Agusia i Marco 22.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś teraz chwilkę wolna? Aby na szybko przetestować jeszcze raz ten mój priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Z 5 tomów Jej zabierzemy i będzie git!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Z 5 tomów Jej zabierzemy i będzie git!!! jeszcze podzielimy sie nimi z kolezankami nie bydymy takie chamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Z 5 tomów Jej zabierzemy i będzie git!!! jeszcze podzielimy sie nimi z kolezankami nie bydymy takie chamki Nie bydymy!!!! Ja w ogóle jestem dobrze wychowana chamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Z 5 tomów Jej zabierzemy i będzie git!!! jeszcze podzielimy sie nimi z kolezankami nie bydymy takie chamki Nie bydymy!!!! Ja w ogóle jestem dobrze wychowana chamka chcecie mnie skrócić a ja zawsze chciałam mieć 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jesteś wielka nie za bardzo metr szescdziesiat w kapeluszu Tyle co ja, i jeszcze na gazecie muszę stanąć!!!! Cześć Froschko o to ja 170 mam bo stoisz na 10-cio tomowej encyklopedii Z 5 tomów Jej zabierzemy i będzie git!!! jeszcze podzielimy sie nimi z kolezankami nie bydymy takie chamki Nie bydymy!!!! Ja w ogóle jestem dobrze wychowana chamka chcecie mnie skrócić a ja zawsze chciałam mieć 175 pozyczymy ci 5 tomow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Proponuję poczytać tę encyklopedię, zamiast po niej łazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ale zwis co jest grane a jakie lagi ma o ależ te g...chodzi próba mikrofonu. A może ogóry dołożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 deppeesiu , jakiebym je poczytala tobym sie wywyzszala i jakby do mnie sie Froszek zwracal , jesli nie "moja malenka" a ogory i tak zaraz jea zakosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 dorzucam chrzanik może jakiś kompocik wyjdzie tylko kto rozleje zawartość encyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Oj, ja Cię znam, Ty byś się nie wywyższała, bo Ty dobra dziewczyna jesteś. Ty się nawet teraz nie wywyższaszs, jak ciężko się do Ciebie dopchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... z tym kompocikiem aga niezle kombinuje byleby dobrze przefermentowany byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Proponuję poczytać tę encyklopedię, zamiast po niej łazić. My nie łazimy, my na niej stajemy!!! A skoro zimno od nóg do głowy idzie, to mądrość pewnie też w tym samym kierunku podążać będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... To już dawno powinnam w niej gnić Co ja tu jeszcze robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts