Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Frosia, jak ja Ciebie rozumiem... :roll:

Mam nadzieję, że Ola się nie da, a i ratownikowi kota popędzi w razie potrzeby. :lol:

Ty może faktycznie zajrzyj tam, obejrzyj tego ratownika, oceń i poznaj dogłębnie. :D

Matka musi trzymać rękę na pulsie. 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

juz ja go na odleglosc ocenilam dosc doglebnie :evil:

plywac Malutka potrafi, wiec ratowac jej nie trzeba :-? :wink:

nie moge tam do niej pojechac , bo dalam jej slowo :oops:

wymusila je na mnie podstepnie :lol:

ale....ale.... namowilam jej tatusia , zeby pojechal ze swoja luba na weekend do Szczyrku 8) tym sposobem bede wiedziala co , z kim i jak .... 8) :lol: :lol: :lol: .zwrocilam mu szczegolna uwage na korzysci plynace z plywania 8)

znam dwoch przystojnych ratownikow z naszego forum , wiec wiem , ze ciezko im sie oprzec , a ona taka mloda i niedoswiadczona :roll:

marjuszek , wpadasz tu i ani me ani be , jakies miny strzelasz :roll:

ale i tak sie ciesze ,nawet bardzo :D

w nagrode powiem ci , ze jeszcze w tym roku stanie plyta fundamentowa 8)

no nic...milego dnia wam zycze

brzydko dzis za oknem

moze wyciagne dzis maszyne i poszyje troche

pare rzeczy sie nazbieralo :roll:

...milego dnia wam zycze

brzydko dzis za oknem

że też te granice pootwierali :evil: ......u nos tyż padze :-? :wink:

no wiedzisz?

nawet deszcz bez kontroli moze sie przemieszczac :evil:

jak sie wczoraj wkurzylam sluchajac wieczorne wiadomosci :evil: :evil: :evil:

ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla :o :evil: :evil: :evil:

sami sa kriminalitet :evil: , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach :evil:

zboczency jedni :roll: :-?

ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla :o :evil: :evil: :evil:

sami sa kriminalitet :evil: , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach :evil:

Ty się Frosia nie nerwuj, Ty musisz do Polski częściej przyjeżdżać, do normalnych. :wink:

Ty się Frosia nie nerwuj, Ty musisz do Polski częściej przyjeżdżać, do normalnych. :wink:

Nas Polaków normalnymi nazywasz :o :wink: :D

som wyjątki :) :)

dużo wyjontków 8)

som wyjątki :) :)

dużo wyjontków 8)

szczególnie tych wyjontków :D :wink:

U nas przynajmniej nie opowiada się w TV, że kryminalyści z innego kraju do nas przyjeżdżają. :o

otoz to :D

aczkolwiek wiadomosc sprzed dwoch dni , podana w niem.dziennikach byla interesujaca : znaleziono u goscia jadacego do....Polski :o :-? .........okragly milion euro w bagazniku :o .Nie podano kto i skad to mial (istnieje wiec prawdopodobienstwo, ze zamieszana jest w to jakas niem. mafia :lol: :lol: )

takie informacje to ja rozumiem .....skala sensacji dosc wysoka , ludzi takie rzeczy interesuja .nie kazdy wozi przy sobie taka gotowke

ale zeby bez skladu i ladu gadac tylko po to , zeby zajac czas antenowy i manipulowac w ten sposob opiniami na temat sasiadow to juz swinstwo :evil:

tak poza tym witam :D

odwiedzilam wczoraj moje dziecko uwiezione w hotelu 8) :D

zajmuja z kolezanka "przepiekny" pokoj sluzbowy o rozmiarach 3 na 3 :o , nie posiadaja lozek (tylko materace na podlodze), okna nie otworzysz , bo zabite gwozdziami :roll:

oczywiscie pokoje goscinne cudowne, korytarze jak w palacu

pucuje juz od tygodnia mosiezne (chyba....bo zlote) porecze , ktore byly czarne ....., odkurza korytarze, poleruje dziennie wypalcowana winde wylozona stala nierdzewka :p , zmienia srednio 40 kompletow poscieli dziennie , generalnie robi wiele rzeczy za sprzataczki, ktore sobie kawke w tym czasie popijaja (bywa, ze gonia ja za powolnosc )

zrobilam jej kontrole i ochrzanilam , ze od spodniej strony na poreczach sa niedorobki :lol: :lol: :lol: :lol: , w windzie widzilam 3 odciski palcow :lol:

wie, ze zartuje :D

bylysmy "na miescie" , swietnie sie bawilysmy obzerajac goralskimi specjalami

ogolnie bylo fajnie i wesolo :D

aaaa...... najswiezsze wiadomosci z placu budowy .....doszly 4 azalie, 2 rododendrony , jakis wieczniezielony krzak i hortensja ......wszystko czeka w "przechowywalni" u znajomego w ogrodzie ( w De) i w maju zostanie zameldowane u nas na wsi 8) :D

poszukujemy tez niedrogich ok 60-80 cm thui do nasadzenia w tylnej granicy dzialki

przyznam , ze calkiem nieswiadomie wkrecilam Froscha w swiat roslinek :roll:

widzac teraz cos ciekawego w marketach budowlanych ( maja czesto niezle ceny) dzwoni i pyta czy "take cos" to my potrzebujemy czy nie :p

eee.........ratownik ? :roll: ....jaki ratownik ? :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fajny , fajny 8) :oops: :D ( widzialam na wlasne galy , nawet chwilke z nim gadalam )

Olka chodzi z nim na miasto na piwo 8) :roll: (znaczy ponoc on na piwo , a ona na kapucyno 8) , hehe..tez bym tak matce powiedziala :oops: :p )

jest jeszcze dwoch fajnych kucharzy :roll: 8) :roll: ( tez widzialam i galy mi wychodzily:o :oops: )

..i wszyscy mieszkaja nad nimi :o :roll: :o

jest jeszcze jakis miejscowy z orlim nosem (nie wiem , bo go nie widzialam) , ponoc starsznie nia zauroczony ( donos kolezanki 8) ) :roll: :roll: :roll:

wiec nie jest tak starsznie jak mi to opisywila :roll: :D :D :D

a tak poza tym wcale sie o nia nie martwie, jestem wyluzowana

.......tylko dlaczego zatrudniaja w hotelach, gdzie odbywaja sie praktyki mlodych dziewczyn takich przystojniakow ? :roll: :roll: :roll: :wink: