frosch 25.02.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 juz myslalam , ze mnie obgaduja , a tu mowa o...psie hej depeesia........chwalipieta fajne masz wloski, fajne ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No co, nie mam czym, to chociaż włoskami się pochwalę. Ja nie jestem taka laska jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No co, nie mam czym, to chociaż włoskami się pochwalę. Ja nie jestem taka laska jak Ty. ales wymyslila .... chyba sie wzrusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cieszę się, że Cię moje myśli zruszajo. I czego takie napięte plany zawsze robicie, to ja nie wiem. A kiedy Twoja Ola urodzona? Mój młodszy 29 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cieszę się, że Cię moje myśli zruszajo. I czego takie napięte plany zawsze robicie, to ja nie wiem. A kiedy Twoja Ola urodzona? Mój młodszy 29 marca. olka urodzona 23.03 ale termin mialam na ...29.03 hahha wiesz jak jest depeesia..zycie jest brutalne i nie zawsze jest tak, jakbysmy sobie tego zyczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć Laski czesc ciotka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Fajnie, że już jesteś!!! Bo ja mam romansik do Ciebie w związku z Twoimi niekwestionowanymi talenatmi w odczynianiu uroków: popluj troszkę w intencji, żeby nam działki nie wykupili dopóki szmalu nie zdobędzimy, coooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Listki nas olały. Nie chcą rosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 domeczku nie becz...skolujemy nowe brazunia ...uwaga !!! achtung !!!! trzy, dwa, jeden ...........tfuuuuuuuuuuu, tfuuuuuuuuu........chrrrrrrrrrrr.....tfu ..bedzie gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Już jestem trochę spokojniejsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 27.02.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Frosiu przyszłam sie przywitać, bo już stęskniłam się za tobą. Następny piknik na gruzowisku, bo chałupek już nie ma A teraz jesteś w PL czy DE, bo ja mialabym ochotę na kawkę w miłym towarzystwie. Pozdrowionka dla Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.02.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Czarownica jestes czy jak?? Dziś zadzwoniła do mnie pani z banku i powiedziała ,że dzisiaj albo jutro ma być rozpatrzony mój wniosek.!!!!Po czterewch miesiącach czekania!!!! Nie ma mocnych cos w tym musi byc... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam was dziewczynki andzik tak plulam za troje, ze w gardle mnie cos drapie jednak najwazniejsze , ze sie udalo jakbys potrzebowala znowu pomocy ....prosze uprzejmnie: 3 zdjecia, flaszka i podanie basienka , ja rowniez sie juz stesknilam kiedy ty pisalas bylam w Pl , teraz juz pisze z De wiesz co? juz pare razy plulam sobie w twarz, ze nie wybralismy tej dzialki w Sadowie mieszkalybysmy na jednej ulicy !!!! ale nie ma tego zlego........nawilzam przy okazji skore twarzy , bo po zimie sucha sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.02.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nie wiem jak ja Ci się odwdzięczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nie wiem jak ja Ci się odwdzięczę.. u mnie swietna ziemia do kopania w polu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 28.02.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Frosiu jak bedziesz znowu w PL to daj znać, podjade i chociaz na małą kawke (i herbatkę ) pójdziemy. Ja często jak przejeżdżam obok "waszej" działki to tez strasznie żałuję, miałybyśmy tak bliziutko No ale do Psar tez będę jeżdzić. A jak wasze plany nic się nie zmieniło? Dalej planujecie powrót w tym roku? Buziaczki Basia P.S. może ja też poproszę o poplucie bo już zaczynam się niecierpliwić z naszym bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Basienka na pewno dam znac, kiedy , co i jak ...wypic nasze plany??? coz........ sama juz nie wiem , mamy tyle watpliwosci, troche sie boimy narazie staramy sie o nich nie myslec po co dodatkowy stres to nie takie latwe , jak mogloby sie wydawac ale najgorsze jest to, ze ...stoimy w miejscu chwasty zarastaja me marzenia nawet rzadzej wchodze na forum , bo brakuje mi ...weny nic mnie nie cieszy ale wierze, ze przyjda lepsze czasy przeciez jestem niepoprawna optymistka co do plucia.....nie ma problem !!! juz sie robi.....tfuu, tfuuuu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Frosia, się nie wygłupiaj!!!! To ja tu z Ciebie przykłąd biorę optymizmu i samozaparcia, a Ty mi taki numer wykręcasz i ... "weny brakuje..." Pogło Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Frosia, się nie wygłupiaj!!!! To ja tu z Ciebie przykłąd biorę optymizmu i samozaparcia, a Ty mi taki numer wykręcasz i ... "weny brakuje..." Pogło Cię no.....miewam chwile slabosci wiesz co?nie ma sie co zalamywac ide se kupic wierzbe taka placzaca z kotkami widze ja z okna stoi przed kwiaciarnia i beczy : Frooooosia !!!! kup mnie !!!! kup......prosze ..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts