DPS 26.04.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Frosia, ja tam śmiało zapytam. Co jest, gdzie te zdjęcia? A tak w ogóle to niech Frosch nie przesadza z tym odchudzaniem. I co on za dietę stosuje, że tak szybko chudnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 witam niesmiale towarzystwo jea musiales wypaplac? depeesia fotki sprobuje wrzucic jutro (frosch bedzie ogladal formule1, wiec mam pare godzin wolnych ) dzisiaj niestety caly dzien w pracy B.zaczal od diety jogurtowej , ktora mu najbardziej odpowiadala (ciezko go bylo na jakakolwiek namowic , bo nie lubi wyrzeczen), a teraz stara sie jesc niskokaloryczne potrawy , nadal nie rezygnuje z jogurtu ....je duzo , ale dieteetycznie , to wazne , bo nie chodzi glodny (miesci sie w ok.1200cal) raz w tygodniu (najczesciej w niedziele )pozwalam mu jesc co tylko zechce zrezygnowal ze slodyczy i piwa (wieczorem wypija lampke czerwonego wina (kiedys do ust jabola by nie wzial )......musze przyznac , ze jest bardzo dzielny i dumna jestem z niego jak stopiecdziesiat jego glownym problemem bylo objadanie sie przed snem (zjadal lekko 3000cal po powrocie z pracy)......teraz przechodzac obok lustra mowi , ze czuje sie jak osiemnastolatek musimy jeszcze zaczac robic brzuszki i inne takie wygibasy , zeby ujedrnic cialka p.s. mam dla ciebie w doniczce nowa roslinke (nie wiem, moze juz ja masz).....czosnek niedzwiedzi .jak bedziesz chetna to podrzucimy ci przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 spoko magi masz jeszcze cale 7 dni.... to co mówisz, że zmienią trendy przez te 7 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No i może jak masz taką siłę perswazji co do odchudzania to ja ci podeślę nr mojego Małża na niego nic nie działa od praówy go już wyzywałam i nic potem nic nie gadałam i też nic i co ja mogę biedny żuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 p.s. mam dla ciebie w doniczce nowa roslinke (nie wiem, moze juz ja masz).....czosnek niedzwiedzi .jak bedziesz chetna to podrzucimy ci przy okazji Ależ oczywiście, że bardzo chcę! Tak bardzo chcę, że już nie mogę się doczekać. Kiedy będzie ta najbliższa okazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 musimy jeszcze zaczac robic brzuszki i inne takie wygibasy , zeby ujedrnic cialka podpicujesz ....a potem sprzedasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja to sie tylko uklonie na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 musimy jeszcze zaczac robic brzuszki i inne takie wygibasy , zeby ujedrnic cialka podpicujesz ....a potem sprzedasz ? Podpicowany bardziej wartościowy i łatwiej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 musimy jeszcze zaczac robic brzuszki i inne takie wygibasy To Wy do tej pory nie robiliście wygibasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Gratuluję tych 8 kilo Ja od tygodnia na diecie SB i dopiero 1kg mniej. Zostało mi jeszcze 3. Brzuszki też robię dla jędrnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Chyba i ja pomyślę o diecie jakiejś. Albo nowy kostium kąpielowy kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Cześć masochiści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 O, o, odezwała się, nie tyje, wygląda jak szprycha od rowera i dużo do powiedzenia ma! Z Twoim zdaniem w kwestii ciężaru ciała będziemy się liczyć, jak będziemy gadać o wychudzonych ofiarach mody na lansowane przez kolorowe tabloidy dziecięce rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 O, o, odezwała się, nie tyje, wygląda jak szprycha od rowera i dużo do powiedzenia ma! Z Twoim zdaniem w kwestii ciężaru ciała będziemy się liczyć, jak będziemy gadać o wychudzonych ofiarach mody na lansowane przez kolorowe tabloidy dziecięce rozmiary. Całuj psa w nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Kciałam powiedzieć, ze ten Twój odwyk frosia, to mie sie wcale nie podoba, nic a nic................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 O, o, odezwała się, nie tyje, wygląda jak szprycha od rowera i dużo do powiedzenia ma! Z Twoim zdaniem w kwestii ciężaru ciała będziemy się liczyć, jak będziemy gadać o wychudzonych ofiarach mody na lansowane przez kolorowe tabloidy dziecięce rozmiary. Całuj psa w nos To będzie przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Abrunię cmoknij w naszym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Tak na pewno zrobię. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 znowu te ...calowanie , molestowanie ..... hejka odchudzacze !!! froschowi zeszlo jeszcze ..kilo .....miesnia piwnego mnie 0,5 kg Dunlopa czy ktos jeszcze reflektuje na w/w ziolo? moge porobic sadzonki do odebrania osobiscie ..................albo droga poczty pantoflowej depeesia mam dwie samosiejki agrestu , czy ma sens je zaadoptowac ? czy raczej oddac je na kompost ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts