braza 03.12.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Froschka qurczę, gdzie Ty jesteś????? W kwestii formalnej: para w awatarku przecudnej urody ale wyrażam nadzieję, że ta zmiana wizerunku to jedynie z okazji Barbórki!!!! Po tym Szacownym Święcie wszystko wróci do normy??? No żaby mi brakuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 no nie bylo mnie troszke podrozowalam w miedzyczasie trafilam 3-ke w lotto w srode przymierzamy sie z Froschem do........43 mln euro znowu nikt nie trafil w szostke avatar jest owszem regionalno-swiateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 no nie bylo mnie troszke podrozowalam w miedzyczasie trafilam 3-ke w lotto w srode przymierzamy sie z Froschem do........43 mln euro znowu nikt nie trafil w szostke avatar jest owszem regionalno-swiateczny Żeby mi to było przedostatni raz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.12.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 zapomnialam wspomniec ostatnia wizualizacja bardzo mi lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 zapomnialam wspomniec ostatnia wizualizacja bardzo mi lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Frosiu fajny avatarek tylko zabki troche brakuje , moze po świętowaniu wrócisz do dawnej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Frosiu fajny avatarek tylko zabki troche brakuje , moze po świętowaniu wrócisz do dawnej skóry wroce , wroce ..... narazie jestem Swieta ...Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja też tęsknię za żabką. Gdzie byłaś, kochaniutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Frosiu fajny avatarek tylko zabki troche brakuje , moze po świętowaniu wrócisz do dawnej skóry wroce , wroce ..... narazie jestem Swieta ...Barbara Mój mąz kiedys był górnik i chodził na karczmę piwna, nawet kufle ma jako pamiątkę tamtych czasów. Ale dziwny z niego górnik był, ani razu pod ziemie nie zjechał a tak bardzo chciał Tak więc świetuj kochana, świętuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A to specjalnie dla Froschkihttp://www.funpic.hu/files/pics/00032/00032189.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Wieczorek Stuku świetny misz masz genetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No - po prostu piękny jest ten kotecek! A żabunia - przecudna w jego wykonaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 sliczny kotecek witam wszystkich i zycze kopy prezentow u mnie juz byl dzisiaj Mikolaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Frosiu, a co dostałaś? Avatarek - przecudnej piękności jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Frosiu, a co dostałaś? Avatarek - przecudnej piękności jest! dostalam : zestaw super nozy marki ZWILLING SOLINGEN super ostre !!!!! 150 eu do przewalenia i piekny poranek a ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Wow, takie noże to ja bym też chciała mieć. Ja dostałam buziaka i darmowy transport na zakupy. Ale zapłacić za zakupy musiałam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 popatrz depeesiu .........warto pisac listy do Mikolaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Frosiu!!!! Jak Ci pięknie z tym Uśmiechem!!!! Gratuluję!!!! Ekstra!!!! Teraz jesteś sobą!!!!! Ale się cieszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja też dostałam prezent Takie noże to i ja bym chciała, ale wolałabym ... siodło Stuben (u z dwoma kropkami powinno być, bo z barbarzyńskiego języka) Albo tranzelę Kiefera, albo oficerki Cavalcado Albo wszystko naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Mikolaj prosill mniebrazo, aby podarowac ci pare barbazynskich umlautow :ü,ä,ö mozesz sobie je kopiowac bez limitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts