frosch 02.06.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 sama nie wiedzialam czy dojade mielismy 1160km do pokonania ale okazuje sie, ze dla chcacego nic trudnego maksiaczku umowimy sie gdzies na jakies sciskanko co sie bedziem smucic caly rok ja nie lubie być nieszczęśliwy.... jacy my do siebie podobni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć, chudzinki Wy moje dwie, Frosie! Odezwijcie się, jak dojedziecie. jestesmy "dojechani"...odbior !!! chudzinki.... ...chyba magi nie zauwazylas ja przy niej to "baba Herod" w krotkich , rudych wlosach ....bez kitu Froszka już tak sobie nie wkręcaj Nie miałam okazji wyściskać Depesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Siemanko Ciotka piateczka zaluj , ze nie nie bylas .......strat nie da sie juz nadrobic Nie kopie się leżącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć, chudzinki Wy moje dwie, Frosie! Odezwijcie się, jak dojedziecie. jestesmy "dojechani"...odbior !!! chudzinki.... ...chyba magi nie zauwazylas ja przy niej to "baba Herod" w krotkich , rudych wlosach ....bez kitu Froszka już tak sobie nie wkręcaj Nie miałam okazji wyściskać Depesi wysciskalam ja rowniez w twoim imieniu http://img294.imageshack.us/img294/8956/023os7.th.jpg braza mobilizuje cie na przyszly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia no kochana jesteś normalnie Cię love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia no kochana jesteś normalnie Cię love wiem wszyscy to widzieli http://img140.imageshack.us/img140/4802/062yc9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia no kochana jesteś normalnie Cię love wiem wszyscy to widzieli http://img140.imageshack.us/img140/4802/062yc9.th.jpg czemu ukrywasz swoje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nie ukrywam przeciez widzialas juz ze dwa musialam skorygowac nasze oczy , byly strasznie przepite , takie czerwone wrzuce na fotosika i dam linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nie ukrywam przeciez widzialas juz ze dwa musialam skorygowac nasze oczy , byly strasznie przepite , takie czerwone wrzuce na fotosika i dam linka jakie oczy jak ja tyłem jestem to nie moje oczy były przepite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nie ukrywam przeciez widzialas juz ze dwa musialam skorygowac nasze oczy , byly strasznie przepite , takie czerwone wrzuce na fotosika i dam linka jakie oczy jak ja tyłem jestem to nie moje oczy były przepite nie podskakuj mam wiecej twoich zdjec uwazaj , bo je opublikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 sama nie wiedzialam czy dojade mielismy 1160km do pokonania ale okazuje sie, ze dla chcacego nic trudnego maksiaczku umowimy sie gdzies na jakies sciskanko co sie bedziem smucic caly rok ja nie lubie być nieszczęśliwy.... jacy my do siebie podobni no a jakże by inaczej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nie ukrywam przeciez widzialas juz ze dwa musialam skorygowac nasze oczy , byly strasznie przepite , takie czerwone wrzuce na fotosika i dam linka jakie oczy jak ja tyłem jestem to nie moje oczy były przepite nie podskakuj mam wiecej twoich zdjec uwazaj , bo je opublikuje nie plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Magunia, nie martw się, kiedyś to ściskanie nadrobimy. Frosia, Mojny się pyta, co to za facet chce się do nas dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Magunia, nie martw się, kiedyś to ściskanie nadrobimy. Frosia, Mojny się pyta, co to za facet chce się do nas dobrać. a jest taki ?? dawaj jego namiary na priv , bo zaraz kaska go poderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 bo zaraz kaska go poderwie ja niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia -Ty wariatko cudna ciesze sie ,że przyjechaliście z Bogdanem fajna z Was para jesteście Wspaniali http://gify.klimacik.pl/mini/1804.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 bo zaraz kaska go poderwie ja niewinna Mam dowody na to , ze to nie jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 bo zaraz kaska go poderwie ja niewinna Mam dowody na to , ze to nie jest prawda. no błagam cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Frosia to w jakim mieście rezydujecie za ta nasza granicą?? A tak w ogóle to ja myślałam,że Ty masz ok 20 lat z malutkim hakiem nie tak daleko od Krefeld myslalas tak przed czy po spotkaniu ??? no nie żartuj coś mnie tkło i tak z ciekawości spytałam . Kobieto jesteś wielka , taki kawał jechać...aa jak masz jakieś fotki ze mna to prosze wyślij mi maila, adres na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Po spotkaniu w drodze powrotnej , nie miałam nic innego do roboty to myslałam jaka ta frosia młoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts