mikopiko 29.12.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 hej Frosiu a ja dziś byłam w Chorzowie i w Zabrzu no i machałam do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Brazunia w większym gronie zawsze przyjemniej, wiec wsiadaj w furke i na śląsk na kawkę To ja duszą z Wami będą i sercem, bo furki aktualnie niet, a i prawo do tej furki dopiero "się robi" Tak więc wspomnijcie o mnie spijając kawusię Frosia zacznij pluć Słoneczko moje, bo mi działka się zaczyna wymykać, chociaż jeszcze nawet nie obejrzana własnoocznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Frosiu - dla Was i Dzieciaków, a także dla wszystkich miłych Gości w tym dzienniku - szczęśliwego Nowego Roku!!! http://www.wilmasstekkie.nl/uploads/images/Happy%20New%20Year./Happy%20New%20Year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 a bylismy dzisiaj na dzialce i...mielismy przemilego goscia mam zdjecia garazu Basienko !!!! milo bylo Cie poznac i......wypic kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 a bylismy dzisiaj na dzialce i...mielismy przemilego goscia mam zdjecia garazu Basienko !!!! milo bylo Cie poznac i......wypic kawke zdjęcia!! zdjęcia!! zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 beda !!! trzeba je zgrac na kompa miko czuje sie obrazona !!!!!!! kolejny raz .......czy ty mnie specjalnie unikasz ????? depeesia dziekuje za zyczenia Tobie , Pawlowi i Chlopakom rowniez zycze DOSIEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.12.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 beda !!! trzeba je zgrac na kompa miko czuje sie obrazona !!!!!!! kolejny raz .......czy ty mnie specjalnie unikasz ????? depeesia dziekuje za zyczenia Tobie , Pawlowi i Chlopakom rowniez zycze DOSIEGO ROKU !!! no co ty byliśmy u rodziny i wyjechaliśmy o 20.30 w domu byliśmy przed 24 Mieliśmy pojechać też do Gliwic na cmentarz ale już nie zdążyliśmy więc będziemy musieli pojechać jeszcze raz A teraz to dmuchamy balony oczywiście już po dmuchaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 mikusia do trzech razy sztuka mam nadzieje , ze w koncu uda nam sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 30.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Frosiu jeszcze raz dziękuję za najfajniejszy piknik jaki przeżyłam . Już nie mogę doczekać się zdjęć, będzie co wspominać z wnukami. Następny napewno w większym gronie. (mała niestety godzinkę temu znowu hlusnęła i temperaturka też się utrzymuje , mam nadzieję że jutro będzie lepiej) No i muszę powiedzieć że działeczka na żywo wygląda jeszcze piękniej, oczyma wyobraźni widziałam te twoje sarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 30.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Zdrowia, zdrowia i zdrowia, szczęścia i miłości, trafnych decyzji i wielu życzliwych ludzi na Waszej drodze życzy Basia z rodzinką http://img252.imageshack.us/img252/1117/nowyrok1pc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Sprawdziłam dziennki Garażu niet, pikniku niet, sarny pouciekały Frosia lanie dostaniesz i nawet plucie Ci nie pomoże Czekam na obiecane zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Frosia Kochana - dziękuję serdecznie za życzenia i Tobie też życzę wszystkiego co tylko najlepsze, zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego naj, naj, naj...... SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU i wspaniałej zabawy Sylwestrowej!!! http://images11.fotosik.pl/5/ee67e24e9d07239e.jpg i wspomnij dzisiaj swoją koleżankę, która nie będzie spać, żeby bawić mógł się ktoś . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 dziekuje za zyczenia mayland foty garazu sa w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 31.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Frosiu zgoda na publikacje fotorelacji ze spotkanka wydana, podpisana, opieczętowana i przefaksowana Nie ukrywam, że ja z niecierpliwością i pewna dozą nieśmiałości czekam na te fotki wiec wklejaj proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 basienka wyslalalm ci fotki wczoraj wieczorem na adres maila , ktory masz podany w stopce czyzby zawisly gdzies w przestrzeni internetowej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 oj , widze ,z e nie ma tej wiadomosci niestety fotki sa na laptopie , zamknietym w mieszkaniu Froscha ten oczywiscie w tej chwili......kafelkuje lazienke mojej mamy umarlby bez roboty podesle ci jutro , bo dzisiaj na bank nie znajde juz wolnej chwili ide robic salatki na impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 31.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Oj chyba do jutra nie wytrzymam. A tak poważnie to bedę na nie cierpliwie czekać. I życzę tobie i Froszkowi świetnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 31.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Frosia coby te sałatki nikomu nie zaszkodziły. Wszystkiego naj.... http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Przyjecie/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Froschlein, zyczenia tez http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.12.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Frosiu & Company najlepsze życzenia Szczęśliwego Nowego Roku - miłości , wolności i niepodległości i szampańskiej zabawy sylwestrowej http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/z010.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/z020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts