Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

Frosiu, Wy się nie wygłupiajcie i w zwątpienie nie popadajcie. :roll:

Czy wszystkich jakieś wiosenne przesilenie dopadło? :o

Gdzie nie wejdę (do siebie też :oops: ), tam jakieś dołki psychiczne i chwile zwątpienia. :-?

Chyba pogoda taka. :-?

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Frosiu wierszyk napisałaś i wszystkim od razu humorki poprawiłaś. Tylko tak dalej. Co do waszych planów to myślę, że nie ma co się spieszyć. To są bardzo powazne decyzje i trzeba wszystko dobrze przemyśleć. Aha dziewczyno jak ty to robisz dwa dni temu plułaś, a ja dzisiaj dostałam decyzje z banku i to POZYTYWNĄ :lol: To jeszcze troszkę popluj bo umowa teoretycznie ma być dopiero 11 marca, chyba że jakoś sie uda to może wcześniej. Więc pluj Gosieńko ile wlezie, żeby ta umowa była wcześniej :lol: :wink: Wiesz tak jeżdżę tą naszą ulicą i widze naprzeciwko wolne działeczki i tak sobie marzę, że może jakaś żabka się tam wprowadzi :roll: :wink:

jestem..jestem......

usmiechac sie nie bede , bo mam zeby brzydkie :oops:

harmonogram ??? .........heee......pogadam z Froschem ......... :(

,

Ot, pedziała, co wiedziała...

A tyle wi, wiele zji. :roll:

Kula jakaś żeś se uwiązała dzisiok do kulasów, coby nie polecieć z tym wiatrem? :lol:

Cześć Braza!

Sądze, że jest odwrotnie...

Nie wiadomo czy wybraliśmy słuszne rozwiązania (trzeba mieć dużą wyobraźnię), nie wiadomo czy ekipa dobrze wykona/wykonała, nie wiadomo czy kolory będą pasowały.. itp. I gdzie tu constant?? :o

Harmonogram piszą :wink:

jasne, jest tyle do zrobienia , ze nie wiadomo od czego zaczac :roll: :wink:

p.s. przygotowuje sie do swiat zajaczkowych (porzadki, jajka i te sprawy :wink: :wink: )

poza tym corka ma osiemnastke i wciaz wymyslamy jakby tu urozmaicic jej prywatke

dzis np.mam bojowe zadanie ; zrobic wspolnie z Olka mnostwo kwiatow z bibuly (potrzebuje je do szkoly i twierdzi , ze nikt lepiej ich nie zrobi ode mnie ...cwaniara :roll: :p :p )

w kwietniu wyjezdza na praktyki do Szczyrku, wiec bede miala luzik 8) :wink: