braza 01.06.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Siemanko Ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cześć, chudzinki Wy moje dwie, Frosie! Odezwijcie się, jak dojedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ohhh Frosiu.... jakżem nieszczęśliwy... widziałem na zdjęciach że byłaś jednak w stulicy....m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Chciałam uściski froszowi przekazać no i może całusa jednego, ale takiego siarczystego (może byc z języczkiem) No i jak tam, dojechali cali i zdrowi?? Uściski frosia, mus jest spotkać się raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia, wyglądałaś bosko Konstrukcja samonośna zdała egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Coś długo wraca frosia z tej Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 wrocilismy , wrocilismy !!! co prawda dopiero dzisiaj o 8-mej rano, ale ...droga byla daleka dziekuje wam wszystkim...jestescie przestrasznie zejefajni dziekuje Tomkowi za nocleg, rrmisiom za caloksztalt..... cos jeszcze dopisze , ale najpierw musze ochlonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Siemanko Ciotka piateczka zaluj , ze nie nie bylas .......strat nie da sie juz nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć, chudzinki Wy moje dwie, Frosie! Odezwijcie się, jak dojedziecie. jestesmy "dojechani"...odbior !!! chudzinki.... ...chyba magi nie zauwazylas ja przy niej to "baba Herod" w krotkich , rudych wlosach ....bez kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ohhh Frosiu.... jakżem nieszczęśliwy... widziałem na zdjęciach że byłaś jednak w stulicy.... m. no maksiu moj najdrozszy ....rowniez bylam nieszczesliwa czesto wspominalam Twa osobke , chlopcy widzac ma rozpacz pocieszali mnie jak mogli, a moga o dziwo ...wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Chciałam uściski froszowi przekazać no i może całusa jednego, ale takiego siarczystego (może byc z języczkiem) No i jak tam, dojechali cali i zdrowi?? Uściski frosia, mus jest spotkać się raz jeszcze kaska grasz mi juz po......nerwach zescie uciekli z depeesia jak przed jakas zaraza chetnie poznam ...Macieja a tam ..i tak cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia, wyglądałaś bosko Konstrukcja samonośna zdała egzamin po tym winie mialas chyba zmniejszona ostrosc widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Coś długo wraca frosia z tej Wawy stolica jest taka duza...normalnie mozna sie zagubic ....cale dwa dni szukalismy drogi wylotowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ohhh Frosiu.... jakżem nieszczęśliwy... widziałem na zdjęciach że byłaś jednak w stulicy.... m. no maksiu moj najdrozszy ....rowniez bylam nieszczesliwa czesto wspominalam Twa osobke , chlopcy widzac ma rozpacz pocieszali mnie jak mogli, a moga o dziwo ...wiele żebyś dała znać że jedziesz.. to stanąłbym na rzęsach aby coś wymyślić i urwać się ze ślubu brata, a tak znowu rok nieszczęścia :( a że chłopcy dużo mogą to nie musisz mnie przekonywać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 zescie uciekli z depeesia jak przed jakas zaraza No wiesz, ja muszę już obejście rychtować na imprezę we wrześniu. Zapisy u mnie są w komentach. Zarezerwujcie termin 19-21 września. I niech ten chudziak nie odmawia, bo obiecał, że przyjedziecie co najmniej na 2 dni w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ohhh Frosiu.... jakżem nieszczęśliwy... widziałem na zdjęciach że byłaś jednak w stulicy.... m. no maksiu moj najdrozszy ....rowniez bylam nieszczesliwa czesto wspominalam Twa osobke , chlopcy widzac ma rozpacz pocieszali mnie jak mogli, a moga o dziwo ...wiele żebyś dała znać że jedziesz.. to stanąłbym na rzęsach aby coś wymyślić i urwać się ze ślubu brata, a tak znowu rok nieszczęścia :( a że chłopcy dużo mogą to nie musisz mnie przekonywać pozdrawiam m. sama nie wiedzialam czy dojade mielismy 1160km do pokonania ale okazuje sie, ze dla chcacego nic trudnego maksiaczku umowimy sie gdzies na jakies sciskanko co sie bedziem smucic caly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 zescie uciekli z depeesia jak przed jakas zaraza No wiesz, ja muszę już obejście rychtować na imprezę we wrześniu. Zapisy u mnie są w komentach. Zarezerwujcie termin 19-21 września. I niech ten chudziak nie odmawia, bo obiecał, że przyjedziecie co najmniej na 2 dni w tym roku. przekarze chudziakowi , niech se terminarz sprawdzi mysle , ze on te 2 dni mial nadzieje spedzic sam na sam z Toba ponoc na sianie, bo o jakiejs stodole wspominal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 sama nie wiedzialam czy dojade mielismy 1160km do pokonania ale okazuje sie, ze dla chcacego nic trudnego maksiaczku umowimy sie gdzies na jakies sciskanko co sie bedziem smucic caly rok ja nie lubie być nieszczęśliwy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia to w jakim mieście rezydujecie za ta nasza granicą?? A tak w ogóle to ja myślałam,że Ty masz ok 20 lat z malutkim hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia to w jakim mieście rezydujecie za ta nasza granicą?? A tak w ogóle to ja myślałam,że Ty masz ok 20 lat z malutkim hakiem nie tak daleko od Krefeld myslalas tak przed czy po spotkaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts