frosch 19.12.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dobry instruktor nauczy wszystkiego zeby bylo smieszniej moj syn zdaje dzis egzamin ...z prawka a zeby bylo jeszcze smieszniej jazdy uczyla go babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dobry instruktor nauczy wszystkiego zeby bylo smieszniej moj syn zdaje dzis egzamin ...z prawka a zeby bylo jeszcze smieszniej jazdy uczyla go babka TRZYMAM KCIUKI ZA SYNA!!!! Dzisiaj się okaże jak im "szły" te lekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Frosia, trzymam kciuki za Synusia! No i chciałam powiedzieć, że w punkcie G jestem ja i Mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Noooo!!! Synek zda prawko z palcem w ... Oooops!!!! Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 aaaaaa ateraz wiem o co chodzi ale jestem niekumaty chciałem zauważyc że: a kolo G. przejezdzam musisz się postarać go znaleśc a nie tylko "przejeżdzać obok" gdy jade sama tylko przejezdzam kolo punktu G. znajduje ........tylko przy pomocy froscha ma niezla nawigacje Szanowny z nawigacji jest debeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 aaaaaa ateraz wiem o co chodzi ale jestem niekumaty chciałem zauważyc że: a kolo G. przejezdzam musisz się postarać go znaleśc a nie tylko "przejeżdzać obok" gdy jade sama tylko przejezdzam kolo punktu G. znajduje ........tylko przy pomocy froscha ma niezla nawigacje Szanowny z nawigacji jest debeściak Braza a skąd Ty to wiesz????? Też maczasz w tym palce?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 aaaaaa ateraz wiem o co chodzi ale jestem niekumaty chciałem zauważyc że: a kolo G. przejezdzam musisz się postarać go znaleśc a nie tylko "przejeżdzać obok" gdy jade sama tylko przejezdzam kolo punktu G. znajduje ........tylko przy pomocy froscha ma niezla nawigacje Szanowny z nawigacji jest debeściak Braza a skąd Ty to wiesz????? Też maczasz w tym palce?????? A tam, zaraz maczam Znam Szanownego Ale jeszcze nie miałam okazji i przyjemności poznać Froscha Bez insynuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Frosch ma nawigacje w samochodzie a czym tym brazunia myslalas?? he ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 I wyszło szydło z worka o czym myśli Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 I wyszło szydło z worka o czym myśli Braza Srutu ... tutu ... O niczym nie myślę!!!! Tak tylko sobie - a co?? Nie wolno!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.12.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 I wyszło szydło z worka o czym myśli Braza Srutu ... tutu ... O niczym nie myślę!!!! Tak tylko sobie - a co?? Nie wolno!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ty mi tutu braza nie srutu i tak wiemy gdzie bylas myslami....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Myślami to ja jestem w wielu miejscach naraz - i w tym też Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Dobry wieczór z wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszędzie, no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika P. S. - Frosia - dla Ciebie dodatkowe uściski !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/334.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Wszystkiego dobrego, spokoju, ciepła rodzinnego, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts