frosch 27.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Brazunia, jak mozesz wogole pytac oczywiscie, ze moze na mnie liczyc dzieki za plyny po wczorajszej sobocie karnawalowej .....jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Jesteś jak zawsze kochana!!!!!!! I daj spokój z tym odchuzaniem, poważnie mówię!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Frosia, co ja tu czytam? Jakie odchudzanie? Już mi z tym proszę zaprzestać! Natychmiast! A ciężarnym odmawiać nie wolno, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 dobra .....juz dooobra .............nie moge juz sluchac ....."Boscheee !!!!! jakas ty chuda !!!! ".......i tak w kolko Macieja Frosch przeciwko mnie dzieci przeciwko mnie rodzice, brat i........wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 dobra .....juz dooobra .............nie moge juz sluchac ....."Boscheee !!!!! jakas ty chuda !!!! ".......i tak w kolko Macieja Frosch przeciwko mnie dzieci przeciwko mnie rodzice, brat i........wy odczep sie od mojego macieja i nie odchudzaj się już, proszę kobieta MUSI miec trochę ciała na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 kasiunia to oni sie kolo niego kreca ja nigdy w zyciu ....hmmmm....wiesz....porzadna jestem przeca sie juz nie odchudzam !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 dobra .....juz dooobra .............nie moge juz sluchac ....."Boscheee !!!!! jakas ty chuda !!!! ".......i tak w kolko Macieja Frosch przeciwko mnie dzieci przeciwko mnie rodzice, brat i........wy odczep sie od mojego macieja i nie odchudzaj się już, proszę kobieta MUSI miec trochę ciała na sobie no właśnie w końcu facet nie pies -..................żeby leżał na kościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 kobieta MUSI miec trochę ciała na sobie no właśnie w końcu facet nie pies -..................żeby leżał na kościach no, mądrego to i miło posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 pogadajcie se.............. z Froschem... jego nick tutaj to frosch1...chyba... ciao.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 pogadajcie se.............. z Froschem... jego nick tutaj to frosch1...chyba... ciao.... Niee, no takie obrażanie to już objaw anoreksji! Oczywiście, że sobie z froschem pogadamy, WSZYSCY A potem on ci skutecznie głupotki z głowy wypędzi frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 pogadajcie se.............. z Froschem... jego nick tutaj to frosch1...chyba... ciao.... nikt nire miał nic złego i złośliwego na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 http://www.ggtola.republika.pl/img10/obrazony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 pogadajcie se.............. z Froschem... jego nick tutaj to frosch1...chyba... ciao.... nikt nire miał nic złego i złośliwego na myśli nie rycz http://www.ggtola.republika.pl/img10/pociesz.gif dobrze, ze nie znasz froscha , bo tez bys chcial z nim gadac http://www.ggtola.republika.pl/img10/smutek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 hejka B. przeszło czy dalej chodzi "zadowolony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 hejka B. przeszło czy dalej chodzi "zadowolony" przeszlo mu tylko mnie przezywa i podsuwa rozne takie ...co lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 hejka B. przeszło czy dalej chodzi "zadowolony" przeszlo mu tylko mnie przezywa i podsuwa rozne takie ...co lubie też bym podsuwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 hejka B. przeszło czy dalej chodzi "zadowolony" przeszlo mu tylko mnie przezywa i podsuwa rozne takie ...co lubie też bym podsuwał glodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Frosia, a ja to się cieszę, że udało Ci się zrzucić to, co chciałaś. Tylko więcej to już nie zrzucaj, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Frosia, a ja to się cieszę, że udało Ci się zrzucić to, co chciałaś. Tylko więcej to już nie zrzucaj, dobra? dobrze depeesiu juz bede grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Frosia -kupiłam wszystkie składniki na zupe kapusciana ...od poniedziałku zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts