braza 28.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Skoro beczy, że chce do Ciebie - to kupuj!!!! Szkoda rośinki - zaryczy się na maksa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Skoro beczy, że chce do Ciebie - to kupuj!!!! Szkoda rośinki - zaryczy się na maksa!!!!! Do mnie też tak różne rzeczy płaczą: ostatnio np. spódniczka i dwie pary butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Skoro beczy, że chce do Ciebie - to kupuj!!!! Szkoda rośinki - zaryczy się na maksa!!!!! Do mnie też tak różne rzeczy płaczą: ostatnio np. spódniczka i dwie pary butów Od Prady???? Do mnie beczą oficerki Cavallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Skoro beczy, że chce do Ciebie - to kupuj!!!! Szkoda rośinki - zaryczy się na maksa!!!!! Do mnie też tak różne rzeczy płaczą: ostatnio np. spódniczka i dwie pary butów Od Prady???? Do mnie beczą oficerki Cavallo na szczęście niee spódniczka od Zary, buty z Ebata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Skoro beczy, że chce do Ciebie - to kupuj!!!! Szkoda rośinki - zaryczy się na maksa!!!!! Do mnie też tak różne rzeczy płaczą: ostatnio np. spódniczka i dwie pary butów Od Prady???? Do mnie beczą oficerki Cavallo na szczęście niee spódniczka od Zary, buty z Ebata No to luzik - w końcu się dobeczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Skoro beczy, że chce do Ciebie - to kupuj!!!! Szkoda rośinki - zaryczy się na maksa!!!!! Do mnie też tak różne rzeczy płaczą: ostatnio np. spódniczka i dwie pary butów Od Prady???? Do mnie beczą oficerki Cavallo na szczęście niee spódniczka od Zary, buty z Ebata No to luzik - w końcu się dobeczą nieee, no już się dobeczały nie mogłam słuchać tego szlochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Oooo, znaczy się miękkie serduszko masz Wszyscy zadowoleni - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Oooo, znaczy się miękkie serduszko masz Wszyscy zadowoleni - mam nadzieję ja tak, rzeczy również, nie wiem tylko co małz na to, bo jedne buty kupiłam w poniedziałek, a dziś usłyszłam takie kwilenie drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Oooo, znaczy się miękkie serduszko masz Wszyscy zadowoleni - mam nadzieję ja tak, rzeczy również, nie wiem tylko co małz na to, bo jedne buty kupiłam w poniedziałek, a dziś usłyszłam takie kwilenie drugich Jak kwilą, to źle - kwilenie oznacza, że już dłuuugooo szlochały i sił nie mają. Kupuj!!!! Z małżem omówisz sprawę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 wierzba sobie stala taka tyci-mala wyla wnieboglosy rwala kocie wlosy .... Frosia przyszla wierzbe wziela ale zanim wyszla jeszcze gdzies zerknela W kaciku cichutko mimoza tez lkala wez mnie ze soba zalosnie szeptala co tu robic mysle sobie zal ja zostawic wzielam wiec obie tak mnie jeden natchnal poezja na FM dzisiaj .....noooooo........... , ze sama tez zapragnelam wierszyk ulozyc Kasiu kochana ty nie patrz na meza nie zrozumie biednych ma w kieszeni weza ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 To se pocharkam, co by Wam wena wróciła A teraz droga koleżanko proszę a ładny avatarek i brać się do roboty. Dom sam się nie wybuduje Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia oklamales mnie perfidnie.... bede musiala wiersz o tobie ulozyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia oklamales mnie perfidnie.... bede musiala wiersz o tobie ulozyc ... o waleniach ułóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia oklamales mnie perfidnie.... bede musiala wiersz o tobie ulozyc ... Nie , tylko nie wiersz Wystarczy mi "radosna" twórczość niespecjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia oklamales mnie perfidnie.... bede musiala wiersz o tobie ulozyc ... o waleniach ułóż Walenia zarezerwowane dla Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia oklamales mnie perfidnie.... bede musiala wiersz o tobie ulozyc ... Nie , tylko nie wiersz Wystarczy mi "radosna" twórczość niespecjalnego dobrze.... poprosze miszcza zeby mnie wyreczyl ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 marjucha dzieki .......dobry kolega z Ciebie choc ...... .....raz mi podpadles ..... To napisz mi w końcu czym Ci podpadłem, bo nie mam pojęcia oklamales mnie perfidnie.... bede musiala wiersz o tobie ulozyc ... o waleniach ułóż Walenia zarezerwowane dla Żaby szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 pomysle moze da sie ich wspolnie polaczyc teraz mykam kolacje robic nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts