frosch 21.05.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 aaa..laseczki ....zapomnialabym wam powiedziec w Tchibo (wiem , ze w Polsce tez juz jest) zakupilam swietny cycenhalter , taki calkowicie bezramiaczkowy bylam sceptycznie nastawiona do "nosnosci" tego wynalazku , ale wyprobowalam i dziala !!! naprawde polecam , szczegolnie do wykrojonych letnich lub wieczorowych kreacji ..... slowniczek cycenhalter - czesc garderoby podtrzymujacej cycki szukam czegoś takiego sensownego cycencośtam ale nie widziałam nigdzie Tchibo u nas w bytomiu widzialam stoisko Tchibo w Realu na allegro tez sa takie czesci garderoby , ale cale z silikonu z braku laku i to dobre ostatecznie mozesz sie ladnie do mnie usmiechnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak nie znjadę gdzieś w Silesii to się uśmiechnę szeroko A ten cycen... to jest silikonowy czy jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 aaa..laseczki ....zapomnialabym wam powiedziec w Tchibo (wiem , ze w Polsce tez juz jest) zakupilam swietny cycenhalter , taki calkowicie bezramiaczkowy bylam sceptycznie nastawiona do "nosnosci" tego wynalazku , ale wyprobowalam i dziala !!! naprawde polecam , szczegolnie do wykrojonych letnich lub wieczorowych kreacji ..... slowniczek cycenhalter - czesc garderoby podtrzymujacej cycki szukam czegoś takiego sensownego cycencośtam ale nie widziałam nigdzie Tchibo u nas w bytomiu widzialam stoisko Tchibo w Realu na allegro tez sa takie czesci garderoby , ale cale z silikonu z braku laku i to dobre ostatecznie mozesz sie ladnie do mnie usmiechnac A ja się moge usmiechnąc? Dla córki potrzebuje 75 C w kolorze czarnym lub czerwonym ,do 14 czerwca. przestałabym się gniewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 kasiunia mozesz zamowic go przez internet podaje linka http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=Yh9YWnKcDTJYWjqoUHRSPnECMrQ6NcWr9YU=?ProductSKU=0013434 tam jest wszystko opisane przepraszam odwiedzajacych mnie chlopcow, ale wiem tez , ze temat cycen nie jest im obcy , a tym bardziej gorszacy moga polecic ten towar zonom, matkom czy kochankom np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 aaa..laseczki ....zapomnialabym wam powiedziec w Tchibo (wiem , ze w Polsce tez juz jest) zakupilam swietny cycenhalter , taki calkowicie bezramiaczkowy bylam sceptycznie nastawiona do "nosnosci" tego wynalazku , ale wyprobowalam i dziala !!! naprawde polecam , szczegolnie do wykrojonych letnich lub wieczorowych kreacji ..... slowniczek cycenhalter - czesc garderoby podtrzymujacej cycki szukam czegoś takiego sensownego cycencośtam ale nie widziałam nigdzie Tchibo u nas w bytomiu widzialam stoisko Tchibo w Realu na allegro tez sa takie czesci garderoby , ale cale z silikonu z braku laku i to dobre ostatecznie mozesz sie ladnie do mnie usmiechnac A ja się moge usmiechnąc? Dla córki potrzebuje 75 C w kolorze czarnym lub czerwonym ,do 14 czerwca. przestałabym się gniewac verunia rozmiar jest uniwersalny (mysle , ze jesli nie nosimy cycen w rozmiarze XXXL to bedzie pasowal ) co do koloru ....dostepny jest tylko w kolorze cielesnym (cielecym czy cielistym..egal), ale po przymierzeniu paru laszkow stwierdzilam , ze jest naprawde praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 super, wilekie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ooo, to ja tez kupię Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a to sie braza ucieszy , ze nie grzebiemy juz w ziemi tylko jak to sie ma do tematyki budowlanej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a konstrukcja samonośna to nie temat budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a konstrukcja samonośna to nie temat budowlany? no jak najbardziej budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a konstrukcja samonośna to nie temat budowlany? no jak najbardziej budowlany no jasne no i ta antyposlizgowa powloka silikonowa material rodem z Bauhaus-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Konstrukcja samonośna niezmiernie mnie zainteresowała i korzystam z linka Pieruńsko się ciesza, co przestaliście już godoć o babraniu w ziemi Frosia, w awatarku to Wy razem z Froschem, no ni??? Ale macie fikuśne kapelindry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 kasiunia mozesz zamowic go przez internet podaje linka http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=Yh9YWnKcDTJYWjqoUHRSPnECMrQ6NcWr9YU=?ProductSKU=0013434 tam jest wszystko opisane przepraszam odwiedzajacych mnie chlopcow, ale wiem tez , ze temat cycen nie jest im obcy , a tym bardziej gorszacy moga polecic ten towar zonom, matkom czy kochankom np Co to są cyceny Zgorszony się nie czuję, bo zgorszonego nic nie zgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Czas, czas, brak czasu... Ja to bym chciała, żebyście się z Froschem lepiej o ten czas postarali. Cycenhalter - Mojny się bardzo ucieszył, jak mu pokazałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 marjucha cycen - liczba mnoga od slowa cyc halter - uchwyt depeesia mozemy wpasc do ciebie 31.05 albo 01.06.....pasuje ci? brazunia witaj sloneczko tak, na avatarze jestem z froszem..ta gadajaca to ja , a ten podrywajacy to on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 O żesz... Dobra, czekam na Was 31.05. W tym roku, żeby nie było nieścisłości. A spróbujcie nie przyjechać. To ja Was znajdę, nawet w tym Waszym S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 O tej gadającej nie musiałaś mówić, i tak wiadomo było Trzymajcie się wszyscy, do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 a to sie braza ucieszy , ze nie grzebiemy juz w ziemi tylko jak to sie ma do tematyki budowlanej ? a już miołech wkleić jak wyglondo ta kwaśno ziemia i te moje badziewie, ale sam ino o lajbikach godajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 a to sie braza ucieszy , ze nie grzebiemy juz w ziemi tylko jak to sie ma do tematyki budowlanej ? a już miołech wkleić jak wyglondo ta kwaśno ziemia i te moje badziewie, ale sam ino o lajbikach godajom Wklejaj, mnie już nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts