frosch 21.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 monikach a kto nie patrzy na takie stare dobre znajomosci podejrzliwie? bo ja tak oczywiscie nie moje depeepsia czytaj kochan , czytaj ..ponoc od tego juz sie chudnie ide sie zwazyc ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 O rany, Frosia, ależ tam jest tych diet! Teraz będę miała co czytać. Dziękuję! to od czytania się chudnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 O rany, Frosia, ależ tam jest tych diet! Teraz będę miała co czytać. Dziękuję! to od czytania się chudnie? owszem przeczytalam pare watkow na forum z rana i....zeszlo mi 300 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Teraz wiem, dlaczego gruba jestem. Bo ja mam słaby wzrok i czytać tyle nie mogę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 O rany, Frosia, ależ tam jest tych diet! Teraz będę miała co czytać. Dziękuję! to od czytania się chudnie? owszem przeczytalam pare watkow na forum z rana i....zeszlo mi 300 g Które to wątki, na przyszłość jak znalazł Cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 O rany, Frosia, ależ tam jest tych diet! Teraz będę miała co czytać. Dziękuję! to od czytania się chudnie? owszem przeczytalam pare watkow na forum z rana i....zeszlo mi 300 g Które to wątki, na przyszłość jak znalazł Cześć!!! te , w ktorych najbardziej mozna sie posmiac praca miesni brzucha depeesia co to za slogany w moich komentarzach ??? pogonie Cie mietla !!!! jestes w sam raz ostatnio rozmawialam z kolezanka ona faktycznie dosc okragla cale zycie byla jej synek tak ladnie ja okreslil : ty mamus nie jestes gruba , ty jestes mieciutka takie male toto a takie mondre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 monikach a kto nie patrzy na takie stare dobre znajomosci podejrzliwie? bo ja tak oczywiscie nie moje Frosia ja też tak mam, że na moje znajomości w ogóle podejrzliwie nie patrzę w Tarnowskich G. było bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek272 23.01.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 froschu tak zapodam od jutra diete kapuscianą to chyba mote ... podejscie ale mam zamiar wytrwac no to teraz pare chwil na motywacje hahhaa zaraz pedze do sklepu i wieczorem bede gotowac zupe czarownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 dziewczyny !!! (oprocz Brazy ) , naprawde polecam!!!! od paru dni frosch wola na mnie ...chudzielec a syn jak mnie zobaczyl , to ...zrobil takie oczy i zwatpil , ze Frosch na to wszystko pozwala trzymam za was kciuki i czekam na relacje dzien po dniu, gram po gramie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ej, no co ja tak na marginesie - pozwól mi chociaż poudawać Trzymam za Was kciuki, chociaż uważam, że sobie wmawiacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Frosiu - dziękuję za skuteczne plucie!!!!!! Dziś dopiero przyszły wyniki tego egzaminu w krakowie, zdał pięknie, na 7 z 9 możliwych. Zaproszenie do studiów w Anglii to była całkiem inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.01.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Frosia, widziałem Cibie na zlocie muratora. Ty nie masz z czego odcudzać się!! Jezu po odchudzeniu jak Ty teraz wyglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 kze , juz wtedy bylam lekko przy kosci gosiaczek jak tam ?? dajesz rade ??? zupka jeszcze nie obrzydla ??? wczoraj Frosch tak sie do mnie zwrocil : juz?? zadowolona bylas ze swojego wygladu ??? te pare dni powinno ci wystarczyc ...od jutra cie tuczymy .. ......ten ma tupet , co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.01.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Cześć Frosia , wpadłam Cię pozdrowić i życzyć miłego weekendu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Hm... Prawdę powiedziawszy, Frosiu, to ja też nie wiem z czego Ty się odchudzałaś. Gdybym miała taką figurę jak Ty , szalałabym z radości. A tak to mogę tylko się dziwić, co Ty chcesz od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 dobra, dobra .......znowu wszyscy trzymaja strone froscha sonika , dziekuje pieknie za pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 dobra, dobra .......znowu wszyscy trzymaja strone froscha Jak mawia Mojny w takich sytuacjach: ale ja Ciebie kocham!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Frosia, widziałem Cibie na zlocie muratora. Ty nie masz z czego odcudzać się!! Jezu po odchudzeniu jak Ty teraz wyglądasz? jak szkieletor bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Frosia a z bisnesem przychodzę w imieniu Szanownego Pana Nie powiem Ci, że wszyscy mają rację z Twoją figurą, ani że trzymam stronę Froscha bo się wściekniesz , a plucie potrzebne!!!!! W poniedziałek, najlepiej od rana, z nasileniem w okolicach godz. 13.00!!!!!! Szanowny egzamin ważny ma!!!!! Przyniosłam trochę wspomagaczy, cobyś się nie odwodniła: http://twojezakupy.com.pl/images/kategorie/napoje_big.jpg To co, można na Ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2008 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Braza - wszyscy bedziemy za Ciebie trzymać kciuki!!! Frosia - szkieletor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts