mikopiko 12.11.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ja też lubię świecidełka choinki żywej też nie miałam ale w domu też będę miała nawet w tym roku...a co ...tylko tak się zstanawiam czy szybko się ona nie wykruszy...tego się boję bo lubię, żeby choinka trochę postała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.11.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ja też lubię świecidełka choinki żywej też nie miałam ale w domu też będę miała nawet w tym roku...a co ...tylko tak się zstanawiam czy szybko się ona nie wykruszy...tego się boję bo lubię, żeby choinka trochę postała pewnie nie za dlugo ale do Wielkanocy cala nie wylysieje zwlaszcza , ze w przyszlym roku wypada juz w marcu a i jeszcze jedna ciekawa informacja dla wszystkich zainteresowanych : nie ma zdjec garazu !!! corka bawila sie kamerka i zrobila przez przypadek formata poszly wiec sobie ...w sina dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zdjęcia zrobisz nowe. Jak nie Ty, to ktoś w Twoim imieniu. Nie martw się, jakoś do tego czasu poczekamy. Fajne sny masz, Frosiu. Muszę też takie zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 snila mi sie .... kze sekret tkwi w gminie gdyby ogloszono kiedys konkurs na najlepiej obslugujacy petentow Urzad Powiatowy od razu zglaszam ten z Lublinca i z Woznik(jako Urzad Gminny) pierwszy raz w zyciu widzialam , zeby urzednik sie cieszyl , ze ktos do niego zapukal jak sie zaytasz np.gdzie mozna jakas sprawe zalatwic , zaprowadza cie tam pod same drzwi jak goscia akurat nie ma w pokoju , zaraz ci wyskoczy panienka z sasiedniego pokoju i daprywatny nr telefonu do niego jak zapomnisz jakiegos papierka , mozesz doslac go faxem albo poczta , no chyba , ze wydany byl w tym samym urzedzie , to oni go sobie sami zdobeda i prosza wrecz , gdyby byly jakies problemy , zeby zwrocic sie do nich ...chetnie pomoga dziwni jacys Może po prostu obudź się Frosch To przypadkiem nie jest jakiś przepiękny sen? Nie wierzę, że taka Gmina jest... U mnie potrafili gubić dokumenty, które im dostarczyłem... A ja z Warszawy... To pewnie wszystko tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 snila mi sie .... kze sekret tkwi w gminie gdyby ogloszono kiedys konkurs na najlepiej obslugujacy petentow Urzad Powiatowy od razu zglaszam ten z Lublinca i z Woznik(jako Urzad Gminny) pierwszy raz w zyciu widzialam , zeby urzednik sie cieszyl , ze ktos do niego zapukal jak sie zaytasz np.gdzie mozna jakas sprawe zalatwic , zaprowadza cie tam pod same drzwi jak goscia akurat nie ma w pokoju , zaraz ci wyskoczy panienka z sasiedniego pokoju i daprywatny nr telefonu do niego jak zapomnisz jakiegos papierka , mozesz doslac go faxem albo poczta , no chyba , ze wydany byl w tym samym urzedzie , to oni go sobie sami zdobeda i prosza wrecz , gdyby byly jakies problemy , zeby zwrocic sie do nich ...chetnie pomoga dziwni jacys Może po prostu obudź się Frosch To przypadkiem nie jest jakiś przepiękny sen? Nie wierzę, że taka Gmina jest... U mnie potrafili gubić dokumenty, które im dostarczyłem... A ja z Warszawy... To pewnie wszystko tłumaczy... to u nas jest pośrodku zawsze pomogą wyjaśnią powiedzą gdzie co załatwić ale telefonów to nie zawsze podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.11.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to u nas jest pośrodku zawsze pomogą wyjaśnią powiedzą gdzie co załatwić ale telefonów to nie zawsze podają niee ???? a to dranie szkoda , ze w calym kraju nie ma takich fajnych urzedow moim zdaniem powinien to byc standard ciesze sie z twojej przeprowadzki i zycze duzo , duzo zdrowka pluje z calych sil tfffuuu, tffu....za pozytywne wyniki u siebie pluje , bo u ciebie juz tak ladnie , nie bede brudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.11.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 snila mi sie .... kze sekret tkwi w gminie gdyby ogloszono kiedys konkurs na najlepiej obslugujacy petentow Urzad Powiatowy od razu zglaszam ten z Lublinca i z Woznik(jako Urzad Gminny) pierwszy raz w zyciu widzialam , zeby urzednik sie cieszyl , ze ktos do niego zapukal jak sie zaytasz np.gdzie mozna jakas sprawe zalatwic , zaprowadza cie tam pod same drzwi jak goscia akurat nie ma w pokoju , zaraz ci wyskoczy panienka z sasiedniego pokoju i daprywatny nr telefonu do niego jak zapomnisz jakiegos papierka , mozesz doslac go faxem albo poczta , no chyba , ze wydany byl w tym samym urzedzie , to oni go sobie sami zdobeda i prosza wrecz , gdyby byly jakies problemy , zeby zwrocic sie do nich ...chetnie pomoga dziwni jacys Może po prostu obudź się Frosch To przypadkiem nie jest jakiś przepiękny sen? Nie wierzę, że taka Gmina jest... U mnie potrafili gubić dokumenty, które im dostarczyłem... A ja z Warszawy... To pewnie wszystko tłumaczy... to nie sen jakbys budowal nastepny dom , polecam ci mojej gmine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.11.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to u nas jest pośrodku zawsze pomogą wyjaśnią powiedzą gdzie co załatwić ale telefonów to nie zawsze podają niee ???? a to dranie szkoda , ze w calym kraju nie ma takich fajnych urzedow moim zdaniem powinien to byc standard ciesze sie z twojej przeprowadzki i zycze duzo , duzo zdrowka pluje z calych sil tfffuuu, tffu....za pozytywne wyniki u siebie pluje , bo u ciebie juz tak ladnie , nie bede brudzic nie dziękuje (coby nie zapeszyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to u nas jest pośrodku zawsze pomogą wyjaśnią powiedzą gdzie co załatwić ale telefonów to nie zawsze podają niee ???? a to dranie szkoda , ze w calym kraju nie ma takich fajnych urzedow moim zdaniem powinien to byc standard ciesze sie z twojej przeprowadzki i zycze duzo , duzo zdrowka pluje z calych sil tfffuuu, tffu....za pozytywne wyniki u siebie pluje , bo u ciebie juz tak ladnie , nie bede brudzic nie dziękuje (coby nie zapeszyć) bedzie dobrze mysl pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Cześć!!! Tak sobie zajrzałam!! Ja mam od kilkunastu lat tylko żywe choinki i już nie wyobrażam sobie innej!! Jeśli brakuje Ci Frosiuniu widoku świątecznej choineczki, to gdzieś w przepastnych, bracowych archiwach zdjęcie takowej się znajdzie!! Powiedz tylko słowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 aga uwielbiam centra ogrodkowe ale nie moge tam za czesto chodzic , bo mnie na to zwyczajnie nie stac drogi sa u nas fatalne , to prawda , ale ja mam juz do perfekcji opanowane omijanie dziur to niestety wina szkod gorniczych a gdzie ty mieszkasz , ze na zakupy do B. jezdzisz? polecam Ci Centrum Ogrodnicze w Swerklancu ale ostrzegam !!!1 mozna sie rozchorowac Frosiu wiem o czym mówisz, ( mnie też nie stać) :D Marek mi mówi że- ja już bzikuje na tym punkcie, co zostawi mnie sama to już kupiona roślinka :D co prawda co dziennie nie kupuję ale lubię chodzić po takich centrach a czasem ciekawy okaz nabyć. Wcześniej taka nie byłam dopóki nie nabyliśmy tego domu. Teraz poniekąd rozumiem wszystkich wywodzących się z domków, dlaczego się fascynują jak jakaś roślinka urosła.Teraz sama się gapie godzinami jak mogę w każdej chwili na swoje roślinki, a jak pierwszy kwiatek zakwitł to orany co to było szalałam z radości jak dziecko a Marek musiał 5 razy to oglądać.Biedny mój Marek :D Co do Świerklańca coś słyszałam ale jeszcze nie byłam, mówisz rozchorować - czy wiesz że robisz mi smaka P.S Byt.... znam dobrze a mieszkam w Twoich okolicach Ja mam od kilkunastu lat tylko żywe choinki i już nie wyobrażam sobie innej!! Jeśli brakuje Ci Frosiuniu widoku świątecznej choineczki, to gdzieś w przepastnych, bracowych archiwach zdjęcie takowej się znajdzie!! Powiedz tylko słowo ... Brazunia zazdroszczę Ci takiej prawdziwej choiny ja o takiej marzę już cho cho, za dziecka miałam taką dużą -ależ ona pachniała. Póki co mam mała i sztuczną, ze względu na brak miejsca no i dzieci małe- Kubuś w tym roku pierwszy raz zobaczy choinkę. Nic ino pozazdrościć Wam. Mam pomysła a może wszystkie wciepniemy fotki małe z swoją choinką - na święta ustalimy dzień i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 aga fanie jest patrzec jak maluska , posadzona przez ciebie roslinka rosnie , co??? dla mnie to takie drugie dzieciaki sa ja wam powiem dziewczyny : wklejajcie te wasze choinki w moich komentarzach !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Gosiu pytanie jeszcze kiedy ?? -- jakieś 3 lub 5 dni by trzeba by było aby każda zdążyła tu wkleić , ależ by było świątecznie no nie Może każda z nas - sama zaproponuje w jakich dniach by mogła wkleić ???????? Ja -----od 20 - 24 grudnia. Na ścisłość to nawet wcześniej można przygotować sobie zdjęcie swoje a wysłać tylko np 23 czy jakoś tak - w bliższym dniu - my wszystkie jednocześnie (ależ by to była adrenalinka ) ale chyba miła co nie Tak tak masz racje --z tymi dzieciaczkami a jakie kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Sie choinka porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Sie choinka porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 13.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To co - korzystamy z gościnności Frosi jeśli chodzi o Choinkę ??????????????????? Ja tak - Kto za za za za za za za za za za za ??????????? chlapnięciem i w górę kielich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 To co - korzystamy z gościnności Frosi jeśli chodzi o Choinkę ??????????????????? Ja tak - Kto za za za za za za za za za za za ??????????? chlapnięciem i w górę kielich No gdzie nie zajrzec to te wszystkie posty wielkimi kolorowymi literami Juz wszyscy zauwazyli , ze tutaj jestes , naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 mnie jest obojetnie kiedy lubie choinki caly rok i zajaczki tez a ze sledzi to najbardziej ....serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 puk, puk, ja w sprawie choinki Moze byc taka zeszłoroczna? http://images1.fotosik.pl/314/08ae4791ef9c84aemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 vercia cudna ta choinka taka elegancka fajny masz tez stojak ale nie widze serduszek a z czego sa te niteczki?? fest fajne czy jest to zwyczajna wstazka ? taka do kwiatow i prezentow poza tym mam taki sam karnisz ...w sypialni kupowalas go w Ikei ?? i Smolenia ogladalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts