frosch 29.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Frosia -kupiłam wszystkie składniki na zupe kapusciana ...od poniedziałku zaczynam trzymam kciuki jestem ciekawa , jak na ciebie zadziala tobie ze 2kg wystarczy , nie ? wiecej nie probuj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.01.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 tobie ze 2kg wystarczy , nie ? wiecej nie probuj !!!! cha cha 2 kg ??? łaskawa jesteś -koleżanko 5 kg to moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Frosia, a ja to się cieszę, że udało Ci się zrzucić to, co chciałaś. Tylko więcej to już nie zrzucaj, dobra? dobrze depeesiu juz bede grzeczna Figlarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też chyba zacznę tą kapustą się żywić, jakoś woskowato wyglądam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też chyba zacznę tą kapustą się żywić, jakoś woskowato wyglądam ostatnio to nie tak jeaczek Tobie polecam wiecej sexu taka diete zaordynowalam rowniez Froschowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też chyba zacznę tą kapustą się żywić, jakoś woskowato wyglądam ostatnio to nie tak jeaczek Tobie polecam wiecej sexu taka diete zaordynowalam rowniez Froschowi Chciałbym ale same emerytki koło mnie się kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też chyba zacznę tą kapustą się żywić, jakoś woskowato wyglądam ostatnio to nie tak jeaczek Tobie polecam wiecej sexu taka diete zaordynowalam rowniez Froschowi Chciałbym ale same emerytki koło mnie się kręcą pogadaj z I. moze z toba pocwiczy ja narazie nie moge mam wszystkie terminy zajete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja też chyba zacznę tą kapustą się żywić, jakoś woskowato wyglądam ostatnio to nie tak jeaczek Tobie polecam wiecej sexu taka diete zaordynowalam rowniez Froschowi Chciałbym ale same emerytki koło mnie się kręcą Biedny, mały futrzaczek... Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 O co chodzi z ta kapustą???? znowu byłem niuważny macie jakąś fajną dietę?? przydałaby mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 widze , ze mam odwiedziny zapach kapusniaka ( na poprzedniej stronie byl link do jego przepisu) przyciaga glodomorki rom facetom polecam......wiecej ruchu wy sie wiecej ruszajcie miski !!!!! i wy i wasze partnerki nie bedziecie musieli sie katowac jakimis dietami ja to co innego przybralo mi sie bo.......czesto sie rozstaje z froschem na pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Frosia, wiesz co ??? Ty z tym przybraniem to przeginasz Szanowny dziękuje za plucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 widze , ze mam odwiedziny zapach kapusniaka ( na poprzedniej stronie byl link do jego przepisu) przyciaga glodomorki rom facetom polecam......wiecej ruchu wy sie wiecej ruszajcie miski !!!!! i wy i wasze partnerki nie bedziecie musieli sie katowac jakimis dietami ja to co innego przybralo mi sie bo.......czesto sie rozstaje z froschem na pare dni święta racja tylko kiedy sie ruszać chyba tylko nocne bieg pozostają a co do odwiedzin - staram się śledzić na bierząco tylko nie zawsze swoją gębę otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Frosia, wiesz co ??? Ty z tym przybraniem to przeginasz Szanowny dziękuje za plucie wiem swoje jak zaczelam farbowac wlosy , to tez wiekszosc mi mowila , ze przesadzam bo " az tak bardzo siwa to jeszcze nie jestem " usciskaj szanownego i przekaz , ze moze na mnie polegac (znaczy sie liczyc na mnie ) jak na Zawiszy kiedy tylko ma taka potrzebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 widze , ze mam odwiedziny zapach kapusniaka ( na poprzedniej stronie byl link do jego przepisu) przyciaga glodomorki rom facetom polecam......wiecej ruchu wy sie wiecej ruszajcie miski !!!!! i wy i wasze partnerki nie bedziecie musieli sie katowac jakimis dietami ja to co innego przybralo mi sie bo.......czesto sie rozstaje z froschem na pare dni święta racja tylko kiedy sie ruszać chyba tylko nocne bieg pozostają a co do odwiedzin - staram się śledzić na bierząco tylko nie zawsze swoją gębę otwieram otwieranie geby to tez swietny ruch cwiczyc nalezy o kazdej porze dnia i nocy nalezy szczegolnie uwazac na zagrozenie odwodnienia wskazane sa wiec pewne ilosci plynow uzupelniajacych zreszta co ja wam bede tlumaczyc kazdy z was kiedys juz cwiczyl , wiec........nie musze chyba podawac wam specjalnego zestawu cwiczen poza tym expertem od W-fu jest tutaj Olka ona wam podpowie co i jak ostatnio polecala mi ..rodeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Frosia, wiesz co ??? Ty z tym przybraniem to przeginasz Szanowny dziękuje za plucie wiem swoje jak zaczelam farbowac wlosy , to tez wiekszosc mi mowila , ze przesadzam bo " az tak bardzo siwa to jeszcze nie jestem " usciskaj szanownego i przekaz , ze moze na mnie polegac (znaczy sie liczyc na mnie ) jak na Zawiszy kiedy tylko ma taka potrzebe Wiem, że wiesz Ja też farbuję włosy Przekażę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 A ja nie farbuję. Nie mam siwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hej Frosiu Kupiłam : kapustę, cebule..... już kiedyś to przerabiałam ale potem miałam wstręt ..może teraz nie będę miała od soboty zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 dzień dobryhttp://grafik.rp.pl/grafika/88191,102364,9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.01.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 wow rom dziekuje pieknie za kreple mikopoiko mam nadzieje , ze wytrwasz dzielnie do konca ja gdybym jeszcze raz miala jesc te zupe na pewno doprawilabym bez przypraw smakowalo mi to tak, jakbym gotowac nie umiala trzym sie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 wow rom dziekuje pieknie za kreple KREPLE????? właśnie wyczytałem że to śląskie pączki pierwszy raz się spotkałem z tą nazwą ale młody jestem to mam prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts