frosch 06.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dziewczyny zapraszam wlasnie wyjelam z piekarnika pizze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 To co, idziemy do garażu Gdzie ten klucz - 5 kępka trawy 2 minuty od - qurcze - którego słupka No okey, sprawdzimy wszystkie ... Ja biorę ... flaszkę http://img123.imageshack.us/img123/4213/327vw3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.01.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 kze wpisy w moim dzienniku traktuje bardzo osobiscie sa dla mnie niczym odwiedziny w domu , ktorego jeszcze nie ma dziekuej wzystkim , ktorzy sledza nasze poczynania Widzisz co narobiłaś... Teraz Twój dziennik zamieni się w komentarze... To może ja też wejdę choć zapraszałaś tylko dziewczyny... PS Ja przez roztargnienie tak znalazłem się nawet 2 razy u Sylvia1 w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja się nie załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja też coś mam, o! http://ciasteczkolandia.blox.pl/resource/sliwkowe_blisko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 goscie sie jak u siebie nas nie bedzie do wiosny wczoraj sie dowiedzialam , ze z budowa poczekamy chyba do przyszlego roku coz....zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Froschko nic się nie martw - zostaniem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 goscie sie jak u siebie nas nie bedzie do wiosny wczoraj sie dowiedzialam , ze z budowa poczekamy chyba do przyszlego roku coz....zycie Nie wierzę. Nie wierzę. Frosch nie zrobiłby czegoś takiego. To niemożliwe. Czy nie ma wyjścia? Bo jak nie ma, to może Frosch coś pobuduje u nas - jak nie może u siebie? U nas front robót szeroki, a kasy mało, może dałby się namówić na małą pomoc sąsiedzką (bo my przecie tak blisko siebie mieszkamy)? Frosiu, proszę, nie martw się, czasem jest tak, że wydaje się, że klapa, a potem coś się wydarza, coś ktoś wymyśla mądrego - i jest dobrze. No nic, pogadamy jak zajedziecie. Mam nadzieję, że jednak zajedziecie. Kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 depesiu wierze mocno , ze wszystko sie jakos ulozy z budowa az tak bardzo nam sie nie spieszylo przeciez wiesz a mamy nowy , mam nadzieje lepszy pomysl na zycie mam nadzieje ,ze nam sie uda no pewnie , ze kiedys tam was odwiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 goscie sie jak u siebie nas nie bedzie do wiosny wczoraj sie dowiedzialam , ze z budowa poczekamy chyba do przyszlego roku coz....zycie Co to ma znaczyć - to pogrubione przeze mnie osobiście!!!???? To, że z budową coś nie ten tego wyszło, nie oznacza, że i Ty masz zniknąć!!!!! Ty weź przykład ze starszej osoby (czyt. mnie) - siedzę tu cały czas i to był bardzo dobry pomysł!!!!!!! Nawet się nie waż zaprzestać - ja niedługo pobiję rekord wpisów do komentarzy przed wbiciem 1-ej łopaty (chociaż o to akurat się specjalnie nie starałam, samo tak wyszło ) I weź pod uwagę, że sama napisałaś chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.01.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Frosia złowieszczo to zabrzmiało ...mam nadzieję, że nie znikniesz z forum ...ja to ja ....pojawiam się i znikam i znikam , ale ty nie masz innego wyjścia - jesteś skazana na bycie z nami Gosia trzymam kciuki za wasze plany Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 spiesze sie wytlumaczyc to , ze nie bedzie nas tutaj do wiosny , bylo do depeesi oznaczalo mniej wiecej to , ze nie bedziemy kolo jej G. przejezdzac w blizszym terminie nigdzie dziewczyny nie znikam tylko budowa jest wstrzymana na rok w zwiazku z nowymi planami zawodowymi w ogrodku jak sadze bede aktywnie dzialac (nie odpuszcze przeciez ) beda adidaski i jakies pikniki mam nadzieje czyli narazie dzialka zmienia sie z budowlanej na rekreacyjna depesiu dziekujemy za rozmowe , jestes kochana a reszta niech trzyma kciuki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.01.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 spiesze sie wytlumaczyc to , ze nie bedzie nas tutaj do wiosny , bylo do depeesi oznaczalo mniej wiecej to , ze nie bedziemy kolo jej G. przejezdzac w blizszym terminie nigdzie dziewczyny nie znikam tylko budowa jest wstrzymana na rok w zwiazku z nowymi planami zawodowymi w ogrodku jak sadze bede aktywnie dzialac (nie odpuszcze przeciez ) beda adidaski i jakies pikniki mam nadzieje czyli narazie dzialka zmienia sie z budowlanej na rekreacyjna depesiu dziekujemy za rozmowe , jestes kochana a reszta niech trzyma kciuki !!!! ufffffffffffffffffffffffffffffffff....... trzymamy i to mocno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 froschka co TY kombinujesz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No!!! To Ty się kolejną razą jakoś tak składniej wyrażaj - za przeproszeniem http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 kasiu kombinuje dobrze , mam nadzieje ku twojej uciesze powiem , ze nie z jea , tylko z Froschem dziekuje za wsparcie duchowo-reczno-wiewiorkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Normalnie zaraz umrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Normalnie zaraz umrę z ciekawości nie będziesz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Frosia przykro mi, że musicie czekać z budową. Mam jednak nadzieję, że to co planujecie jest tego warte i że da Wam równie wielką satysfakcję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 trzymam kciuki a do kiedy ,pytam bo zeby rece nie zaboleli caly rok pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts