DPS 08.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Powiem Wam tylko, że bardzo dobrze pomyśleli i teraz trzeba tylko kciuki za nich trzymać, żeby się udało. Bardzo dobry plan mają, więc będzie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja tu czuję intrygę z dopiskiem agro ale nic wiecej nie gdybam żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Normalnie zaraz umrę z ciekawości nie będziesz sama To trzy jesteśmy do umarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 wy mi tu dziewczynki nie umierajcie jak bedzie wszystko pewne , podziele sie z wami nowinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No to pamietaj i o mnie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ja tu czuję intrygę z dopiskiem agro ale nic wiecej nie gdybam żeby nie zapeszyć Pudło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A już myślałam, ze kolejna zarażona tematem Depesia ale Ty się nie martw, ja za kilka lat będę ten temat być moze wałkować Może jakieś hektary się będą pałętać zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Maylandziu, ja to się nie martwię bo ktoś przecie w tych miastach musi mieszkać, żeby potem na wsi odpoczywać. Z kogo ja bym żyła? A jak minie te kilka lat i coś zbędnego Ci się przypałęta, to zapraszam, może będę mogła coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 wy mi tu dziewczynki nie umierajcie jak bedzie wszystko pewne , podziele sie z wami nowinami To i Pan Ciekawski się przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosiu, czy Ty możesz jutro popluć trochę dla mnie? Starszy zdaje bardzo ważny egzamin z angielskiego, potrzebne nam wsparcie... Od samego rana zdaje do samego wieczora, z przerwą tylko na obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 depeesiu mozesz na mnie liczyc czy ten egzamin ma scisly zwiazek ze studiami w Anglii ??? zaangazuje jeszcze w to plucie rodzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Normalnie zaraz umrę z ciekawości nie będziesz sama To trzy jesteśmy do umarcia czwarta się melduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 depeesiu mozesz na mnie liczyc czy ten egzamin ma scisly zwiazek ze studiami w Anglii ??? zaangazuje jeszcze w to plucie rodzine Wiedziałam, że mogę na Was liczyć. Tylko dzięki Wam dotarliśmy na miejsce w ostatniej chwili, omal na zawał nie padłam. Ścisły związek jak najbardziej, bez tego egzaminu językowego uniwersytety go nie przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 wobec tego depepesiu waznego aspektu , zaangazuje reszte rodziny i wszystkich znajomych w plucie przez 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Frosiu W moich komentarzach jest cos specjalnie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Frosiu W moich komentarzach jest cos specjalnie dla Ciebie. bylam nie widzialam skocze po brelki i jestem u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 wobec tego depepesiu waznego aspektu , zaangazuje reszte rodziny i wszystkich znajomych w plucie przez 2 tygodnie Cieszę się ogromnie z tego powodu, chociaż zaczynam się bać, kto te hektolitry naplute będzie wycierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 wobec tego depepesiu waznego aspektu , zaangazuje reszte rodziny i wszystkich znajomych w plucie przez 2 tygodnie Cieszę się ogromnie z tego powodu, chociaż zaczynam się bać, kto te hektolitry naplute będzie wycierał. powodz Pani !!!! powodz bedzie !!!! takie wydarzenia zmieniaja oblicze Polski wiec i zaliczenie egzaminu oglosza w " Wiadomosciach " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Jeśli tylko wszystko będzie dobrze, to niech już tam, nawet te "Wiadomości"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Będzie dobrze - TVN masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts