frosch 30.04.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kciałam powiedzieć, ze ten Twój odwyk frosia, to mie sie wcale nie podoba, nic a nic................ dlaczego? nie wygladam jak anorektyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Hejka ostatnio jak Cię widziałem bylo całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Hejka ostatnio jak Cię widziałem bylo całkiem całkiem bo ty wolisz te z wiekszymi.......oczami ogolnie nie twierdze , ze jestem otyla raczej powiedzialabym , ze taka "przykoscista" a moze kasi o inny odwyk sieroschodzi??? wkrotce rzucam faje .....nie wytrzymacie ze mna ...bede okrutnie wredna i zlosliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 wkrotce rzucam faje ..... kończy się filtra się nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 wkrotce rzucam faje ..... kończy się filtra się nie pali ....pocaluj mnie ....wiesz w co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Frosiu cos się zawiesił Twój dziennik a tak wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nareszcie!!! Już się miałam na Cieie obrazić Jak rzucisz fajeczki, to co z przyjemności Ci pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kciałam powiedzieć, ze ten Twój odwyk frosia, to mie sie wcale nie podoba, nic a nic................ dlaczego? nie wygladam jak anorektyczka nie to ten odwyk mi chodzi o ten forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nareszcie!!! Już się miałam na Cieie obrazić Jak rzucisz fajeczki, to co z przyjemności Ci pozostanie Zamęczy żywcem froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kciałam powiedzieć, ze ten Twój odwyk frosia, to mie sie wcale nie podoba, nic a nic................ dlaczego? nie wygladam jak anorektyczka nie to ten odwyk mi chodzi o ten forumowy aaaaaa...... jak znajde bluetooth-a , to postaram sie wkleic jakies fotki , zeby zamknac usta tobie i romowi.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nareszcie!!! Już się miałam na Cieie obrazić Jak rzucisz fajeczki, to co z przyjemności Ci pozostanie ja ci sie zaraz poobrazam pracuje od switu do nocy w nocy tez sie nie lenie przez nastepny tydzien bede miala ograniczony dostep do komputera , poniewaz troje z naszych dzieci przyjezdza jutro na majowke , a jak wiadomo mlodziez ma wiecznie pilne sprawy do zalatwienia na skype, gg i innych komunikatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobra, dobra, się nie tłumacz I tak .... dalej Cię lubię Ale przyznaję - reakcja Twa prawidłowa jest Na taką właśnie liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 pszepraszaaam ale o so chozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja, ja chcę sadzonki! Agrest wywaliłabym, szkoda zachodu, trzeba szczepiony taki mieć, wiedzieć jaka to odmiana, a nie tak na hura. Chyba, żeby pójść na całośc i po prostu zobaczyć co z nich będzie - a nuż będą fajnie owocować? Samosiejki czasem lubią robić niespodzianki. Sprowadziłam sobie nasiona magnolii wielkowiatowej. Posiejemy, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ten forumowy odwyk też mi nie leży, tak jak Kasi. O nieobecności na zlocie to już nawet nie wspomnę, serca nie masz Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Hejeczka!!!!! I ziuuuuuut ... lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 01.05.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 wkrotce rzucam faje .....nie wytrzymacie ze mna ...bede okrutnie wredna i zlosliwa Rzuć, Rzuć !!! Wyjdzie Ci to na zdrowie. Smaki Ci wróca, humor i lekkość na sercu. O płuckach nie wspomne. Ja prez 15 lat paliłem. Dzień, w dzień po ramce, albo lepiej. Teraz pół roku niet, miesiąc przerwy i znowu już drugi miesiąc idzie i niet. Mówię Ci jestem całkiem inny. Nie to by sie chwalić, ale bez gum, tabletek ani innych plastrów. Tylko Ty i psyche. Wmów sobie, że ich nie chcesz. Juz nie potrzebujesz. Że Ci szkodzą i to bardzo. I codziennie do skarbonki po 5 czy 7 PLN, miast na paczuszke. Zobaczysz jak fajnie. U mnie żona to nawet zła jest ze mam tyle zaskórniaków Ale sumiennie wrzucam zamiast iść kupowac paczkę za 7 PLN. Koniec wywodu. Powodzenia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Popieram, paliłam 20 lat i zostawiłam. Też bez gum i plastrów, ale za to z ogromną ilością produktów zastępczych (chipsy). I tak warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć i czołem!!!!! Ja tam narazie nie rzucam, ale ... nigdy nie mów nigdy!!!! Frosia, jakby Ci nie przeszło z tym rzuczaniem, to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Po innych tematach to hasa w pozdrówkami, a do siebie to nawet na papieroska nie wpadnie Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts