braza 04.03.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A u mnie słoneczko I bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 FROSIA!!!!! WRACAJ!!!! CO TO ZA FORUM BEZ CIEBIE???? MNIE JEST SMUTNO!!!! http://www.roze.pl/gfx/S037_big.jpg Nawet pogoda bez Ciebie zrobiła się paskudna!!! No proszę Cię, wracaj! Ja tu tęsknię! Co to #$%%&*)))__ jest? Buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.03.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 ales mi nagadala depeesia czasu brakuje teraz bede sie jeszcze jajkami bawic , wiec nadal mnie bedzie brakowac , ale po swietach se odbije milego dnia ...lece do pracki ..ppapapa p.s. wpisalam sie do dziennika stuczka zobaczcie co tam sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 a jajka drapiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Co ma nie drapać, toż sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a jajka drapiesz? Sado-macho Królik, no co Ty Dzień dobry, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Jakie sado-maso?? Wszystko zależy od siły drapania... Ponadto gratuluje 2 uzależnienia od forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 A czym te jaja będą drapane? Rysikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A czym te jaja będą drapane? Rysikiem? drapie skalpelem (mam zestaw tych nozykow w roznych rozmiarach ) widzialam kiedys jak jakies artystki drapaly specjalnym rylcem , ale nie mam pojecia gdzie takie cos kupic ....ba.....nie wiem nawet jak sie fachowo takie cos nazywa pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Frosia, wrzuć parę fotek tych jajek, może będzie inspiracja jakaś. Też nie wiem, jak to cos się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 eeee.......te kroszonki to taka moja tworczosc ludowa - chyba nie maialabym odwagi jej pokazac (chyba , ze w "szczytach kiczu" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Frosia piękniutko u Ciebie Uśmiałam się z metody bujano-skocznej przy sadzeniu roślinek. U mnie też glina i jak jest sucho, żeby wbic szpadel to trzeba być Pudzianem ale co tam glina dla upartej kobiety Czekam na kolejne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.03.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Piękna okolica, fajny domek nic tylko budować Trzymam kciuki i życzę powodzenia. ps. pewnie i mnie czeka takie samo "uzależnienie" od forum i tyle lat mordęgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A co Ty myślisz, nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 eeee.......te kroszonki to taka moja tworczosc ludowa - chyba nie maialabym odwagi jej pokazac (chyba , ze w "szczytach kiczu" ) Froszka -nie grzesz Kobieto !!!! Twoje kroszonki są NAJPIEKNIEJSZE NA ŚWIECIE wiem co mówie dzisiaj o Tobie myslałam jakoś tak byłas u mnie przed Wielkanocą to już rok takie cuda robi Frosia http://images32.fotosik.pl/182/2e12113fa111dc9bm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Frosia!!!! Ja się domagam natychmiast dalszych fotek!!! Dobrze, że Ewka wrzuciła te cudeńka, to będzie moja inspiracja!!! Jajka są śliczne i nie gadaj mi tu o jakichś kiczach! Po prostu cudeńka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ślicznoty te jajeczka Czy taka zwykła magi, bez żadnych zdolności, mogłaby takie jajeczko tak se pomalować Miałabym najpiękniejsze jajeczka we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ślicznoty te jajeczka Czy taka zwykła magi, bez żadnych zdolności, mogłaby takie jajeczko tak se pomalować Miałabym najpiękniejsze jajeczka we wsi Magi -te jajka sie drapie najlepiej za uszkiem ...bardzo to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ślicznoty te jajeczka Czy taka zwykła magi, bez żadnych zdolności, mogłaby takie jajeczko tak se pomalować Miałabym najpiękniejsze jajeczka we wsi Magi -te jajka sie drapie najlepiej za uszkiem ...bardzo to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ależ cudeńka!!!!! Frosia, Ty normalnie utalentowana Kobieta jesteś!!!!! Moim szczytem możliwości artystycznych w zakresie wielkanocnych pisanek jest ... włożenie ich do kubeczków z róznokolorowymi farbkami zakupionymi w markecie Ale przynajmniej kolorowo jest!!! No gratuluję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts