frosch 31.01.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Romeczku jeszcze wielu rzeczy sie przy mnie nauczysz obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Romeczku jeszcze wielu rzeczy sie przy mnie nauczysz obiecuje czekam z niecierpliwością......pani nauczycielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Frosia, ależ masz piękną sukienusię!!!!!! No, normalnie szyk i styl!!!!! (Ze wstydem przyznaję, że złapałam jednego krepla i już go pochłonęłam... Nooo, wiem, że dla Frosi były, ale nie mogłam się oprzeć ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Frosia, ależ masz piękną sukienusię!!!!!! No, normalnie szyk i styl!!!!! (Ze wstydem przyznaję, że złapałam jednego krepla i już go pochłonęłam... Nooo, wiem, że dla Frosi były, ale nie mogłam się oprzeć ...) a butki ? a butki? podobaja sie? czestuj sie , jakby co to polecce po swieza dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Eeeee, no jestem pod wrażeniem!!! Kiecusia jest odjazdowa, a butki - po prostu szał i szyk!!! Aż zazdrość bierze, kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 O butkach nie mówiłam, bo nie będę Cię rozpieszczać nadmierną ilością pochwał Cześć z rana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A mi się podobają szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej Ciotka Coś Ty taka oszczędna w słowach ostatnio???? I wizyt nie składasz Pozdrowienia dla Ciebie przesyłam od Twojej dostojnej Rodziny - czy Ty w ogóle wiesz, jakie masz koneksje rodzinne?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.02.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej Ciotka Coś Ty taka oszczędna w słowach ostatnio???? I wizyt nie składasz Pozdrowienia dla Ciebie przesyłam od Twojej dostojnej Rodziny - czy Ty w ogóle wiesz, jakie masz koneksje rodzinne?????? niesmialosc wiosenna mnie dopadla serio....jak zwykle podrozuje (wlasnie sie znowu pakuje ) znasz kogos z mojej rodziny ??? ucaluj ich ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Jasio Wędrowniczek to przy Tobie mały pikuś Baw się dobrze!!! A o Rodzince to już wiesz, no nie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 No proszę znowu kieckę zmieniłaś bardzo ładny awatarek:D Należy Ci sie malutki ochrzanik bo nie zagladasz do dziennika nie plujesz i mam przez to '' mały'' zastój! Kuknij chociaz co??? proszę. Ja wiem ,ze jestes bardzo zajeta, ludzie na forum Cię ''rozrywają'' ale chociaż kropkę w komentarzach zostaw coby jakiś slad został pozdrawiam Cię cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.02.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 andzik .....popluta jestem od samego ranca charkom z silom wodospadu, coby nadrobic zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 andzik .....popluta jestem od samego ranca charkom z silom wodospadu, coby nadrobic zaleglosci Ty się w końcu naprawdę odwodnisz Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 andzik .....popluta jestem od samego ranca charkom z silom wodospadu, coby nadrobic zaleglosci Ty się w końcu naprawdę odwodnisz Dzień dobry Dać Jej wody, to nam padnie Miłego dnia. P.s. Żyłem w nieświadomości, bo powiadomień nie dostawałem , a tu wątek się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Marjucha, a gdzie jest piesek?????? Coś Ty z nim zrobił Ja sobie nie życzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.02.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Marjucha, a gdzie jest piesek?????? Coś Ty z nim zrobił Ja sobie nie życzę .... Piesek popadł w niełaskę Poza tym skoro sobie nie życzysz to już go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Marjucha, a gdzie jest piesek?????? Coś Ty z nim zrobił Ja sobie nie życzę .... Piesek popadł w niełaskę Poza tym skoro sobie nie życzysz to już go nie ma Ja sobie nie życzę, żeby go nie było!!!!!! Skrót taki myślowy zastosowałam!!!!! Co znaczy w niełaskę Piesek jest cudo i ja go sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Marjucha, a gdzie jest piesek?????? Coś Ty z nim zrobił Ja sobie nie życzę .... Piesek popadł w niełaskę Poza tym skoro sobie nie życzysz to już go nie ma Ja sobie nie życzę, żeby go nie było!!!!!! Skrót taki myślowy zastosowałam!!!!! Co znaczy w niełaskę Piesek jest cudo i ja go sobie życzę Skubaniec woli mojego chrześniaka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A ja nie farbuję. Nie mam siwych. takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Co prawda, to prawda. Cieszę się bardzo, że tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts