braza 13.11.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja znalazłam tylko jedno zdjęcie mojej choinki, ale z córcią na pierwszym planie No, katastrofa normalnie!!! gdzie ja, do cholery, wsadziłam te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 vercia cudna ta choinka taka elegancka fajny masz tez stojak ale nie widze serduszek a z czego sa te niteczki?? fest fajne czy jest to zwyczajna wstazka ? taka do kwiatow i prezentow poza tym mam taki sam karnisz ...w sypialni kupowalas go w Ikei ?? i Smolenia ogladalas Ale ty jesteś spostrzegawcza, nawet tego Smolenia wypatrzyłaś Niteczki to takie cuś co się w sklepach z dekoracyjnymi rzeczami kupuje- raffia czy jakos tam, moze i w kwiaciarni tez mają. W kupie to wyglada jak takie kolorowe sianko A serduszka to wydawało mi się ze na Walentynki są, ale moze coś przekręciłam Karnisz nie z Ikei tylko ze sklepu z karniszami Ja to mam niestety do Ikei najblizej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.11.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 braza mnie twoja corka nie przeszkadza moze byc na priv jak nie chcesz tutaj verunia kojarze te sznurki no cos ty !!! serduszka sa caloroczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Brazunia, a czemu to katastrofa, jak z córcią? Toż widziałam, śliczna dziewczynka! Fajna ta choinka Veruni! Mnie to się jeszcze to upięcie firanki podoba. Frosia, Ty to jednak J-23 jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dawno mnie nie było a tu takie wieści Z całego serducha gratuluję pozwolenie To teraz mozna ruszać z kopyta Jak garaż już jest i piekna szafa z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.11.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 aga , fajnie, ze wpadlas wiecie co , dziewczyny? Frosch kupil mi przeszlo 300 szt cebulek tulipanow (czarnych) i narcyzow (roznistych ) za jedyne 5 EU ciekawe kiedy to wsadze, jak na dzialce bedziemy dopiero w grudniu po poludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 A w dodatku u nas zima, nie wiem Frosia co Ty zrobisz z tymi sadzonkami Może wysadź w donicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.11.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 A w dodatku u nas zima, nie wiem Frosia co Ty zrobisz z tymi sadzonkami Może wysadź w donicach super!!! zakwitną w Wigilię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Frosia, wysadź do skrzynek i daj na dwór do ogrodu, wkopane w ziemię. Potem możesz w razie czego zabrać ze sobą w tych skrzyneczkach. Tylko nie zostaw bez wkopania, bo mogą zmarznąć. Zaprzyjaźniony ogród jakiś znajdziesz w S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dobry wieczór! Tak sobie zajrzałam na chwilkę Ładnie tu u Ciebie, Frosia - tulipanki rosną i narcyzy - wiosna, znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 heheh juz postanowione wezme te cebule jutro do Polski i posadze narazie u siebie pod oknem (od strony podworka). jak zakwitna , rozdam sasiadkom (tylko tym , ktore lubie ) i nabije sobie u nich pkt-y potem przesadze je na dzialke tylko jak ja sie z nim i zabiore autobusem ? moja walizeczka jest taka w sam raz na te cebulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Posadź je w koszyczkach to potem będzie łątwiej wykopać i nie uszkodzić no i będziesz wiedziała gdzie posadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 heheh juz postanowione wezme te cebule jutro do Polski i posadze narazie u siebie pod oknem (od strony podworka). jak zakwitna , rozdam sasiadkom (tylko tym , ktore lubie ) i nabije sobie u nich pkt-y potem przesadze je na dzialke tylko jak ja sie z nim i zabiore autobusem ? moja walizeczka jest taka w sam raz na te cebulki Jak ja bym chciał byc twoja sąsiadką Oczywiście ta lubianą Z cebulkami to dobry pomysł zeby je w te doniczki lub koszyczki wkopywac, przynajmniej myszy i krety nie zjedzą. Tylko skąd ty weżmiesz 300 doniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 20.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Frosia co słychać ???? priv mi coś nie działa, dostaje kilka wiadomości na priv a nie idzie ich otworzyć co jest grane?? wiesz coś na ten temat ?? dostałaś może ode mnie (też )- te moje namiary na te firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 aga, nie dostalam od ciebie zadnego priv-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 21.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 na prawdę nie dostałaś nawet tego priv z tymi numerami co chciałaś ????????? A ja się odzwoniłam, opisałam i powiedz że wszystko na marne ????? Zaraz w tym samym dniu wysłałam jak obiecałam Ci wszystko co chciałaś. W razie czego sprawdź jeszcze raz Twoją skrzynkę, na ten dzień jeszcze mój priv działał A Ty frosia pisałaś może coś do mnie później??????? Bo dużo dostawałam przez jakiś czas priv ale po otworzeniu miałam skrzynkę pustą Czy ktoś już taki problem miał????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 na prawdę nie dostałaś nawet tego priv z tymi numerami co chciałaś ????????? A ja się odzwoniłam, opisałam i powiedz że wszystko na marne ????? Zaraz w tym samym dniu wysłałam jak obiecałam Ci wszystko co chciałaś. W razie czego sprawdź jeszcze raz Twoją skrzynkę, na ten dzień jeszcze mój priv działał A Ty frosia pisałaś może coś do mnie później??????? Bo dużo dostawałam przez jakiś czas priv ale po otworzeniu miałam skrzynkę pustą Czy ktoś już taki problem miał????????????????????? naprawde nic nie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ależ jestem : Frosiu - jak inaczej Ci przesłać namiary ??? Skoro priv odpada czyli gdzie Ci przesłać ? Nie widzę adresu email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ależ jestem : Frosiu - jak inaczej Ci przesłać namiary ??? Skoro priv odpada czyli gdzie Ci przesłać ? Nie widzę adresu email. wklej zwyczajnie tutaj skopiuje je i usuniemy te posty swoja droga zglos redakcji , ze priv ci nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 oki - odezwę się jak na nowo pozbieram ( może po prostu wkleję u siebie w kom..co Ty na to?) jutro jak dzieci pozwolą powinnam mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts