DPS 15.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Frosia, ja tam nie wiem, ale frosch nie wyglądał żeby potrzebował do zdrewniałych. Kiedy wreszcie zajedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja co prawda Froscha osobiście nie znam, ale też nie przypuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 depeesia ziele bede ukorzeniac trzymaj kciuki myslisz ze do tych polzdrewnialych B. potrzebuje ? nie obiecuje przyjechac , bo w najblizszym polroczu moge nie dotrzymac slowa ale jak sie grzyby zaczna to Frosch na bank bedzie do ciebie wpadal pomacham ci dzisiaj lapka w Zielonej lepsze to niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kciuki już zaciśnięte. Powinno się udać, toż to wiosna jest. Długo każesz na siebie czekać. Nie wiem, co ja będę robiż przez tak długi czas, chyba zajmę się Mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nie wiem, co ja będę robiż przez tak długi czas, chyba zajmę się Mężem. A co Mąż na to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie wiem, co ja będę robiż przez tak długi czas, chyba zajmę się Mężem. A co Mąż na to ... a ja tam nie wiem , ale P.wyglada na takiego, ktory lubi, zeby sie nim zajmowala.....zona zerszta jak kazdy zdrowy facet deppesia polecam ten ukorzenaicz frosch ...baaardzo zadowolony jest od kiedy go posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co to za ukorzeniacz Frosh jest z tego zadowolony Co ty mu ukorzeniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co to za ukorzeniacz Frosh jest z tego zadowolony Co ty mu ukorzeniasz Oj, Miko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co to za ukorzeniacz Frosh jest z tego zadowolony Co ty mu ukorzeniasz Oj, Miko... no co może bym też mojemu coś ukorzeniła Tylko muszę wiedzieć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj miko to taki stymulator korzenia chroni tez przed jego...gniciem ma postac pudru, do ktorego wkladasz dolna czesc (nadmiar proszku trzeba strzasnac ) , nastepnie wkladasz delikatnie do otworu bardzo wazna jest wilgotnosc , pamietaj wiec o czestym podlewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj miko to taki stymulator korzenia chroni tez przed jego...gniciem ma postac pudru, do ktorego wkladasz dolna czesc (nadmiar proszku trzeba strzasnac ) , nastepnie wkladasz delikatnie do otworu bardzo wazna jest wilgotnosc , pamietaj wiec o czestym podlewaniu o kuźwa rozśmieszyłaś mnie do łzóóóóóóóóóóóóóówwwwwwwwwwwwwwwff podaj nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj miko to taki stymulator korzenia chroni tez przed jego...gniciem ma postac pudru, do ktorego wkladasz dolna czesc (nadmiar proszku trzeba strzasnac ) , nastepnie wkladasz delikatnie do otworu bardzo wazna jest wilgotnosc , pamietaj wiec o czestym podlewaniu Wyobraźnia mi się włączyła i .... uśmiałam się jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 AB aqua z grupy regulatorow wzrostu i rozwoju ..... p.s. w przypadku awarii lub jesli sie zle poczujesz niezwlocznie zasiegnij porady lekarza ..... najlpiej ginekologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ide stad , bo...dostane bana jak sie rozkrece to......... konca nie widac.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 O tym ginekologu to rozumiem Twoja sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 O tym ginekologu to rozumiem Twoja sugestia wiem z doswiadczenia trzy razy juz mialam takie zle samopoczucie ale to bylo prawie 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Czekaj, czekaj, historia lubi się powtarzać... Spadam, bo kopa zarobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzisiaj wracam do domku, to zaraz poszukam tego ukorzeniacza. Małżonek na pewno się ucieszy. Będę pracować w gumowych rękawiczkach, coby złe samopoczucie potem mnie nie dopadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No ja nie wiem .... Frosia, coś Ty się taka milcząca zrobiła, coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts