frosch 01.04.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 chyba ja odwiedze .......na tym basenie poznam pana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Frosia, jak ja Ciebie rozumiem... Mam nadzieję, że Ola się nie da, a i ratownikowi kota popędzi w razie potrzeby. Ty może faktycznie zajrzyj tam, obejrzyj tego ratownika, oceń i poznaj dogłębnie. Matka musi trzymać rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 chyba ja odwiedze .......na tym basenie poznam pana .... Dobry pomysł, dobry pomysł!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Frosia, jak ja Ciebie rozumiem... Mam nadzieję, że Ola się nie da, a i ratownikowi kota popędzi w razie potrzeby. Ty może faktycznie zajrzyj tam, obejrzyj tego ratownika, oceń i poznaj dogłębnie. Matka musi trzymać rękę na pulsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 juz ja go na odleglosc ocenilam dosc doglebnie plywac Malutka potrafi, wiec ratowac jej nie trzeba nie moge tam do niej pojechac , bo dalam jej slowo wymusila je na mnie podstepnie ale....ale.... namowilam jej tatusia , zeby pojechal ze swoja luba na weekend do Szczyrku tym sposobem bede wiedziala co , z kim i jak .... .zwrocilam mu szczegolna uwage na korzysci plynace z plywania znam dwoch przystojnych ratownikow z naszego forum , wiec wiem , ze ciezko im sie oprzec , a ona taka mloda i niedoswiadczona marjuszek , wpadasz tu i ani me ani be , jakies miny strzelasz ale i tak sie ciesze ,nawet bardzo w nagrode powiem ci , ze jeszcze w tym roku stanie plyta fundamentowa no nic...milego dnia wam zycze brzydko dzis za oknem moze wyciagne dzis maszyne i poszyje troche pare rzeczy sie nazbieralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ...milego dnia wam zycze brzydko dzis za oknem że też te granice pootwierali ......u nos tyż padze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ...milego dnia wam zycze brzydko dzis za oknem że też te granice pootwierali ......u nos tyż padze no wiedzisz? nawet deszcz bez kontroli moze sie przemieszczac jak sie wczoraj wkurzylam sluchajac wieczorne wiadomosci ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla sami sa kriminalitet , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach zboczency jedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 marjuszek[/b] wpadasz tu i ani me ani be , jakies miny strzelasz ale i tak sie ciesze ,nawet bardzo w nagrode powiem ci , ze jeszcze w tym roku stanie plyta fundamentowa Bo ze mną nie gadasz A co do płyty (Wiedziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Szwendasz się gdzieś, nie wiadomo gdzie i masz efekt ... powaliłam egzamin, bo nie plułaś Jak zrobisz to samo 10-go maja to Cię rozliczę Cześć Ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jak sie wczoraj wkurzylam sluchajac wieczorne wiadomosci ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla sami sa kriminalitet , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach zboczency jedni Ty się Frosia nie nerwuj, Ty musisz do Polski częściej przyjeżdżać, do normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jak sie wczoraj wkurzylam sluchajac wieczorne wiadomosci ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla sami sa kriminalitet , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach zboczency jedni Ty się Frosia nie nerwuj, Ty musisz do Polski częściej przyjeżdżać, do normalnych. Nas Polaków normalnymi nazywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jak sie wczoraj wkurzylam sluchajac wieczorne wiadomosci ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla sami sa kriminalitet , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach zboczency jedni Ty się Frosia nie nerwuj, Ty musisz do Polski częściej przyjeżdżać, do normalnych. Nas Polaków normalnymi nazywasz som wyjątki dużo wyjontków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jak sie wczoraj wkurzylam sluchajac wieczorne wiadomosci ponoc po otwarciu granic jakas kriminalitet im tutaj z Polski przylazla sami sa kriminalitet , gadaja glupoty , bo chca usprawidliwic nadmierne kontrole Zoll-u na drogach zboczency jedni Ty się Frosia nie nerwuj, Ty musisz do Polski częściej przyjeżdżać, do normalnych. Nas Polaków normalnymi nazywasz som wyjątki dużo wyjontków szczególnie tych wyjontków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 U nas przynajmniej nie opowiada się w TV, że kryminalyści z innego kraju do nas przyjeżdżają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 U nas przynajmniej nie opowiada się w TV, że kryminalyści z innego kraju do nas przyjeżdżają. otoz to aczkolwiek wiadomosc sprzed dwoch dni , podana w niem.dziennikach byla interesujaca : znaleziono u goscia jadacego do....Polski .........okragly milion euro w bagazniku .Nie podano kto i skad to mial (istnieje wiec prawdopodobienstwo, ze zamieszana jest w to jakas niem. mafia ) takie informacje to ja rozumiem .....skala sensacji dosc wysoka , ludzi takie rzeczy interesuja .nie kazdy wozi przy sobie taka gotowke ale zeby bez skladu i ladu gadac tylko po to , zeby zajac czas antenowy i manipulowac w ten sposob opiniami na temat sasiadow to juz swinstwo tak poza tym witam odwiedzilam wczoraj moje dziecko uwiezione w hotelu zajmuja z kolezanka "przepiekny" pokoj sluzbowy o rozmiarach 3 na 3 , nie posiadaja lozek (tylko materace na podlodze), okna nie otworzysz , bo zabite gwozdziami oczywiscie pokoje goscinne cudowne, korytarze jak w palacu pucuje juz od tygodnia mosiezne (chyba....bo zlote) porecze , ktore byly czarne ....., odkurza korytarze, poleruje dziennie wypalcowana winde wylozona stala nierdzewka , zmienia srednio 40 kompletow poscieli dziennie , generalnie robi wiele rzeczy za sprzataczki, ktore sobie kawke w tym czasie popijaja (bywa, ze gonia ja za powolnosc ) zrobilam jej kontrole i ochrzanilam , ze od spodniej strony na poreczach sa niedorobki , w windzie widzilam 3 odciski palcow wie, ze zartuje bylysmy "na miescie" , swietnie sie bawilysmy obzerajac goralskimi specjalami ogolnie bylo fajnie i wesolo aaaa...... najswiezsze wiadomosci z placu budowy .....doszly 4 azalie, 2 rododendrony , jakis wieczniezielony krzak i hortensja ......wszystko czeka w "przechowywalni" u znajomego w ogrodzie ( w De) i w maju zostanie zameldowane u nas na wsi poszukujemy tez niedrogich ok 60-80 cm thui do nasadzenia w tylnej granicy dzialki przyznam , ze calkiem nieswiadomie wkrecilam Froscha w swiat roslinek widzac teraz cos ciekawego w marketach budowlanych ( maja czesto niezle ceny) dzwoni i pyta czy "take cos" to my potrzebujemy czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Roślinki są miłe i odwdzięczają się za lubienie Dzień dobry Pozdrowionka dla azalii i rododendronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 odwiedzilam wczoraj moje dziecko uwiezione w hotelu a jak .....ratownik ..........spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Froszka nagana wzrokowa najważniejszego nie napisałaś jak ten ratownik Dobrze, że wszystko w porządku u córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 eee.........ratownik ? ....jaki ratownik ? fajny , fajny ( widzialam na wlasne galy , nawet chwilke z nim gadalam ) Olka chodzi z nim na miasto na piwo (znaczy ponoc on na piwo , a ona na kapucyno , hehe..tez bym tak matce powiedziala ) jest jeszcze dwoch fajnych kucharzy ( tez widzialam i galy mi wychodzily:o ) ..i wszyscy mieszkaja nad nimi jest jeszcze jakis miejscowy z orlim nosem (nie wiem , bo go nie widzialam) , ponoc starsznie nia zauroczony ( donos kolezanki ) wiec nie jest tak starsznie jak mi to opisywila a tak poza tym wcale sie o nia nie martwie, jestem wyluzowana .......tylko dlaczego zatrudniaja w hotelach, gdzie odbywaja sie praktyki mlodych dziewczyn takich przystojniakow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts