braza 30.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Frosia, frędzlu jeden, Ty się kiedysz doigrasz za to milczenie Cześć No braza, święte słowa, przegina no nie??? Przegina, bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.03.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Frosia, frędzlu jeden, Ty się kiedysz doigrasz za to milczenie Cześć No braza, święte słowa, przegina no nie??? Przegina, bez dwóch zdań A ostatnio to już w ogóle idzie po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Frosia, frędzlu jeden, Ty się kiedysz doigrasz za to milczenie Cześć No braza, święte słowa, przegina no nie??? Przegina, bez dwóch zdań A ostatnio to już w ogóle idzie po bandzie zrobimy jej kocówę na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.03.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Frosia, frędzlu jeden, Ty się kiedysz doigrasz za to milczenie Cześć No braza, święte słowa, przegina no nie??? Przegina, bez dwóch zdań A ostatnio to już w ogóle idzie po bandzie zrobimy jej kocówę na zlocie tylko ciiiiichosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 no ladnie dobra, nie powiem nikomu kasiu , dziekuje za rozmowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Co tam ciekawego proszę pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Frosia, naprawdę przeginasz. Proszę się odzywać, bo ja się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 otoz to mikopiko nic ciekawego nudy , Panie ...nuuudy .... na dzialce ..... ostatnio , gdy na niej bylam , rosliny staly w wodzie doslownie jakby plywaly w oczku wodnym sadzac je kopalam dolki , do ktorych sypalam dobra ziemie , ale ten pomysl chyba nie byl najlepszy , bo zwyczajnie zatopilam krzaczki ta glina nic nie przepuszcza zastanawiam sie czy nie podniesc w przyszlosci rabat wyzej tylko nie wiem jak to bedzie wygladac to by bylo na tyle ..... aha....moja corka dzis wyjezdza ......czuje sie bardzo zle , conajmniej tak, jak depeesia bedzie sie czula wysylajac Mlodego do Anglii obie ryczymy i juz za soba tesknimy, a ona jeszcze nie wyjechala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.03.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a gdzie wyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a gdzie wyjeżdża na praktyke hotelowa do Szczyrku sama , bezbronna , maluska..... na wyzysk miesiac tam posiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a gdzie wyjeżdża na praktyke hotelowa do Szczyrku sama , bezbronna , maluska..... na wyzysk miesiac tam posiedzi ale wróci silna i wyrośnięta!!! zleci szybko ...bidulka...też jej się to nie widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 a gdzie wyjeżdża na praktyke hotelowa do Szczyrku sama , bezbronna , maluska..... na wyzysk miesiac tam posiedzi ale wróci silna i wyrośnięta!!! zleci szybko ...bidulka...też jej się to nie widzi? juz pojechala moj tato ja zawozi mowi , ze nie chce tam jechac, bo ponoc wlascicielka hotelu to wredota (tak slyszala od starszych kolezanek, ktore juz tam byly) olka ma niewyparzony ryjek (nie po mnie , nie po mnie ) i boje sie, ze powie tej kobiecie , co o niej mysli oni wykorzystuja te mlode dziewczyny np . maja pracowac po 6h dziennie , a kolezanka z klasy , ktora juz od tygodnia jest w Mielnie pracuje od 7-ej do............... UWAGA !!! .....22-ej oczywiscie za Frico nie mozna sie odezwac , bo wlasciciel wystawia ocene z praktyki zawodowej , ktora widnieje na swiadectwie kazalam Olce zaraz dzwonic, gdyby ktos chcial jej zrobic jakas krzywde szkola ponoc to olewa ale ja porusze nawet kuratorium , jesli bedzie trzeba nie mowie tu o pracy , bo ta ponoc tylko uszlachetnia, ale tak sobie mysle, ze te dziewczyny moga byc wykorzystywane w rozny sposob przeciez tam spia mysle , ze mam obawy typowe dla kazdej matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Obawy absolutnie typowe i absolutnie zrozumiałe!!! Ale nie martw się Frosieńko, na pewno nie będzie aż tak źle ... te opowiadania koleżanek to jak Bajki z Mchu i Paproci o wojsku ... Twoja Młoda mądra dziewczyna jest, to sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 pewnie masz racje braza moze te dziewczyny byly leniwe i brudaski hehe narazie Mala pisze , ze wszystko jest ok , a Pani dosc mila jak ja znam to w razie draki nagada babie ile wlezie , spakuje sie i wyjedzie ona z tych , co nie daja sie robic w bambuko jest strasznie ambitna i pracowita ( w przeciwienstwie do chlopcow ) i wiem , ze bedzie sie starac jesli szefowa jej nie doceni bedzie wija ale .....mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku i wroci z postawieniem wyjazdu do tego hotelu w przyszlosci w celach zarobkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Też tak myślę. Wiele razy przekonałam się, że opowieści o złym wilku są mocno przesadzone ... zresztą mną w stajni też młode adeptki jeździectwa swego czasu ktoś straszył, a później bidule taaaakieeee oczy robiły , że ta mama Karli to wcale nie taka wredna małpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Frosia nie zamartwiaj się tak Córa mądra to se radę da Braza ma rację Mądrego to i miło posłuchać I wiecie co chciałabym żeby moja nigdy nie dorosła Teraz trochę za dużo pyskuje ale jakoś przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Gastronomia ma swoje uroki Pomimo tego, że osobiście sie tym nie zajmuje to jednak temat ten i profesja towarzyszyła mi od dziecka Fajan sprawa ale bywa uciążliwa. I łatwo popaść w nałóg....alkoholowy Ale teraz inaczej ludzie myślą. Chcą sie kształcić, zdobywać doswiadczenie bo to jest taki fach, gdzie łatwo poznasz co kto potrafi. Przypalone mleko na śniadanie czuć w całym hotelu Nie martw sie tak Frosiu. Jak będą wiecej pracować to mniej imprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 mayland z kuchnia to ona nie bardzo bedzie miala do czynienia obecnie szkoli sie na dobra......pokojowke z tego , co pamietam na skierowaniu w zakres wchodzily: zakres obowiazkow i odpowiedzialnosc pracownika recepcji hotelowej zakres obowiazkow pokojowej zakres obowiazkow bagazowego i cos tam jeszcze rano do niej dzwonilam , mowi , ze jest narazie fajnie dzisiaj myje porecze i odkurza korytarze pracowac bedzie po 8h hotel jest duzy , 410 pokoi, wyposazony w basen , saune ,solarium, solanki itd, z ktorych moga korzystac w wolnych chwilach poznala juz ratownika !!! ponoc bardzo fajny z minusow: maja z kolezanka paskudny pokoj mayland jesli chodzi o alkohol ......smiejemy sie obie....ona juz swoje w zyciu wypila , teraz nie za bardzo jej alkohol sluzy , papierosy jej nie smakuja (tez probowala ) niepokoi mnie raczej ten ratownik pozdrawiam was kochani lece do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja też bym chciała, żeby mnie niepokoił jakiś przystojny ratownik Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Eeeee tam zaraz niepokoi Mnie by nie niepokoił, skoro przystojny I pływać pewnie też umie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts