basiab 13.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Frosiu my też jesteśmy całymi serduszkami z Wami. Trzymamy mocno kciuki i wysylamy pozytywne fluidki, żeby wszystko się udało. Ty wiesz, że ja w tym mam też swój interes wiec jakbyście czegoś potrzebowali to jesteśmy do dyspozycji o każdej porze dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dziekuje basiu http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No, wreszcie się odezwałaś, niecnoto! Ja się tu martwię, a ona zadowolona! No ale lepiej jednak, że zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Frosia, gdzie Ty się szwendasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dziewczyny !!! od czasu do czasu pracuje .....hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 dziewczyny !!! od czasu do czasu pracuje .....hehe To żart taki było, no nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Praca to wymysł wrednych, tłustych kapitalistów, żeby mogli lud pracujący dręczyć i wyzyskiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 czesc dziwczynki (i chlopaki ewentualni tez ) klikne do was przed praca , zeby nie bylo wiecie co? zrobilam sobie dietke chce zrzucic pare kilo i .....Frosch ma focha caly dzien mam spieprzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 15.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Frohu ruszyłas z kopyta gdzie ty masz dokładnie tą dzałke w Tarnowskich G??? a domek śliczny a jak patrze na Twój parter to wyglądaj jak mój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 gosiu dzialke mamy w Psarach ciesze sie , ze domek jest w twoim guscie niestety (dla nas) twoj parter bedzie szybciej wykonczony od naszego coz ...marzenia sie spelniaja, ale jednym szybciej , drugim troche wolniej ale nie placze ....wazne , ze mamy cel w zyciu !!!! to tak czlowieka nakreca gdzie moge zobaczyc twoj domek?? wklej go chocby w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 czesc dziwczynki (i chlopaki ewentualni tez ) klikne do was przed praca , zeby nie bylo wiecie co? zrobilam sobie dietke chce zrzucic pare kilo i .....Frosch ma focha caly dzien mam spieprzony Frosiu, a on ma focha, bo Ciebie będzie mniej czy ma focha, bo karmisz go dietetycznymi paskudztwami? Nie przejmuj się, Frosch to dobry chłopak, długo z tym fochem nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 16.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Froshu wejdź na Tarnowiske G. i tam na 2 stronie ja wkleiłam link do mojego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 czesc dziwczynki (i chlopaki ewentualni tez ) klikne do was przed praca , zeby nie bylo wiecie co? zrobilam sobie dietke chce zrzucic pare kilo i .....Frosch ma focha caly dzien mam spieprzony Frosiu, a on ma focha, bo Ciebie będzie mniej czy ma focha, bo karmisz go dietetycznymi paskudztwami? Nie przejmuj się, Frosch to dobry chłopak, długo z tym fochem nie da rady. chyba juz mu przechodzi , bo juz nawet ze mna gada gosiu , dzieki za cynk ..ide poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jak już gada to jest bardzo dobrze, nie tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dopiero teraz dopatrzyłem się, żeś piknik zrobiła w grudniu/styczniu... Moje gratulacje! Masz zwariowane pomysły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Frosiu, czy już po Froschowym fochu? Ile schudłaś? Możesz dokładnie mi tę dietę opisać? Może na PW? Pliiiissssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Frosia odezwij się, bo mam nieodparte wrażenie, że wiatr Cię porwał i tańczysz sobie w powietrzu, jak listeczek niewinny ... Zostało Cię jeszcze troszkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 dziwczyny , schudlam tylko tyle ile przytylam , wiec teraz mieszcze sie w unijnych normach depeesiu dieta nazywa sie kapusciana tutaj jest dosc klarownie opisanahttp:// http://www.dieta-odchudzanie.pl/dieta_kapusciana.html udalo mi sie zrzucicic 4 nadprogramowe kilosy i czuje sie jak Osiemnastka Froschkowi dalej sie podobam .....wbrew pozorom akceptuje mnie bezwzglednie kze szalenstwa to moja specjalnosc p.s. wrocilam wlasnie z jednego spotkania i ...wybieram sie na 16-ta na jeszcze jedno ..z kolega klasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 p.s. wrocilam wlasnie z jednego spotkania i ...wybieram sie na 16-ta na jeszcze jedno ..z kolega klasowym Frosia ja też ostatnio wciąż z kimś się spotykam ...dzięki wiadomemu portalowi małż już patrzy podejrzliwie ... a to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 O rany, Frosia, ależ tam jest tych diet! Teraz będę miała co czytać. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts