Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka :D

ostatnio jak Cię widziałem :p bylo całkiem całkiem 8)

bo ty wolisz te z wiekszymi.......oczami 8) :wink: :wink:

ogolnie nie twierdze , ze jestem otyla

raczej powiedzialabym , ze taka "przykoscista" :D

a moze kasi o inny odwyk sieroschodzi??? :roll:

wkrotce rzucam faje .....nie wytrzymacie ze mna ...bede okrutnie wredna i zlosliwa :oops: :roll:

Kciałam powiedzieć, ze ten Twój odwyk frosia, to mie sie wcale nie podoba, nic a nic................ :-? :-? :-? :-?

dlaczego? :o

nie wygladam jak anorektyczka :roll:

nie to ten odwyk mi chodzi :roll:

o ten forumowy :evil:

aaaaaa...... :roll: :lol: :lol:

jak znajde bluetooth-a , to postaram sie wkleic jakies fotki , zeby zamknac usta tobie i romowi.............. :roll: :p :p :p

Nareszcie!!! Już się miałam na Cieie obrazić :-? :wink:

Jak rzucisz fajeczki, to co z przyjemności Ci pozostanie :roll:

ja ci sie zaraz poobrazam :evil:

pracuje od switu do nocy :oops:

w nocy tez sie nie lenie :p :roll:

przez nastepny tydzien bede miala ograniczony dostep do komputera , poniewaz troje z naszych dzieci przyjezdza jutro na majowke , a jak wiadomo mlodziez ma wiecznie pilne sprawy do zalatwienia na skype, gg i innych komunikatorach :roll: :evil:

Ja, ja chcę sadzonki! :D

Agrest wywaliłabym, szkoda zachodu, trzeba szczepiony taki mieć, wiedzieć jaka to odmiana, a nie tak na hura. Chyba, żeby pójść na całośc i po prostu zobaczyć co z nich będzie - a nuż będą fajnie owocować? Samosiejki czasem lubią robić niespodzianki. :roll:

Sprowadziłam sobie nasiona magnolii wielkowiatowej. Posiejemy, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. 8)

wkrotce rzucam faje .....nie wytrzymacie ze mna ...bede okrutnie wredna i zlosliwa :oops: :roll:

Rzuć, Rzuć !!! :D :D

Wyjdzie Ci to na zdrowie. Smaki Ci wróca, humor i lekkość na sercu. :D :D :D

O płuckach nie wspomne. :cry: :roll: :D Ja prez 15 lat paliłem. Dzień, w dzień po ramce, albo lepiej. Teraz pół roku niet, miesiąc przerwy i znowu już drugi miesiąc idzie i niet. Mówię Ci jestem całkiem inny. Nie to by sie chwalić, ale bez gum, tabletek ani innych plastrów. Tylko Ty i psyche. Wmów sobie, że ich nie chcesz. Juz nie potrzebujesz. Że Ci szkodzą i to bardzo. I codziennie do skarbonki po 5 czy 7 PLN, miast na paczuszke. :D :D :D Zobaczysz jak fajnie. U mnie żona to nawet zła jest ze mam tyle zaskórniaków :D :D :D Ale sumiennie wrzucam zamiast iść kupowac paczkę za 7 PLN.

Koniec wywodu. Powodzenia zyczę :D :D :D :D :D