Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam niesmiale towarzystwo :D

jea musiales wypaplac? :evil: :wink:

depeesia fotki sprobuje wrzucic jutro (frosch bedzie ogladal formule1, wiec mam pare godzin wolnych 8) )

dzisiaj niestety caly dzien w pracy :-?

B.zaczal od diety jogurtowej , ktora mu najbardziej odpowiadala (ciezko go bylo na jakakolwiek namowic , bo nie lubi wyrzeczen), a teraz stara sie jesc niskokaloryczne potrawy , nadal nie rezygnuje z jogurtu ....je duzo , ale dieteetycznie , to wazne , bo nie chodzi glodny (miesci sie w ok.1200cal)

raz w tygodniu (najczesciej w niedziele )pozwalam mu jesc co tylko zechce

zrezygnowal ze slodyczy i piwa (wieczorem wypija lampke czerwonego wina (kiedys do ust jabola by nie wzial :lol: )......musze przyznac , ze jest bardzo dzielny i dumna jestem z niego jak stopiecdziesiat :D

jego glownym problemem bylo objadanie sie przed snem (zjadal lekko 3000cal po powrocie z pracy)......teraz przechodzac obok lustra mowi , ze czuje sie jak osiemnastolatek :roll: :D :D

musimy jeszcze zaczac robic brzuszki i inne takie wygibasy :oops: , zeby ujedrnic cialka 8)

p.s. mam dla ciebie w doniczce nowa roslinke 8) (nie wiem, moze juz ja masz).....czosnek niedzwiedzi .jak bedziesz chetna to podrzucimy ci przy okazji :D

p.s. mam dla ciebie w doniczce nowa roslinke 8) (nie wiem, moze juz ja masz).....czosnek niedzwiedzi .jak bedziesz chetna to podrzucimy ci przy okazji :D

Ależ oczywiście, że bardzo chcę! :D :D :D

Tak bardzo chcę, że już nie mogę się doczekać. :p

Kiedy będzie ta najbliższa okazja? :D

O, o, odezwała się, nie tyje, wygląda jak szprycha od rowera i dużo do powiedzenia ma! :lol:

Z Twoim zdaniem w kwestii ciężaru ciała będziemy się liczyć, jak będziemy gadać o wychudzonych ofiarach mody na lansowane przez kolorowe tabloidy dziecięce rozmiary. :lol:

O, o, odezwała się, nie tyje, wygląda jak szprycha od rowera i dużo do powiedzenia ma! :lol:

Z Twoim zdaniem w kwestii ciężaru ciała będziemy się liczyć, jak będziemy gadać o wychudzonych ofiarach mody na lansowane przez kolorowe tabloidy dziecięce rozmiary. :lol:

Całuj psa w nos :D :wink: :D :wink:

Całuj psa w nos :D :wink: :D :wink:

To będzie przyjemność! :D :D :D

znowu te ...calowanie , molestowanie ..... :roll:

:lol: :lol: :lol:

hejka odchudzacze !!! :D

froschowi zeszlo jeszcze ..kilo .....miesnia piwnego :p

mnie 0,5 kg Dunlopa

czy ktos jeszcze reflektuje na w/w ziolo?

moge porobic sadzonki

do odebrania osobiscie ..................albo droga poczty pantoflowej :p :p :p

depeesia mam dwie samosiejki agrestu , czy ma sens je zaadoptowac ? czy raczej oddac je na kompost ??? :roll: