Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D ja też lubię świecidełka :D

choinki żywej też nie miałam :roll: ale w domu też będę miała :D nawet w tym roku...a co :D ...tylko tak się zstanawiam czy szybko się ona nie wykruszy...tego się boję bo lubię, żeby choinka trochę postała :roll:

pewnie nie za dlugo :(

ale do Wielkanocy cala nie wylysieje 8)

zwlaszcza , ze w przyszlym roku wypada juz w marcu :lol: :lol: :lol:

a i jeszcze jedna ciekawa informacja dla wszystkich zainteresowanych :

nie ma zdjec garazu !!! :o

corka bawila sie kamerka i zrobila przez przypadek formata :evil:

poszly wiec sobie ...w sina dal :roll:

snila mi sie ....

kze :D sekret tkwi w gminie

gdyby ogloszono kiedys konkurs na najlepiej obslugujacy petentow Urzad Powiatowy od razu zglaszam ten z Lublinca i z Woznik(jako Urzad Gminny)

:D

pierwszy raz w zyciu widzialam , zeby urzednik sie cieszyl , ze ktos do niego zapukal :roll:

jak sie zaytasz np.gdzie mozna jakas sprawe zalatwic , zaprowadza cie tam pod same drzwi :o

jak goscia akurat nie ma w pokoju , zaraz ci wyskoczy panienka z sasiedniego pokoju i daprywatny nr telefonu do niego :o :o :o

jak zapomnisz jakiegos papierka , mozesz doslac go faxem albo poczta

:o , no chyba , ze wydany byl w tym samym urzedzie , to oni go sobie sami zdobeda :o :o :o

i prosza wrecz , gdyby byly jakies problemy , zeby zwrocic sie do nich ...chetnie pomoga :o

dziwni jacys :roll: :lol: :lol: :lol:

Może po prostu obudź się Frosch :o To przypadkiem nie jest jakiś przepiękny sen? :o

Nie wierzę, że taka Gmina jest... :roll: U mnie potrafili gubić dokumenty, które im dostarczyłem... :( A ja z Warszawy... To pewnie wszystko tłumaczy... :-?

snila mi sie ....

gdyby ogloszono kiedys konkurs na najlepiej obslugujacy petentow Urzad Powiatowy od razu zglaszam ten z Lublinca i z Woznik(jako Urzad Gminny)

pierwszy raz w zyciu widzialam , zeby urzednik sie cieszyl , ze ktos do niego zapukal :roll:

jak sie zaytasz np.gdzie mozna jakas sprawe zalatwic , zaprowadza cie tam pod same drzwi :o

jak goscia akurat nie ma w pokoju , zaraz ci wyskoczy panienka z sasiedniego pokoju i daprywatny nr telefonu do niego :o :o :o

:o , no chyba , ze wydany byl w tym samym urzedzie , to oni go sobie sami zdobeda :o :o :o

i prosza wrecz , gdyby byly jakies problemy , zeby zwrocic sie do nich ...chetnie pomoga :o

Może po prostu obudź się Frosch :o To przypadkiem nie jest jakiś przepiękny sen? :o

Nie wierzę, że taka Gmina jest... :roll: U mnie potrafili gubić dokumenty, które im dostarczyłem... :( A ja z Warszawy... To pewnie wszystko tłumaczy... :-?

to u nas jest pośrodku zawsze pomogą wyjaśnią powiedzą gdzie co załatwić ale telefonów to nie zawsze podają :roll:

to u nas jest pośrodku zawsze pomogą wyjaśnią powiedzą gdzie co załatwić ale telefonów to nie zawsze podają :roll:

niee ???? :o

a to dranie :evil: :wink: :wink:

szkoda , ze w calym kraju nie ma takich fajnych urzedow :(

moim zdaniem powinien to byc standard :roll:

ciesze sie z twojej przeprowadzki i zycze duzo , duzo zdrowka

pluje z calych sil tfffuuu, tffu....za pozytywne wyniki

u siebie pluje , bo u ciebie juz tak ladnie , nie bede brudzic :roll: :D

snila mi sie ....

to nie sen :D :D :D

jakbys budowal nastepny dom , polecam ci mojej gmine 8) :D :p

nie dziękuje (coby nie zapeszyć)

nie dziękuje (coby nie zapeszyć)

bedzie dobrze

mysl pozytywnie :) :) :)

Cześć!!! Tak sobie zajrzałam!! Ja mam od kilkunastu lat tylko żywe choinki i już nie wyobrażam sobie innej!! Jeśli brakuje Ci Frosiuniu widoku świątecznej choineczki, to gdzieś w przepastnych, bracowych archiwach zdjęcie takowej się znajdzie!! Powiedz tylko słowo ... :D

aga uwielbiam centra ogrodkowe

ale nie moge tam za czesto chodzic , bo mnie na to zwyczajnie nie stac

drogi sa u nas fatalne , to prawda , ale ja mam juz do perfekcji opanowane omijanie dziur

to niestety wina szkod gorniczych

a gdzie ty mieszkasz , ze na zakupy do B. jezdzisz?

polecam Ci Centrum Ogrodnicze w Swerklancu

ale ostrzegam !!!1 mozna sie rozchorowac

Frosiu wiem o czym mówisz, ( mnie też nie stać) :D :D Marek mi mówi że- ja już bzikuje na tym punkcie, co zostawi mnie sama to już kupiona roślinka :D :D co prawda co dziennie nie kupuję ale lubię chodzić po takich centrach a czasem ciekawy okaz nabyć. Wcześniej taka nie byłam dopóki nie nabyliśmy tego domu. Teraz poniekąd rozumiem wszystkich wywodzących się z domków, dlaczego się fascynują jak jakaś roślinka urosła.Teraz sama się gapie godzinami jak mogę w każdej chwili na swoje roślinki, a jak pierwszy kwiatek zakwitł to orany co to było szalałam z radości jak dziecko a Marek musiał 5 razy to oglądać.Biedny mój Marek :D :D :D

Co do Świerklańca coś słyszałam ale jeszcze nie byłam, mówisz rozchorować - czy wiesz że robisz mi smaka

P.S

Byt.... znam dobrze a mieszkam w Twoich okolicach :lol: :lol: :lol:

Ja mam od kilkunastu lat tylko żywe choinki i już nie wyobrażam sobie innej!! Jeśli brakuje Ci Frosiuniu widoku świątecznej choineczki, to gdzieś w przepastnych, bracowych archiwach zdjęcie takowej się znajdzie!! Powiedz tylko słowo ...

Brazunia zazdroszczę Ci takiej prawdziwej choiny ja o takiej marzę już cho cho, za dziecka miałam taką dużą -ależ ona pachniała. Póki co mam mała i sztuczną, ze względu na brak miejsca no i dzieci małe- Kubuś w tym roku pierwszy raz zobaczy choinkę. Nic ino pozazdrościć Wam.

Mam pomysła a może wszystkie wciepniemy fotki małe z swoją choinką - na święta ustalimy dzień i gdzie :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gosiu pytanie jeszcze kiedy ?? -- jakieś 3 lub 5 dni by trzeba by było aby każda zdążyła tu wkleić , ależ by było świątecznie no nie :p

Może każda z nas - sama zaproponuje w jakich dniach by mogła wkleić ????????

Ja -----od 20 - 24 grudnia. Na ścisłość to nawet wcześniej można przygotować sobie zdjęcie swoje a wysłać tylko np 23 czy jakoś tak - w bliższym dniu - my wszystkie jednocześnie (ależ by to była adrenalinka ) ale chyba miła co nie :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Tak tak masz racje --z tymi dzieciaczkami a jakie kolorowe :p :lol: :lol:

To co - korzystamy z gościnności Frosi jeśli chodzi o Choinkę ???????????????????

Ja tak - :o

Kto za za za za za za za za za za za ??????????? chlapnięciem i w górę kielich :p :p :p :p :p :p

No gdzie nie zajrzec to te wszystkie posty wielkimi kolorowymi literami :roll: :roll:

Juz wszyscy zauwazyli , ze tutaj jestes , naprawde :D