frosch 24.04.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niesmiala jestem nie wiedzialas o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niesmiala jestem nie wiedzialas o tym? Nie, ale całe życie człowiek się uczy Buziaki, lecę szmalu szukać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niesmiala jestem nie wiedzialas o tym? Nie, ale całe życie człowiek się uczy Buziaki, lecę szmalu szukać!!! powodzenia !!! ja ide wydac go troche na miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niesmiala jestem nie wiedzialas o tym? Nie, ale całe życie człowiek się uczy Buziaki, lecę szmalu szukać!!! powodzenia !!! ja ide wydac go troche na miescie Ejj, a może zamiast wydawać to prześlesz go do mnie Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niesmiala jestem nie wiedzialas o tym? Nie, ale całe życie człowiek się uczy Buziaki, lecę szmalu szukać!!! powodzenia !!! ja ide wydac go troche na miescie Ejj, a może zamiast wydawać to prześlesz go do mnie Papatki a masz na zbyciu jakas ciekawa bluzke (rozm.36) i buty ....jakies baleriny , najlepiej czarne (rozm.37) ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.04.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 niesmiala jestem nie wiedzialas o tym? Nie, ale całe życie człowiek się uczy Buziaki, lecę szmalu szukać!!! powodzenia !!! ja ide wydac go troche na miescie Ejj, a może zamiast wydawać to prześlesz go do mnie Papatki a masz na zbyciu jakas ciekawa bluzke (rozm.36) i buty ....jakies baleriny , najlepiej czarne (rozm.37) ????? Froszka http://www.allegro.pl coś dla siebie wybierzesz a jak już wybierzesz to podeślij linka bo ja też szukam a wczoraj byłam w ccc i tam same baleriny od czarnych, po złote i w kropki, kratkę czy jeszcze inne wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Mojaś Ty nieśmiała... A to żem się ubawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ciekawą bluzkę (w tym samym rozmiarze) to sama chętnie bym kupiła, a balerin ... hmmm ... nie trawię... Czyli nici z wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ciekawą bluzkę (w tym samym rozmiarze) to sama chętnie bym kupiła, a balerin ... hmmm ... nie trawię... Czyli nici z wymiany Ja też nietrwię Obcas, chociaż mały byc musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Precz z obcasami. Nie znoszę obcasów. Od razu mam różne opuchnięte stopy i ine takie. Ale podobają mi się na cudzych szczupłych nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ciekawą bluzkę (w tym samym rozmiarze) to sama chętnie bym kupiła, a balerin ... hmmm ... nie trawię... Czyli nici z wymiany Ja też nietrwię Obcas, chociaż mały byc musi ja tez nie trawie szukam czegos a´la baleriny (z malym obcasikiem) w tych plaskich wygladam jak kurdupel ale pokupowalam pare waskich dzinow i adidasy mi jakos do nich nie pasuja na co dzien do biegania cos na plaskim potrzebuje moze jakies sportowe kupie , ale musza byc zgrabne w obcasach chodze tylko od swieta albo jak chce cos w urzedzie zalatwic p.s. jeszcze nie kupilam , bo nic mi sie nie podoba .........a Frosch zjechal z wagi juz...8 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja kupiłam na obcasie ale nie bedę w nich chodzić Na komunie kupiłam bo do spodnimi bedą pasować A biegam na płaskim. Uwielbiam pantofle w takim męskim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Balerinów tysz nie trawię ale teraz nawet jak nie baleriny to takie jakieś na styl balerinów jakieś takieś blee Zazwyczaj chodze w adidasach lub jakiś takich w stylu sportowym Mam jedne na obcasie i ubieram je raz do roku na sylwestra Łaziłam za butami i nic nie kupiłam a za tydzień kumunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 spoko magi masz jeszcze cale 7 dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja na obcasach nie chodze. Jak Maylandzia uwielbiam takie trzewiki w stylu trochę męskim - i tak zwykle ganiam w portkach to co się będę wygłupiać!! I też aktualnie jestem na etapie poszukiwania butów, narazie kupiłam zwykłe adidasopodobne - nazywają to szumnie "trzewiki sportowe" - niech im będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A czy Frosia to jakiś zdjęć nie miała czasem wklejać? Że tak zapytam z pewną dozą nieśmiałości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A czy Frosia to jakiś zdjęć nie miała czasem wklejać? Że tak zapytam z pewną dozą nieśmiałości..... No patrz, ja też taka nieśmiała jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A czy Frosia to jakiś zdjęć nie miała czasem wklejać? Że tak zapytam z pewną dozą nieśmiałości..... No patrz, ja też taka nieśmiała jestem... a ja to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A czy Frosia to jakiś zdjęć nie miała czasem wklejać? Że tak zapytam z pewną dozą nieśmiałości..... No patrz, ja też taka nieśmiała jestem... a ja to już w ogóle Noooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 A czy Frosia to jakiś zdjęć nie miała czasem wklejać? Że tak zapytam z pewną dozą nieśmiałości..... No patrz, ja też taka nieśmiała jestem... a ja to już w ogóle Noooooo... ja słyszałem, że badyla do życia przywróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts