Rom 18.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witaj rom wyspales sie ???? pewnie choć budzik mało co nie rozwaliłem a ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witaj rom wyspales sie ???? pewnie choć budzik mało co nie rozwaliłem a ty???? niezle manipulowales konczynami ja nie narzekam ....wstalam wypoczeta ..jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No, dumna z Was jestem normalnie od samego rana! Wszędzie wszystkie powstawali dzisiaj o przyzwoitej rannej godzinie! Frosia, a Ty jesteś w Pl czy w DE teraz? Bo coś mnie się zdaje, że musze Wam z Froschem uszu natrzeć. Znowu pojechaliście nad ranem i nie zajechaliście do G. Ja w końcu Was kiedyś dorwę. I nie daruję, flaszkę i to niejedną musimy wypić. Z noclegiem, bo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Frosia, a Ty jesteś w Pl czy w DE teraz? Bo coś mnie się zdaje, że musze Wam z Froschem uszu natrzeć. Znowu pojechaliście nad ranem i nie zajechaliście do G. a co to za szyfry????? ja też bym chciał wiedzieć o co chodzi wszędzie ten swój nos muszę włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 kochana depeesiu obecnie przebywam w De frosch juz zapomnial jak Pl wyglada nie boj zaby , jak zrobie prawko , z naciskiem na jak zrobie bedziesz mnie miala co tydzien na glowie rom , my z dpska rozumiemy sie nawet bez slow ale zeby nie bylo , to troche wam podpowiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ale fajnie no to zaczynaj o co wogóle chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No dobra, to ja już nie krzyczę. A przyjeżdżacie na święta? Może wracając byście zajrzeli. Z noclegiem. Z naciskiem na z noclegiem. No i bardzo ciekawa jestem, kiedy Ty to prawko zrobisz. Prawdę mówiąc, doczekać się nie mogę. Rom, chodzi o jeżdżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 strasznie to wszystko skaplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 strasznie to wszystko skaplikowane Ja tez nic nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 to wcale nie jest trudne : Pl to kraj , z ktorego wyjezdzam , De to ten , do ktorego dojezdzam , a kolo G. przejezdzam , gdy tak jezdze tam i spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No właśnie! Pięknie to, Frosia, wytłumaczyłaś. Normalnie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Szczególnie to G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 hmmmmmm teraz już trochę jaśniej nie kumam tylko to G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To już nasza słodka tajemnica. Wszystko byście chcieli wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 hmmmmmm teraz już trochę jaśniej nie kumam tylko to G punkt G......tajemnica kobiecej rozkoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 aaaaaa ateraz wiem o co chodzi ale jestem niekumaty chciałem zauważyc że: a kolo G. przejezdzam musisz się postarać go znaleśc a nie tylko "przejeżdzać obok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 aaaaaa ateraz wiem o co chodzi ale jestem niekumaty chciałem zauważyc że: a kolo G. przejezdzam musisz się postarać go znaleśc a nie tylko "przejeżdzać obok" gdy jade sama tylko przejezdzam kolo punktu G. znajduje ........tylko przy pomocy froscha ma niezla nawigacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 najwazniejsze to opanować dobrze ręczną skrzynię biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 najwazniejsze to opanować dobrze ręczną skrzynię biegów no i dlatego trzeba koniecznie kurs jazdy przejsc braza niezle sie do egzaminu przygotowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ale kurs to wg mni eza dużo teorii a tylko 20 godzin praktyk Koniecznie trzeba wziąść dodatkowe lekcje lub samemu się dokształcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts