braza 23.05.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 No jestem ... ale na roślinkach się nie znam!! Kosiarka full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 a ta twoja zapamietana roslinka to co? pewnie .....brukselka weri fany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 musze spojrzec czy sa w twoim dzienniku ja nie mam glowy do nazw , najczesciej sama nadaje dziwne nazwy moim roslinkom i tym sposobem maja swoje imiona ( np.Badylek, Patyczak, Kropeczka albo przekrecane niemieckie nazwy : Chrystusowa roza od christrose albo po polsku ciemiernik (chyba) po drugiej stronie plotu sa jeszcze zeszloroczne nasadzenia ( pare rododendronow , 2 magnolie /frosch co widzi magnolie w dobrej cenie to ja kupuje /, zdechly bordowy zarnowiec , padniety bez, usychajaca koreanska choinka ,fajna bordowa trawa z duzymi palkami , ktora niestety nie chce wzejsc po zimie i nowy nabytek zloty acer (klonik znacyz sie ,ale na wszystkie klony mowie acery ) u mamy w ogrodku "przyjmuja sie" szczepki roz, kilku iglakow i bylin w Niemczech "czekaja " ziolka , bukszpan, hakuro, wierzba zwisajaca, piwonia, "dupna" hortensja , "krzak z fajnymi listkami", cos wieksze od bukszpana (szt 2), jakas tam odmiana trzmieliny , "korkowiec", ostroskrzew (jakby ktos chcial mam wiecej samosiejek) , 2 azalie "malinowe",paprotka, aaaa jeszcze jeden rododendron ale czerwony .... i pare kradzionych szczepek sie przyjmuje zobaczymy co z tego sie przyjmie na naszym ugorze a ta twoja zapamietana roslinka to co? ja też mam glinę i nic nie nawoziłam tyle tylko co pod te roślinki nawozu czy ziemi czy cuś tam co trzeba, nazw nie wiem i nie chcę wiedzieć bo na co mnie to chyba jeszcze nie dojrzałam do tego ale chciałam powiedzieć, że różnica w ziemi jest i jak możesz jeszcze to nawieź i wymienszaj bo my razem z teściami, którzy mają działkę kupiliśmy bukszpan i u nas jet mały wypierdek a u nich rośnie jak głupi no chyba, że zasadzisz wszędzie śliwy bo te podobno lubią glinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 No jestem ... ale na roślinkach się nie znam!! Kosiarka full wypas ja tez na koniach sie nie znam (choc nie powiem ....kieeedys smigalam na jednej Bascie ) kosiarka zmontowana w czasach "kartkowych" (niczego wtedy nie bylo) : kolka z wozka marki nieznanej , silnik wysokiej klasy pralki "frani" , noz robiony wlasnorecznie przez mojego sasiada na szychcie w hucie "Bobrek" , raczka mysle , ze z tego samego wozka , kabel i gniazdo pewnikiem z jakiegos "markowego" sprzetu (tatus w zyciu nie kupilby nowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Frosia - sama nas przyzwyczaiłaś, że nie ma po co zaglądać do dziennika, bo wpisów brak. Te roślinki nie siedzą za gęsto? Kosiara zarąbista, normalnie Ci zazdroszczę! Jak znowu będziecie jechali i nie zajedziecie to nie gadam z Wami. Austriackie gadanie z tym czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Frosia - sama nas przyzwyczaiłaś, że nie ma po co zaglądać do dziennika, bo wpisów brak. Te roślinki nie siedzą za gęsto? Kosiara zarąbista, normalnie Ci zazdroszczę! Jak znowu będziecie jechali i nie zajedziecie to nie gadam z Wami. Austriackie gadanie z tym czasem. nie znam sie na Austryjokach (choc moi przodkowie ze strony tatusia byli nimi w 100 % ), skarbku , wiesz , ze czasem z czasem u nas nie teges na ten przyklad ostatnim razem po drodze do granicy bylismy zobowiazani odwiedzic : pryzjaciela froscha w chrzastowicach (grill), tatusia Froscha Opolu (grill), mamusie froszowa (pierogi) , dobrze , ze nalesnik i wartownik mnie nie namierzyli bo nie zdazylibysmy do pracy frosch wlasnie pyta z kim klikam - ooo pozdrow ja ode mnie, wysciskaj i ucaluj no tego juz za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 a roslinki tak siedza w zabudowie szeregowej , bo malo czasu mialam na przygotowanie fundamentu pewnie nie masz pojecia , jaka to ciezka orka piaskowa panienko narazie musza sie przyjaznic wytrzymalismy z ruskim tele lat to i one musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja się przywitam z rana i zapytam nieśmiało, ale ciekawość mnie zżera: czy ten Pan od rozbieranych zdjęć to stringi ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 nie znam sie na Austryjokach (choc moi przodkowie ze strony tatusia byli nimi w 100 % ), skarbku , wiesz , ze czasem z czasem u nas nie teges na ten przyklad ostatnim razem po drodze do granicy bylismy zobowiazani odwiedzic : pryzjaciela froscha w chrzastowicach (grill), tatusia Froscha Opolu (grill), mamusie froszowa (pierogi) , dobrze , ze nalesnik i wartownik mnie nie namierzyli bo nie zdazylibysmy do pracy frosch wlasnie pyta z kim klikam - ooo pozdrow ja ode mnie, wysciskaj i ucaluj no tego juz za wiele Tego grilla to Wam nie wybaczę. Nekste mal mus faren nach G., inaczej nie odzywam się i jeszcze obsmaruję na FM. A przekazywane uściski i pozdrowienia mnie nie satysfakcjonują. Osobiście, osobiście proszę!!!!! I nie na chwilkę, tylko najlepiej z noclegiem. I nie opowiadać mi tu austryjackich gadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Nadal czekam na odpowiedź w zakresie stringów Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Nadal czekam na odpowiedź w zakresie stringów Dzień dobry no ma witaj depeesia nie zlosc sie, bo ci zmarszczki wyjda a moze ty do s. lub do B. sie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ja się przywitam z rana i zapytam nieśmiało, ale ciekawość mnie zżera: czy ten Pan od rozbieranych zdjęć to stringi ma mnie też to przyszło na myśl, tylko wstydziłam się zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Czuję się usatysfakcjonowana Pozdrowienia dla Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Frosia, przecież Ty wiesz, że sezon jest i ja nigdzie się ruszyć nie mogę. A zmarszczek się nie boję, bo przecież młoda i piękna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ja się przywitam z rana i zapytam nieśmiało, ale ciekawość mnie zżera: czy ten Pan od rozbieranych zdjęć to stringi ma mnie też to przyszło na myśl, tylko wstydziłam się zapytac ja to chyba coś przegapiłam bo tych stringów to nie widziałam idę jeszcze raz luknąć dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cześć Frosia fajny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dzień Dobry A o co chodzi z tymi stringami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzień Dobry A o co chodzi z tymi stringami?? nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzień Dobry A o co chodzi z tymi stringami?? nie mam pojecia a ja liczyłem że mnie oświecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dzień Dobry A o co chodzi z tymi stringami?? nie mam pojecia a ja liczyłem że mnie oświecisz nie mam pojecia o co TOBIE chodzi czy jak sie w tym chodzi czy w czym sie chodzi ??? uswiadomie cie bardzo chetnie, czemu niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts