkie ozdobki , aniolki i mikolaje W tym roku strzele sobie zywa ponad 4 metrowa choinke do salonu i jedna w holu i nawieszam ile wlezie. Serduszko za Frosie tez jakies wynajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 11.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Kurcze Frosia widzę że tu się do Ciebie dobijają ale dzięki że jest i szparka dla mnie : P Bywałam tam latem super roślinki maja ale chodniczki mogli by poprawić lub nowe zrobić : ) poślizgałam się z Kubą na rękach o mało bym wylądowała w błocie A te parę groszy zostawione to fajnie mi parę wiesz jak tam wszystko jest kosztowne trochę złe mają zorganizowany plac - za wąskie uliczki z czego wózek musiałam zostawić pod namiotami a z dzieckiem na reku i tobołami (dokumenty butelka dla małego itd.) z takim ekwipunkiem oglądać roślinki prawie niemożliwe. No ale cóż wyboru nie mam jedno centrum już zlikwidowali - na Tarnogórskiej wiesz o tym ? Ja wam pozazdroszczę móc swobodnie sobie pisać mi Kuba nie da ani razu coś się uparł na ten komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 och , dziewczynki milo mi , ze mimio mojej nieobecnosci wpadacie do mnie na pogawedki milo mi tez z tego powodu , ze nie tylko ja mam fisia na punkcie tych swiecidelek na swieta jestem pod tym wzgledem maxymalnie kiczowata i wcale nie mam zamiaru tego zmieniac my z corka nawet siebie stroimy w lancuchy , kokardki i lamete ehehe ...chlopaki nie moga na to patrzec choc sami chodza z bombkami na uszach a tak poza tym ...jestesmy normalna rodzina aga uwielbiam centra ogrodkowe ale nie moge tam za czesto chodzic , bo mnie na to zwyczajnie nie stac drogi sa u nas fatalne , to prawda , ale ja mam juz do perfekcji opanowane omijanie dziur to niestety wina szkod gorniczych a gdzie ty mieszkasz , ze na zakupy do B. jezdzisz? polecam Ci Centrum Ogrodnicze w Swerklancu ale ostrzegam !!!1 mozna sie rozchorowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Bardzo lubię świecidełka i ozdóbki, a jak lubiszje Ty, Frosiu, i Braza, to mnie jest jeszcze milej w zacnym towarzystwie się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Troszkę mnie nie było u Ciebie, a tu widzę,.. masz PnB!!!! Rzeczywiście rekordowe tempo!! Muszi wszystki zdradzić sekret co takogo zrobiłaś, że w ciagu 7 dni Ci wydali... A tak w ogóle to widzę, że w Twojej okolicy są lasy i piękne grzyby. Będziesz miała co robić jak sie przeprowadisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.11.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 snila mi sie choinka ta 4-ro metrowa od rrmisi i moje serduszka spod prysznica wisialy na niej hahaha jak ty bedziesz na niej wieszala to wszystko? chyba winde od dekarzy bedziesz sobie musiala wypozyczyc zazdroszcze ci poprosze o fotke tego cuda ...moze byc z zyczeniami nowororocznymi nigdy nie miaalm zywej choinki u mojej babci zawsze taka stalla frosch mi obiecal , ze w naszym domku sztuczna nie znajdzie miejsca kze sekret tkwi w gminie gdyby ogloszono kiedys konkurs na najlepiej obslugujacy petentow Urzad Powiatowy od razu zglaszam ten z Lublinca i z Woznik(jako Urzad Gminny) pierwszy raz w zyciu widzialam , zeby urzednik sie cieszyl , ze ktos do niego zapukal jak sie zaytasz np.gdzie mozna jakas sprawe zalatwic , zaprowadza cie tam pod same drzwi jak goscia akurat nie ma w pokoju , zaraz ci wyskoczy panienka z sasiedniego pokoju i daprywatny nr telefonu do niego jak zapomnisz jakiegos papierka , mozesz doslac go faxem albo poczta , no chyba , ze wydany byl w tym samym urzedzie , to oni go sobie sami zdobeda i prosza wrecz , gdyby byly jakies problemy , zeby zwrocic sie do nich ...chetnie pomoga dziwni jacys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts