frosch 22.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... To już dawno powinnam w niej gnić Co ja tu jeszcze robię no tak , zapomnialam przeciez ty jestes 348 lat starsza ode mnie ....i tak sie dobrze trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... To już dawno powinnam w niej gnić Co ja tu jeszcze robię no tak , zapomnialam przeciez ty jestes 348 lat starsza ode mnie ....i tak sie dobrze trzymasz Wędzone mięsko też dłużej wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... To już dawno powinnam w niej gnić Co ja tu jeszcze robię no tak , zapomnialam przeciez ty jestes 348 lat starsza ode mnie ....i tak sie dobrze trzymasz Wędzone mięsko też dłużej wytrzymuje Obie przywędzone dobrze się trzymacie no może braza lepiej w siodle ...a ogory i tak zaraz jea zakosi jak ino kiszone, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.11.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... To już dawno powinnam w niej gnić Co ja tu jeszcze robię no tak , zapomnialam przeciez ty jestes 348 lat starsza ode mnie ....i tak sie dobrze trzymasz Wędzone mięsko też dłużej wytrzymuje Obie przywędzone dobrze się trzymacie no może braza lepiej w siodle ...a ogory i tak zaraz jea zakosi jak ino kiszone, to tak hehehe dobrze, ze nie pokazywalam na forum moich fotek w siodle , bo... podzielisz sie ogorasami z froschem , co nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Hmmm... No to ja już też nad grobem stoję. Jea, nie odgrażaj się, tylko gadasz, a jak ja mam dla Ciebie półeczkę ze słoiczkami, to nie przyjeżdżasz! Frosia - a masz zdjęcia w siodle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 podzielisz sie ogorasami z froschem , co nie ??? pewnie Depesiu jak tylko los mnie rzuci w Twoje okolice, to zajrzę na kolację... ze śniadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 frosch deppesia , w moim wieku to juz tylko do ziemi .... z tym kompocikiem aga niezle kombinuje byleby dobrze przefermentowany byl chrzan, ogóry podgryzione przez ...jea tyle nóg deptających na tomowych encykli i gazet i babki po 587 lat . - Jak nie sfermentować już od samego zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 podzielisz sie ogorasami z froschem , co nie ??? pewnie Depesiu jak tylko los mnie rzuci w Twoje okolice, to zajrzę na kolację... ze śniadaniem Ehe. Mogę Ci nawet dwa śniadania dać, dla żonki też. Tylko gwiźnij kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 oj co ja tu widzę sodomia i gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 oj co ja tu widzę sodomia i gomoria A gdzieżby, a skądby! To przygotowania do sniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ja mam ogóry w solance kołobrzeskiej!!!! Pychota!!!! Frosia!!!! Dawaj te zdjęcia w siodle!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 oj co ja tu widzę sodomia i gomoria A gdzieżby, a skądby! To przygotowania do sniadania. aaaaaaa głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.11.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 podzielisz sie ogorasami z froschem , co nie ??? pewnie Depesiu jak tylko los mnie rzuci w Twoje okolice, to zajrzę na kolację... ze śniadaniem Ehe. Mogę Ci nawet dwa śniadania dać, dla żonki też. Tylko gwiźnij kiedy. na czterech, czy jednym...żonkę zawsze bierę ale się podobno odchudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Odchudza, nie odchudza - wiejskie śniadanie zje, potem może nadwagę w polu zrzucić! Kasia, Ty ... głodomorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 depeesiu , zaserwuj im ogorki nie dosc , ze nie tucza , to iwonka i tak nie zje ani jednego.......jea bedzie szybszy p.s. braza , te fotki sa niecenzurarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.11.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 o czym tu się mówi?! trzeba zgłosic nadużycie Frosia gratulki 12000 strzeliło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.11.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Odchudza, nie odchudza - wiejskie śniadanie zje, potem może nadwagę w polu zrzucić! Kasia, Ty ... głodomorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Odchudza, nie odchudza - wiejskie śniadanie zje, potem może nadwagę w polu zrzucić! Kasia, Ty ... głodomorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jak niecenzuralne to pewnie na niezłym ogierze Frosia - 12-totysięczniku - gratulacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 o czym tu się mówi?! trzeba zgłosic nadużycie Frosia gratulki 12000 strzeliło!!!!! hehehe naduzywam tych postow , naduzywam asz mi fstyt o czym ja to pisalam ??? jak zwykle o niczym braza ogier jest niezly i.....tylko moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts