braza 31.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Płona sztuczne ognie, płynie muzyka Idzie nowy rok, stary już umyka Wiec wznieśmy puchary, tańczmy do rana Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.Szczęśliwego Nowego Roku Frosieńko, dla Was wszystkich!!!!!! http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/szampan_i_kieliszki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://www.mistrzostwa-swiata.pl/tapety/tapety/sylwester/15.jpg Przepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.01.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 No jaki cudny garaż A w dodatku jak lśni w blasku słońca! Ta studzienka mnie zainteresowała. Ja nie mam studzienki Odrazu z wodociagu jest wejście do domu zrobione i nie mam po drodze studzienki. Wodomierz w domu. Woda tam pewnie to gruntówka, tak myślę. Jesli jest teraz to będzie powracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 frosia, garaż fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Tfu, tfu, chrrr. To na ten garaż, c by jak najdłużej stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 01.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Frosiu nie ma takiej siły która powstrzymałaby mnie przed kolejnym piknikiem . W taaakim towarzystwie każde spotkanie będzie niezapomniane. Pozdrowienia dla ciebie i Froscha przesyła Krzysiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Garaż galanty, jak się patrzy!!!! A pikniku to Wam zazdroszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 No no garaż niczego sobie. Zamykany na dwie kłódki więc nie ma siły żeby ktoś niepowołany się dostał. Jak głęboką macie tą studzienkę?? Jakie ma wymiary?? Pytam bo się tak zastanawiam czy da się tam założyć plobmę na liczniku?? JA w czasie budowy też miałem taką prowizoryczną studzienkę. Założyliśmy licznik i poprosiliśmy o przyjazd kogoś z wodociągów. Przyjechał Pan pokaźnych rozmairów i za chiny nie chciał z pląbnownicą zejść na dół. Wyręczał go mój szwagier. A zimowy piknik super!!!!!!!! Jest stolik, termos z czymś ciepłym ....hmmm ciekawe czy to herbata czy może bardziej rozgrzewające trunki?.......no są marlboro Tylko krzeseł brak. Ale i tak jest fajnie. Zapisuję się na następny piknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 02.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Frosch, mnóstwa radości, sukcesów i wszelkiej pomyślności w 2008 roku życzą Whisperowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Co tam garaż, lepiej froschka gadaj co w tym termosie było, bo jak tylko herbatka to ja nie wiem czy dam się skusic na piknik w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Cześć żabcia!!!! Ja tylko na sekundę! Mam nadzieję że znajdziesz chwilkę czasu i kedyś nas odwiedzicie na tej "obcej ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No, no, piknikuje się i w ogóle tutaj! Teraz pewnie się w DE siedzi cichutko, bo się do G. znowu nie wstąpiło! A garażyk ma się piękny, piekny, nie powiem... Gratuluję, Frosiu!!! Mam nadzieję, że Frosch został ode mnie solennie wyściskany i wycałowany, bo ja Komtura i Pawła wyściskałam i wycałowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 hej Ludzie !!! witam was w Nowym Roku !!!! depeesiu ..sciskam Froscha do dzisiaj , zebys nie miala powodow do reklamacji mam nadzieje, ze wszyscy wybawiliscie sie szalenie , bo ja..skonczylam dopiero wczoraj fajnie , ze wpadl wam w oko nasz garaz kolor co prawda nie jest tak szalowy jak ten od stuka , ale..pasuje mi do wystroju wnetrz ... basiu , Krzysiu niech niepozdrawia , tylko....niech przyjezdza na szkolenie stawiania slupkow Rom , studzienka ma podobne wymiary do mnie....tzn. ok.1.60m (60,60)...ja mam troche wiecej w biodrach i w ..klacie te klodki dopiero zauwazylam , po twojej uwadze to moj tatus jest kierownikiem ...magazynu i dba jak widac o interes hahaha dodatkowo jest jeszcze zamek na taki ..d.oopny klucz, ktory on przetrzymuje chcac go odebrac musimy go brac...z tatusiem na liczniku jest juz plomba , a skrzynka jest tylko tymczasowa w termosie ...byla kawa ..verunia lusia dziekuje za odwiedziny i sliczne zyczenia dps siedze jeszcze w Pl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.01.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Widzę, że komentarze przeniosły sie do dziennika.. A otwórz 160x60x60 - całkiem niezły.. Gratuluję garażu. Widzę, że już coś wybudowałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 kze wpisy w moim dzienniku traktuje bardzo osobiscie sa dla mnie niczym odwiedziny w domu , ktorego jeszcze nie ma dziekuej wzystkim , ktorzy sledza nasze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 To ja też mogę tam podejśc, czy pogonisz Eee, nie będę lazła, w komentazach fajniej A o garażu już się wypowiadałam - zamierzasz go może upiększyć na wzór tego stuczkowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 braza wchodz , kiedy masz ochote klucz schowany jest pod piata kepka trawy liczac 2 minuty od lewego slupka garaz narazie zosatje srebrniutki teraz ten kolor jest na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 braza wchodz , kiedy masz ochote klucz schowany jest pod piata kepka trawy liczac 2 minuty od lewego slupka garaz narazie zosatje srebrniutki teraz ten kolor jest na topie czy ja tez mogę wejść?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Hmmm... To może i ja się załapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts