Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

vercia cudna ta choinka :o

taka elegancka :roll:

fajny masz tez stojak :p

ale nie widze serduszek :o :evil:

a z czego sa te niteczki??

fest fajne :)

czy jest to zwyczajna wstazka ?

taka do kwiatow i prezentow :oops:

poza tym mam taki sam karnisz ...w sypialni :o :D

kupowalas go w Ikei ?? :roll:

i Smolenia ogladalas :p

Ale ty jesteś spostrzegawcza, nawet tego Smolenia wypatrzyłaś :o :lol:

Niteczki to takie cuś co się w sklepach z dekoracyjnymi rzeczami kupuje- raffia czy jakos tam, moze i w kwiaciarni tez mają. W kupie to wyglada jak takie kolorowe sianko :roll: A serduszka to wydawało mi się ze na Walentynki są, ale moze coś przekręciłam :wink:

Karnisz nie z Ikei tylko ze sklepu z karniszami :lol: Ja to mam niestety do Ikei najblizej w Warszawie

Brazunia, a czemu to katastrofa, jak z córcią? :o :lol: Toż widziałam, śliczna dziewczynka! :D

Fajna ta choinka Veruni! :D Mnie to się jeszcze to upięcie firanki podoba. :wink:

Frosia, Ty to jednak J-23 jesteś! :o :p

Frosia, wysadź do skrzynek i daj na dwór do ogrodu, wkopane w ziemię. Potem możesz w razie czego zabrać ze sobą w tych skrzyneczkach. Tylko nie zostaw bez wkopania, bo mogą zmarznąć. :D

Zaprzyjaźniony ogród jakiś znajdziesz w S. :wink:

heheh

juz postanowione

wezme te cebule jutro do Polski i posadze narazie u siebie pod oknem (od strony podworka). jak zakwitna , rozdam sasiadkom (tylko tym , ktore lubie :p ) i nabije sobie u nich pkt-y

potem przesadze je na dzialke

tylko jak ja sie z nim i zabiore autobusem ?

moja walizeczka jest taka w sam raz na te cebulki :roll:

heheh

juz postanowione

wezme te cebule jutro do Polski i posadze narazie u siebie pod oknem (od strony podworka). jak zakwitna , rozdam sasiadkom (tylko tym , ktore lubie :p ) i nabije sobie u nich pkt-y

potem przesadze je na dzialke

tylko jak ja sie z nim i zabiore autobusem ?

moja walizeczka jest taka w sam raz na te cebulki :roll:

Jak ja bym chciał byc twoja sąsiadką :) Oczywiście ta lubianą :wink:

Z cebulkami to dobry pomysł zeby je w te doniczki lub koszyczki wkopywac, przynajmniej myszy i krety nie zjedzą. Tylko skąd ty weżmiesz 300 doniczek :roll: 8)

na prawdę nie dostałaś nawet tego priv z tymi numerami co chciałaś ?????????:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A ja się odzwoniłam, opisałam i powiedz że wszystko na marne ????? Zaraz w tym samym dniu wysłałam jak obiecałam Ci wszystko co chciałaś. W razie czego sprawdź jeszcze raz Twoją skrzynkę, na ten dzień jeszcze mój priv działał :o

A Ty frosia pisałaś może coś do mnie później??????? Bo dużo dostawałam przez jakiś czas priv ale po otworzeniu miałam skrzynkę pustą :o

Czy ktoś już taki problem miał?????????????????????

na prawdę nie dostałaś nawet tego priv z tymi numerami co chciałaś ?????????:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A ja się odzwoniłam, opisałam i powiedz że wszystko na marne ????? Zaraz w tym samym dniu wysłałam jak obiecałam Ci wszystko co chciałaś. W razie czego sprawdź jeszcze raz Twoją skrzynkę, na ten dzień jeszcze mój priv działał :o

A Ty frosia pisałaś może coś do mnie później??????? Bo dużo dostawałam przez jakiś czas priv ale po otworzeniu miałam skrzynkę pustą :o

Czy ktoś już taki problem miał?????????????????????

naprawde nic nie dostalam :o