braza 15.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Przyszłam dzień dobry powiedzieć, co niniejszym czynię: Dzień Dobryyyy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rom lepiej pozno niz wcale rozgosc sie prosze tych 10-ciu stronek nie czytaj ... moglbys zmienic zdanie na moj temat ...na gorsze braza dzien dobry dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 15.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Frosiu ja tez nadrabiam zaległości bo cię troszkę zaniedbałam Ale mam nadzieję że przyjmiesz moje usprawiedliwienie, bo sama wiesz, jaka była ostra walka do wczoraj. No ja też czekam na fotki garażu i świąteczne spotkanie oczywiście. A i najważniejsze Gratulacje, z "UŚMIECHEM" wyglądasz czarująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rom lepiej pozno niz wcale rozgosc sie prosze tych 10-ciu stronek nie czytaj ... moglbys zmienic zdanie na moj temat ...na gorsze najważniejsze jest pierwsze wrażenie - a to jest jak najbardziej pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Czy tutaj śpią? Czas wstawać! Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.12.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Gratuluję tytułu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Frosia a co tam na budowie? Co z wykuszem? Nadlewacie czy zostaje tak jak w projekcie? Kurcze powiem Ci, że ja musze swój szybciutko wykańczać zeby nie zniszczyc elewacji bo kapiaca woda gdy dostanie się pod klej do styropianu na mrozie to go porozsadza i wtedy dooopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witaj maylandka na budowie???....hmmmm...jakby to powiedziec ....yyyy.....zima nic sie nie robi trawa odpoczywa postaramy sie jeszcze w tym roku pojechac , by zobaczyc ten garaz balkon zostaje wg projektu ten pokoj bedzie sypilania goscinna , wiec nie zalezy nam koncz , koncz ten wykusz , bo szkoda byloby znowu cos naprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dzięn dobry mówię Mayland a co Ty się tak od rana brzydko wyrażasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Brazia bo wiesz, u spowiedzi nie byłam więc chyba jako jedyna sobie pobluźnie przez najbliższy tydzień na forum Świąt tez nie obchodizmy w tym roku więc sama rozumiesz.... Czarna offfffffffca będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jak to "... świąt nie obchodzimy ..." Karpia nie będzie Pierogów nie będzie Choinki nie będzie No co Ty!!!!???? A pobluźnić możesz, skoro poprzdnie grzechy poszły w niepamięć! Zacznij pracować na dorobek do następnej spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 mayland co ty godosz ??? co ty godosz ??? swieta musza byc !!!!! jesli mnie moja stara pamiec nie myli , wyjezdzasz do rodziny brazunia ...cmok jak tam ......??? momenty byly ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 brazunia ...cmok jak tam ......??? momenty byly ???? Baaaaa!!!! I to jakie!!!!!! Ale ni zapodam szczegółów bo mi zanowna Redakcja banana szczeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ech Brazia.... Ogólnie w tym roku nie jest światecznie. Moze w przyszłym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ech Brazia.... Ogólnie w tym roku nie jest światecznie. Moze w przyszłym.... Maylandko Ty moja słodka i kochana!!! O czym Ty mówisz, jak to "nie jest świąecznie" Wyciągnij z kieszeni ten nieciekawy nastrój, wyrzuć go w diabły (najlepiej do wody, bo ktoś go jeszcze na drodze znajdzie) i pomyśl, że życie jest nie po to żeby się martwić, ale po to żeby się cieszyć każdą chwilą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 mayland nie rob jaj w Boze narodzenie , kobieto !!!! przyjedz do mnie ....bedzie wesolo braza to znaczy ..zadowolona jestes?? beda Chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No doooobraaaa Karpiowi nie odpuszczę bo za bardzo lubię ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Baaaaa!!!! I to jakie!!!!!! Ale ni zapodam szczegółów bo mi zanowna Redakcja banana szczeli Forumowicz bez bana , jak zolnierz bez karabinu. Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witaj rom wyspales sie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts