DPS 28.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Frosiu, Wy się nie wygłupiajcie i w zwątpienie nie popadajcie. Czy wszystkich jakieś wiosenne przesilenie dopadło? Gdzie nie wejdę (do siebie też ), tam jakieś dołki psychiczne i chwile zwątpienia. Chyba pogoda taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Rany, Frosia, ale Ty utalentowana jesteś!!!!!!! Jeden taki wierszokleta przekręci się z zazdrości, bo on tylko o waleniach umie rymy zakręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ale zdolna bestyja z ciebie Napisz o mnie wierszyk proooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 29.02.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Frosiu wierszyk napisałaś i wszystkim od razu humorki poprawiłaś. Tylko tak dalej. Co do waszych planów to myślę, że nie ma co się spieszyć. To są bardzo powazne decyzje i trzeba wszystko dobrze przemyśleć. Aha dziewczyno jak ty to robisz dwa dni temu plułaś, a ja dzisiaj dostałam decyzje z banku i to POZYTYWNĄ To jeszcze troszkę popluj bo umowa teoretycznie ma być dopiero 11 marca, chyba że jakoś sie uda to może wcześniej. Więc pluj Gosieńko ile wlezie, żeby ta umowa była wcześniej Wiesz tak jeżdżę tą naszą ulicą i widze naprzeciwko wolne działeczki i tak sobie marzę, że może jakaś żabka się tam wprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dzieńdoberek. Co z tym wierszykiem? Tak poza tym, to proszę o jakiś harmonogram prac przy budowie domu na ten rok, żebyśmy mogli Was jakoś rozliczyć z postępów Nie ma tak lekko. Do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Marjucha - nie jakiś harmonogram, tylko konketny harmonogram!!!! Z jakiegoś to się nam Frosia wywinie!!! No Żabunia - do kieratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Frosia - meldować mi się tutaj i uśmiechać się szeroko! Będzie dobrze!!! Wszystko po kolei i w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jestem..jestem...... usmiechac sie nie bede , bo mam zeby brzydkie harmonogram ??? .........heee......pogadam z Froschem ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jestem..jestem...... usmiechac sie nie bede , bo mam zeby brzydkie Ot, kokietka harmonogram ??? .........heee......pogadam z Froschem ......... Z Froshem pogadasz o harmonogramie A co Ty niepisata jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jestem..jestem...... usmiechac sie nie bede , bo mam zeby brzydkie harmonogram ??? .........heee......pogadam z Froschem ......... , Ot, pedziała, co wiedziała... A tyle wi, wiele zji. Kula jakaś żeś se uwiązała dzisiok do kulasów, coby nie polecieć z tym wiatrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Widzę, że wątek zrobił się bardziej na temat mody niż budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Widzę, że wątek zrobił się bardziej na temat mody niż budowy... Normalne!!! Budowa to pewien constans - wszyscy wiedzą w zasadzie o co chodzi, ale moda ... toż jedna wielka niewiadoma!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Cześć Braza! Sądze, że jest odwrotnie... Nie wiadomo czy wybraliśmy słuszne rozwiązania (trzeba mieć dużą wyobraźnię), nie wiadomo czy ekipa dobrze wykona/wykonała, nie wiadomo czy kolory będą pasowały.. itp. I gdzie tu constant?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Constans to właśnie to co napisałeś. Tak jest zawsze!!! A w modzie nigdy nie wiadomo, co jest grane Frosia, ja Ciebie bardzo proszę, jutr 13.30 pluj ile wlezie ... egzamin mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Będziemy trzymali kciuki za Ciebie. A w modzie jest constans, że za 10-20 lat to samo wróci i będzie modne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Będziemy trzymali kciuki za Ciebie. A w modzie jest constans, że za 10-20 lat to samo wróci i będzie modne... Racja!!!!! Trzymaj mocno te kciuki Frosia, pamiętaj prosze o pluciu i przyłóż się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Frosia! Gdzieś Ty się zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Harmonogram piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Harmonogram piszą jasne, jest tyle do zrobienia , ze nie wiadomo od czego zaczac p.s. przygotowuje sie do swiat zajaczkowych (porzadki, jajka i te sprawy ) poza tym corka ma osiemnastke i wciaz wymyslamy jakby tu urozmaicic jej prywatke dzis np.mam bojowe zadanie ; zrobic wspolnie z Olka mnostwo kwiatow z bibuly (potrzebuje je do szkoly i twierdzi , ze nikt lepiej ich nie zrobi ode mnie ...cwaniara ) w kwietniu wyjezdza na praktyki do Szczyrku, wiec bede miala luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No, dobrze, że się odnalazłaś! Czy tam w DE też taka paskudna pogoda - szaro, wietrznie i deszczowo już od iluś dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts