frosch 08.05.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 no jezdem, jezdem u innych sie cos dzieje przynajmniej u mnie nudy panie , nudy poza powiekszajacym sie magazynem roslinnym nic nowego w przyszlym tygodniu bedziemy na dzialce wezme ze soba " butki" sesje se zrobie fotki jeszcze nie zrzucone depepesia ja wiem co to za agrest , co roku sie nim obzeram ,ciekawe ile trzeba czekac az taka siewka zaowocuje moge poeksperymentowac , pola u mnie dosc listki znow padly nie poddaje sie , sprobuja ponownie byle ziele nie bedzie mna rzadzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja to bym się nie zaperzała z tym byle zielem, bo te byle ziela potrafią byc paskudnie złośliwe Butki czerwone bendom ... to ja czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja to chyba się zdenerwuję i zajrzę na allegro. Kupię gotowca i cześć. Przypomniało mi się, że muszę posiać bazylię i naszczepić majeranek. Lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jak naszczepic? odmladzasz starego czy jak??? majeranka mam na mysli oczywizda nie denerwuj sie......razem damy rade bede probowac co miesiac i wg faz ksiezyca jak trza bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jnie denerwuj sie......razem damy rade bede probowac co miesiac i wg faz ksiezyca jak trza bedzie Czarownice - jak pragnę zdrowia Zobaczycie, kiedyś Was spalą na stosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jnie denerwuj sie......razem damy rade bede probowac co miesiac i wg faz ksiezyca jak trza bedzie Czarownice - jak pragnę zdrowia Zobaczycie, kiedyś Was spalą na stosie ale z majerankiem inaczej sie nie godze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jnie denerwuj sie......razem damy rade bede probowac co miesiac i wg faz ksiezyca jak trza bedzie Czarownice - jak pragnę zdrowia Zobaczycie, kiedyś Was spalą na stosie ale z majerankiem inaczej sie nie godze No pewnie, że z majerankiem, zapach będzie przyjemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jnie denerwuj sie......razem damy rade bede probowac co miesiac i wg faz ksiezyca jak trza bedzie Czarownice - jak pragnę zdrowia Zobaczycie, kiedyś Was spalą na stosie ale z majerankiem inaczej sie nie godze No pewnie, że z majerankiem, zapach będzie przyjemniejszy ok ...polewajcie nas dobrym wytrawnym winem, cobysmy za bardzo lykowate nie byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A jakieś insze preferencje, poza wytrawnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A jakieś insze preferencje, poza wytrawnością wytrawny jabol to mus .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A jakieś insze preferencje, poza wytrawnością wytrawny jabol to mus .... Załatwione!! Czosnku jeszcze dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 jak naszczepic? odmladzasz starego czy jak??? majeranka mam na mysli oczywizda nie denerwuj sie......razem damy rade bede probowac co miesiac i wg faz ksiezyca jak trza bedzie No, chciałam tak samojak listki, ale znalazłam nasionka, to wysiałam. I bazylię w doniczce też posiałam. Jak nas będa palić, to koniecznie listki dodać trzeba, bo to wszystko przez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja Wam tam ziółek żałować nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 No to w takim razie moja satysfakcja jest pełna. Tyle, że gorąco trochę, przypalić się możemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Będę Was podlewać, cobyście nie sczerniały za bardzo Witanko w piękny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 czesc lasencje depeesia zielarka z ciebie niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 czesc lasencje depeesia zielarka z ciebie niezla to ja mam pytanie do Depesi bo miałam ostatnio bazylię ale łona mi się tak strasznie rozrosła czy ją trzeba podcinać czy cuś bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Bazylia to ziele jednoroczne, ścięta odrośnie, ale już dużo mniejsza i brzydsza. Ja bym po prostu ją oskubywała z listków w miarę potrzeby, nie ma co specjalnie żałować. Frosia - u mnie ziół jest dużo, i w ogrodzie, i na parapetach, jakoś lubimy. Rozmaryn, bazylia, majeranek, hyzop, kminek, kolendra, estragon, pietruszka, szczypiorek, oregano, melisa, szałwia... Być może jeszcze coś pominęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 brakuje mi jeszcze ....tymianku, czosnku (niedzwiedzi masz juz naszykowany , mieta,rumianek, nooo...ziele ,ogorecznik......chrzan ..... hyzopa za bardzo nie znam , prosze mnie przy najblizej okazji przedstawic tylko nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ja z prośbą ogromna do Was dziewczyny Które z ziół jest byliną i przezimuje w ogródku? U mnie zielnik jest młody, dopiero go nasadzam praktycznie dlatego podzielcie sie wskazowkami proszę. Co na dworze do ziemii na całe lata a co jednoroczne do doniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts