Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

hej brazunia :D

dziekuje za te rzuty

przepraszam , ze dopiero dzisiaj pisze, ale wczoraj bylam w podrozy :oops:

musze sie przyznac , ze podobnie myslimy (no, moze oprocz tej zieleni :D )

nie powiedzialam ci jeszcze , ze na tej scianie dielacej kuchnie od salonu stanie kominek , a w kuchni przy wykuszu jest okno tzw. balkonowe , bedzie tam wyjscie na tarasik sniadaniowy 8) :wink: (taki od wschodu ....kawka w pierszych promykach slonka :roll: , Froszek przy mnie wyznajacy mi swa dozgonna milosc :roll: , ehhh....Harlequin .. :oops: i takie tam mi sie marza :oops: , Froschkowi na szczescie jeszcze tez :D :p )

kurcze z tego co widze na tych wizualizacjach nie wiem czy ten kominek nie bedzie tarasowal wejscia z hollu :o :roll: :(

co o tym sadzisz?

aha ..nie wszystkie foty sie otwieraja ( Qelle przepowiada mi prezenty , magie i radosc Swiat przy moim kominku , nawet choinka przy nim juz stoi i piekny swiecznik z trzema Mikolajami hahha :o :lol: .prorok jakis czy cus ??? :roll: :D :D :wink: )

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z kominkiem na kuchennej ścianie to ja bym jednak przemyślała - będzie tarasował przejście! Chyba, że wejście do salonu zrobicie z drugiej strony.

Naniosę poprawki i wezmę pod uwagę najświeższe informacje :wink: To troszkę później, bo teraz wylatuję na miasto i chyba trochę sprzątnąć muszę i coś - qurde - ugotować :-?

Papa!! Przemyśl ten kominek!!!

Kawa musi być!!!!! To konieczna koniczność!!!! :wink:

A z kominkiem to wymyśliłam coś takiego - tylko nie marudź :wink: Drzwi na taras z kuchni też są!

http://images30.fotosik.pl/119/114754d0b68360bcm.jpghttp://images34.fotosik.pl/63/8b5750f0d2de1b2am.jpg

http://images30.fotosik.pl/119/db15d3d381dae2edm.jpghttp://images34.fotosik.pl/63/85124e6422e96d6bm.jpg

http://images31.fotosik.pl/63/baddd91d669428b8m.jpg

Uparłam się na białą stolarkę okienną, ale ... białe będą, tak??

brazka jestes przekochana

mamy teraz jakis obraz na nasz salon

cos mi nie pasuje z tym wejsciem do salonu

bo u mnie jest troche inaczej w projekcie

co do stolarki , owszem bedzie biala ...skad wiedzialas ??? :o :lol:

Bo ja taka wiedząca jestem :wink: Łazienka mnie trochę naprowadziła!

Co to znaczy, że masz inaczej niż w projekcie? Kominek nie będzie kolidował z wejściem? To dobrze, ale wiesz co, bardzo podoba mi się to usytuowanie kominka pomiędzy kuchnią a salonem!

Frosiu mam pytanie - czy ja mogę te próby Twojego salonu w zmienionej kolorystyce oczywiście - wkleić na bloga?? Postaram się też inaczej meble ustawić. Jakoś nie mam weny, do wymyślania czegoś "bezosobowego" :-?

brazka jestes przekochana

mamy teraz jakis obraz na nasz salon

cos mi nie pasuje z tym wejsciem do salonu

bo u mnie jest troche inaczej w projekcie

co do stolarki , owszem bedzie biala ...skad wiedzialas ??? :o :lol:

Bo ja taka wiedząca jestem :wink: Łazienka mnie trochę naprowadziła!

Co to znaczy, że masz inaczej niż w projekcie? Kominek nie będzie kolidował z wejściem? To dobrze, ale wiesz co, bardzo podoba mi się to usytuowanie kominka pomiędzy kuchnią a salonem!

Frosiu mam pytanie - czy ja mogę te próby Twojego salonu w zmienionej kolorystyce oczywiście - wkleić na bloga?? Postaram się też inaczej meble ustawić. Jakoś nie mam weny, do wymyślania czegoś "bezosobowego" :-?

poczatkowo chcialam kominek na scianie sasiadujaca z sypialnia , ale .....Froschek chcial miec tam telewizor

wiesz jak dla facetow wazny jest sprzet :roll: 8)

wiec pomyslalam , ze skoro duzo czasu spedzamy przy stole , niech ten kominek bedzie blizej jadalni

w sumie z wypoczynku tez go bedzie widac i dotrze bez bolu ciepelko

co do tego wejscia , spojrz na projekt

pomijam fakt , ze nie ma byc tam drzwi , ale tam jest takie skosne wejscie

poza tym wszystko jest ladnie i cacy

co do kolorow , jeszcze nie jestem pewna ,ale raczej wszystko bedzie w bielach, bezach, waniliach, ecrie-ch , jasnym drewnie......bede mogla dowolnie szalec z dodatkami :oops: :lol:

jeszcze raz ci dziekuje :D

acha...mozesz sobie wklejac je gdzie chcesz , nie mam nic przeciwko :D :D :D

wklej odnosik linka do twego bloga

bylam juz tam kiedys ,ale juz nie pamietam gdzie on byl : na rw, w twoich czy w innych komentarzach :roll:

O tych dwrzwiach do salonu, których ma nie być to wiem, ale inaczej nie mogłam zaznaczyć wejśia - byłaby ściana, dlatego zaznaczyłam te drzwi! Rozumiem, że chcesz też jasną podłogę - okey. Powiem Ci, że naprawdę podoba mi się takie ustawienie kominka pośrodoku, jeśli możecie jeszcze coś zmienić i nie będzie to równało się wielkim kosztom to zastanówcie się! A w projekcie to kominek będzie stykał się z tą ścianką do kuchni całymi pleckami? Coś jeszcze pomajstruję przy tym obrazku! Ale to wieczorkiem, na konie jedziemy po szkole!

Dzięki za pozwolenie!!!

Próbowałam wkleić odnośnik w podpisie, ale zapomniałam jak się to robi i nie wychodzi :-? Możesz mi podpowiedź?? W moich komentarzach jest!

Miło słuchać pochwał, ale to zasługa Ponurego63 - gdyby nie On pewnie dalej bym kwiczała :oops:

A na koniach było git!!! Facio zmiękł i oddał prund - poważnie :D No normalnie w szoku byłam i nawet się wzruszyłam, gdy mnie z triumfem poinformował o podłączeniu (ponownym) prądu do naszej budy!!!! No dzień dobroci normalnie miał!!!! :D

Czyli kominek na środku wont a robimy taki z pleckami do ściany kuchennej przytulonymi! Dobra!!

wiem , wiem ....ponury jest wielki :D

fajnie , ze grubszy oddal konikom energie

bylam gotowa jechac do K. i skopac gnojka :evil:

zamknelabym go w tej stajni ....normalnie :x

masz zdrowie do tych prjektow

mnie jakos na takie cosik brakuje cierpliwosci :roll:

......ale mam inne zalety ..... :roll: .......chyba :D

Pewnie, że masz !!!!!! I to wiele!!!!!!

No i po co ja pisałam, że oddał już tenprąd???!!!! Miałabym jedyną być może, okazję popatrzeć, jak faciowi do d...y nakopujesz!!! Już więcej taka wyrywna nie będę :wink:

A ja to nawet lubie tak ustawiać, przestawiać itp. :D A najbardziej to lubie, jak to co ustawiam, przestawiam itp. pasuje innym :D

Miałam szczere chęci robić ten Twój salonik teraz, ale .... "Władca Pierścieni" leci w TVN :oops:

Kuchnia też będzie jasna??