jamles 21.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja się po prostu przywitam grzecznie Ziemię przywiozłam http://www.kaans.pl/galeria/166d.jpg a dziecko moje pyta co to za ziemia i czyja z Krużewnik chyba .....Pawlakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no to się będziemy gościć tylko jeszczę doleczę dzieci według porad z RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja się po prostu przywitam grzecznie Ziemię przywiozłam http://www.kaans.pl/galeria/166d.jpg a dziecko moje pyta co to za ziemia i czyja z Krużewnik chyba .....Pawlakowa tak mi jakoś znajomo wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 braza dzieki bardzo a po czemu ta ziemia ??? szukam przede wszystkim taniej, lekkiej i przyjemnej bezplatnej przyjme kazde ilosci zeby posadzic "pare" roslinek wydalam ostatnio w "obiku" 200 zl z torbami pojde jak nic gosccie sie .......goscie sie ...... ..przyszli, a mie nie bylo jeszcze musze gdzeis wyskoczyc (po kase , ale nie do banku ) i przyjde na pogaduchy do poduchy , albo do kawy jamles a ktora jest lepsza ? Pawlakowa czy Kargulowa ? bo mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 braza dzieki bardzo a po czemu ta ziemia ??? szukam przede wszystkim taniej, lekkiej i przyjemnej bezplatnej przyjme kazde ilosci zeby posadzic "pare" roslinek wydalam ostatnio w "obiku" 200 zl z torbami pojde jak nic gosccie sie .......goscie sie ...... ..przyszli, a mie nie bylo jeszcze musze gdzeis wyskoczyc (po kase , ale nie do banku ) i przyjde na pogaduchy do poduchy , albo do kawy jamles a ktora jest lepsza ? Pawlakowa czy Kargulowa ? bo mam dylemat każda lepsza od Twojej nie mosz juz kaj kupować jakby ojroków 200 to byłoby sie czym chwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 braza dzieki bardzo a po czemu ta ziemia ??? szukam przede wszystkim taniej, lekkiej i przyjemnej bezplatnej przyjme kazde ilosci zeby posadzic "pare" roslinek wydalam ostatnio w "obiku" 200 zl z torbami pojde jak nic gosccie sie .......goscie sie ...... ..przyszli, a mie nie bylo jeszcze musze gdzeis wyskoczyc (po kase , ale nie do banku ) i przyjde na pogaduchy do poduchy , albo do kawy jamles a ktora jest lepsza ? Pawlakowa czy Kargulowa ? bo mam dylemat każda lepsza od Twojej nie mosz juz kaj kupować jakby ojroków 200 to byłoby sie czym chwolić a kaj jom niby mialach kupowac ? tam bula najtonsza (cos kole dychy za 80 litrow) mosz jakies namiary na tani czarnoziem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no dobra zescie tacy mili to postarom sie wieczorem zrzucic fotki i cos wam zapodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 zdziercy w tym obiku a może to ziemia ze zlotonośnych rejonów to w sito do przesiewania się musisz zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 mosz jakies namiary na tani czarnoziem ? a jakie pH potrzebujesz Kwaśno pod Rh, i azalie w Kotlarni słodko tam kaj przez pola autobany budujom a powarznie to chyba w piaskowniach jak robią odkrywki to maja ziemię do sprzedania cena w okolicach 25zł/t, problemem jest transport .....droższy od samej ziemi u mnie jest do wywiezienia parę aut ziemi, ale daleko jej do czarnoziemu, V klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 jamlesik potrzebuje i takiej i takiej , ale wiadomo , ze zwyklej to wiecej pomysle o tej twojej , moze warto jakies autko zorganizowac jakbys mial fotke jak toto wyglada to przeslij mi na priv 5kl powiadasz ? nie moge zrozumiec dlaczego na naszej dzialce jest 3kl , przeciez to g...nie kwalifikuje sie do niczego narazie wyslalam maile do wszystkich pieczarkarni naokolo , moze chca sie pozbyc swego gnoju jeden zaspiewal mi 5dych za 1m3 chyba go porobilo wole poszukac zwyklego humusu za 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Frosia, ja widzę, że Ty i Jamles to jedyni poważni partnerzy do rozmowy o ziemi oraz jej wadach i zaletach. Cała reszta to po prostu pojęcia nie ma o czym my mówimy. No, może jeszcze Agduś. To kiedy po ten piach darmowy przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 jamlesik potrzebuje i takiej i takiej , ale wiadomo , ze zwyklej to wiecej pomysle o tej twojej , moze warto jakies autko zorganizowac jakbys mial fotke jak toto wyglada to przeslij mi na priv 5kl powiadasz ? nie moge zrozumiec dlaczego na naszej dzialce jest 3kl , przeciez to g...nie kwalifikuje sie do niczego narazie wyslalam maile do wszystkich pieczarkarni naokolo , moze chca sie pozbyc swego gnoju jeden zaspiewal mi 5dych za 1m3 chyba go porobilo wole poszukac zwyklego humusu za 25 skład mojego czarnoziemu ...trowniki, czorny piosek Vkl, piosek płukany pobudowlany, piosek kopany żółty, trocha .....gliny , chwasty, żwir się w tym tyż znojdzie .....ogólnie badziewie, które musza wywieźć jeżeli chodzi o kwaśno ziemia to przywieź sie z Kotlarni, jest fajno mo jakieś 4-4,5 pH http://www.kotlarnia.com.pl/ koło mnie jest piaskownia, sprzedaje humus tej klasy co mój też po 25zł/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ziemia za friko, lubia Cie!!! Ja nic nie rozumiem z tego, co Wy gadacie: niby każde pojedyncze słowo znajome, a kaj to do kupy zebrac - czorno magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ziemia za friko, lubia Cie!!! Ja nic nie rozumiem z tego, co Wy gadacie: niby każde pojedyncze słowo znajome, a kaj to do kupy zebrac - czorno magia brazunia przy nas wyjdziesz jeszcze na ludzi bede dolaczala ci slowniczek slow nieznanych , ok? slowniczek : po czemu ? - po ile? w jakiej cenie ? i dlaczego tak drogo? nie mosz - nie masz kaj - gdzie ojroki - waluta euro chwolic sie, asic sie - przechwalac sie mialach - mialam bula - byla najtonsza - najtansza ale i tak za droga kole dychy okolo 10 zl (+/- 2zl) postarom sie - bede sie sprezac zapodac - pokazac cos fajnego kwasno pod Rh - kwasna pod rododendrony koltarnia - miejscowosc na Slasku z Kopalnia piasku slodko - slodka autobany - kilkupasmowa droga o bezkolizyjnych skrzyzowaniach, przeznaczona do szybkiego ruchu samochodowego , tzw.autostrada /nie dotyczy Pl/ slowniczek nieautoryzowany, mozna uzupelniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 jamlesik potrzebuje i takiej i takiej , ale wiadomo , ze zwyklej to wiecej pomysle o tej twojej , moze warto jakies autko zorganizowac jakbys mial fotke jak toto wyglada to przeslij mi na priv 5kl powiadasz ? nie moge zrozumiec dlaczego na naszej dzialce jest 3kl , przeciez to g...nie kwalifikuje sie do niczego narazie wyslalam maile do wszystkich pieczarkarni naokolo , moze chca sie pozbyc swego gnoju jeden zaspiewal mi 5dych za 1m3 chyba go porobilo wole poszukac zwyklego humusu za 25 skład mojego czarnoziemu ...trowniki, czorny piosek Vkl, piosek płukany pobudowlany, piosek kopany żółty, trocha .....gliny , chwasty, żwir się w tym tyż znojdzie .....ogólnie badziewie, które musza wywieźć jeżeli chodzi o kwaśno ziemia to przywieź sie z Kotlarni, jest fajno mo jakieś 4-4,5 pH http://www.kotlarnia.com.pl/ koło mnie jest piaskownia, sprzedaje humus tej klasy co mój też po 25zł/t opyl im po dysze za tona dej synkom zarobic slowniczek opyl im - sprzedaj dej - daj synki - chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Frosia, ja widzę, że Ty i Jamles to jedyni poważni partnerzy do rozmowy o ziemi oraz jej wadach i zaletach. Cała reszta to po prostu pojęcia nie ma o czym my mówimy. No, może jeszcze Agduś. To kiedy po ten piach darmowy przyjedziesz? bo my som z jamlesem prawie jak sol ziemi czarnej depeesia ty wiesz jak u nas z czasem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a jak jest obrazona po śląsku? Bo ja nadal na ciebie obrazona, że na zlocie cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a jak jest obrazona po śląsku? Bo ja nadal na ciebie obrazona, że na zlocie cię nie będzie a to ty sie po slasku obrazosz ? nie dokopuj lezacemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 aaa..laseczki ....zapomnialabym wam powiedziec w Tchibo (wiem , ze w Polsce tez juz jest) zakupilam swietny cycenhalter , taki calkowicie bezramiaczkowy bylam sceptycznie nastawiona do "nosnosci" tego wynalazku , ale wyprobowalam i dziala !!! naprawde polecam , szczegolnie do wykrojonych letnich lub wieczorowych kreacji ..... slowniczek cycenhalter - czesc garderoby podtrzymujacej cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 aaa..laseczki ....zapomnialabym wam powiedziec w Tchibo (wiem , ze w Polsce tez juz jest) zakupilam swietny cycenhalter , taki calkowicie bezramiaczkowy bylam sceptycznie nastawiona do "nosnosci" tego wynalazku , ale wyprobowalam i dziala !!! naprawde polecam , szczegolnie do wykrojonych letnich lub wieczorowych kreacji ..... slowniczek cycenhalter - czesc garderoby podtrzymujacej cycki szukam czegoś takiego sensownego cycencośtam ale nie widziałam nigdzie Tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts