Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maylandziu, ja to się nie martwię bo ktoś przecie w tych miastach musi mieszkać, żeby potem na wsi odpoczywać. :lol: Z kogo ja bym żyła? :wink: :lol:

A jak minie te kilka lat i coś zbędnego Ci się przypałęta, to zapraszam, może będę mogła coś pomóc. :D

Frosiu, czy Ty możesz jutro popluć trochę dla mnie? :oops:

Starszy zdaje bardzo ważny egzamin z angielskiego, potrzebne nam wsparcie... :oops: :D Od samego rana zdaje do samego wieczora, z przerwą tylko na obiad... :roll:

depeesiu mozesz na mnie liczyc :D :D :D

czy ten egzamin ma scisly zwiazek ze studiami w Anglii ??? :o

zaangazuje jeszcze w to plucie rodzine :roll: :D

Wiedziałam, że mogę na Was liczyć. Tylko dzięki Wam dotarliśmy na miejsce w ostatniej chwili, omal na zawał nie padłam. :wink:

Ścisły związek jak najbardziej, bez tego egzaminu językowego uniwersytety go nie przyjmą. :roll:

wobec tego depepesiu waznego aspektu , zaangazuje reszte rodziny i wszystkich znajomych w plucie przez 2 tygodnie :lol: :lol: :lol:

Cieszę się ogromnie z tego powodu, chociaż zaczynam się bać, kto te hektolitry naplute będzie wycierał. :lol:

wobec tego depepesiu waznego aspektu , zaangazuje reszte rodziny i wszystkich znajomych w plucie przez 2 tygodnie :lol: :lol: :lol:

Cieszę się ogromnie z tego powodu, chociaż zaczynam się bać, kto te hektolitry naplute będzie wycierał. :lol:

powodz Pani !!!! powodz bedzie !!!!

takie wydarzenia zmieniaja oblicze Polski

wiec i zaliczenie egzaminu oglosza w " Wiadomosciach " 8) :D :wink: