Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia w większym gronie zawsze przyjemniej, wiec wsiadaj w furke i na śląsk na kawkę :p

To ja duszą z Wami będą i sercem, bo furki aktualnie niet, a i prawo do tej furki dopiero "się robi" :D Tak więc wspomnijcie o mnie spijając kawusię :D :D

Frosia zacznij pluć Słoneczko moje, bo mi działka się zaczyna wymykać, chociaż jeszcze nawet nie obejrzana własnoocznie!!!

Frosiu - dla Was i Dzieciaków, a także dla wszystkich miłych Gości w tym dzienniku - szczęśliwego Nowego Roku!!!

http://www.wilmasstekkie.nl/uploads/images/Happy%20New%20Year./Happy%20New%20Year.jpg

beda !!! :lol:

trzeba je zgrac na kompa

miko czuje sie obrazona !!!!!!! :evil: :evil: :evil:

kolejny raz .......czy ty mnie specjalnie unikasz ????? :o :cry: :cry:

depeesia dziekuje za zyczenia

Tobie , Pawlowi i Chlopakom rowniez zycze DOSIEGO ROKU !!! :D

no co ty :o

byliśmy u rodziny i wyjechaliśmy o 20.30 w domu byliśmy przed 24 :D

Mieliśmy pojechać też do Gliwic na cmentarz ale już nie zdążyliśmy więc będziemy musieli pojechać jeszcze raz 8)

A teraz to dmuchamy :oops: balony oczywiście :wink:

już po dmuchaniu :lol:

Frosiu jeszcze raz dziękuję za najfajniejszy piknik jaki przeżyłam :lol: . Już nie mogę doczekać się zdjęć, będzie co wspominać z wnukami. Następny napewno w większym gronie. (mała niestety godzinkę temu znowu hlusnęła i temperaturka też się utrzymuje :cry: , mam nadzieję że jutro będzie lepiej)

No i muszę powiedzieć że działeczka na żywo wygląda jeszcze piękniej, oczyma wyobraźni widziałam te twoje sarenki :p

Frosia Kochana - dziękuję serdecznie za życzenia i Tobie też życzę wszystkiego co tylko najlepsze, zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego naj, naj, naj......

SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU i wspaniałej zabawy Sylwestrowej!!!

http://images11.fotosik.pl/5/ee67e24e9d07239e.jpg

i wspomnij dzisiaj swoją koleżankę, która nie będzie spać, żeby bawić mógł się ktoś :wink: .

Buziaki :D