magi 02.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Magunia, nie martw się, kiedyś to ściskanie nadrobimy. Depesia mam nadzieję To wszystko to było za krótko A ja też głupia zdjęciami się zajmowałam zamiast ludzi poznawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 zescie uciekli z depeesia jak przed jakas zaraza No wiesz, ja muszę już obejście rychtować na imprezę we wrześniu. Zapisy u mnie są w komentach. Zarezerwujcie termin 19- 21 września . I niech ten chudziak nie odmawia, bo obiecał, że przyjedziecie co najmniej na 2 dni w tym roku. 21 września to moje urodziny Depesia, znajdzie się dla mnie kawałek podłogi? Froszka, miałaś zahaczyć o Whitestok, transparent powitalny rozwiesiłam, a Ty gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Toluniu, pewnie, że tak! To Ty jeszcze Panna czy już Waga jesteś? bo zaraz kaska go poderwie ja niewinna Mam dowody na to , ze to nie jest prawda. Kaśka Ja Ci dam, cholero jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 W rogu podworka jest bardzo wygnieciona trawa , a na tym kocu , co to Kaska byla nim owinieta tez jaks pelno trawy. Ja ta nic nie widzialam , ale jak co to moge kszesna byc , czego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 W rogu podworka jest bardzo wygnieciona trawa , a na tym kocu , co to Kaska byla nim owinieta tez jaks pelno trawy. Ja ta nic nie widzialam , ale jak co to moge kszesna byc , czego nie ja niewinna jestem Wysoki Sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 W rogu podworka jest bardzo wygnieciona trawa , a na tym kocu , co to Kaska byla nim owinieta tez jaks pelno trawy. Ja ta nic nie widzialam , ale jak co to moge kszesna byc , czego nie o prosze !!! tera wiem czego sie nie pozegnali w oczy nie chcieli mie paczec tolunia wpadne ja kiedys do ciebie , obiecuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Frosia -Ty wariatko cudna ciesze sie ,że przyjechaliście z Bogdanem fajna z Was para jesteście Wspaniali nosz kurde, nie zauwazylam, ze stronka mi przeskoczyla ew-usia swoj ciagnie do swego takich wariatow przekochanych jak my wszyscy nie ma na calym swiecie ty tez jestes super !!! dam sie za ciebie zarznac .....w jakiejkolwiek formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Frosia -Ty wariatko cudna ciesze sie ,że przyjechaliście z Bogdanem fajna z Was para jesteście Wspaniali nosz kurde, nie zauwazylam, ze stronka mi przeskoczyla ew-usia swoj ciagnie do swego takich wariatow przekochanych jak my wszyscy nie ma na calym swiecie ty tez jestes super !!! dam sie za ciebie zarznac .....w jakiejkolwiek formie wiesz Frosia tera tak paczę i widze, że ten avatar to normalnie Ty i Frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Po spotkaniu w drodze powrotnej , nie miałam nic innego do roboty to myslałam jaka ta frosia młoda. ty tez juz cos pilas ??? powariowaly laski moje kochane a podziwiac to mozna froscha , bo to on jechal tam i nazad .....normalnie bohater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Frosia -Ty wariatko cudna ciesze sie ,że przyjechaliście z Bogdanem fajna z Was para jesteście Wspaniali nosz kurde, nie zauwazylam, ze stronka mi przeskoczyla ew-usia swoj ciagnie do swego takich wariatow przekochanych jak my wszyscy nie ma na calym swiecie ty tez jestes super !!! dam sie za ciebie zarznac .....w jakiejkolwiek formie wiesz Frosia tera tak paczę i widze, że ten avatar to normalnie Ty i Frosch tez tak uwazam dlatego sobie go pozyczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja Wam coś powiem. Bo jak sie patrzy na Frosię i Bogdana to po prostu widać jedno - oni się strasznie kochają i już. I dlatego taki blask w ich twarzach. To wyłazi każdą dziurą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja Wam coś powiem. Bo jak sie patrzy na Frosię i Bogdana to po prostu widać jedno - oni się strasznie kochają i już. I dlatego taki blask w ich twarzach. To wyłazi każdą dziurą :) dziekuje Nefera milo slyszec takie slowa od kogos , kto patrzy na nas z boku ale wiesz....my swiezy zwiazek jestesmy , choc..znamy sie i przyjaznimy od 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja Wam coś powiem. Bo jak sie patrzy na Frosię i Bogdana to po prostu widać jedno - oni się strasznie kochają i już. I dlatego taki blask w ich twarzach. To wyłazi każdą dziurą :) dziekuje Nefera milo slyszec takie slowa od kogos , kto patrzy na nas z boku ale wiesz....my swiezy zwiazek jestesmy , choc..znamy sie i przyjaznimy od 15 lat Czas to pojęcie względne Czasem sie na kogoś czeka całe życie A pewnych rzeczy się nie da ukryć- tego błysku w oczach właśnie :) Dobrze, że na siebie trafiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ale wiesz....my swiezy zwiazek jestesmy , choc..znamy sie i przyjaznimy od 15 lat ale fajnie ze sobą wyglądacie i widać, że Wam na sobie bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wiadomo przecież od dawna, że się kochają. Kaśka alimentów nie dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 e tam zaraz kochaja laczy nas tylko sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 e tam zaraz kochaja laczy nas tylko sex w kochaniu sex to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 e tam zaraz kochaja laczy nas tylko sex zawsze od czegoś trzeba zacząć nic już nie napiszę, bo wszystko było wyżej, ale trzymajcie tak dalej ps. czy ja mogę pozdrowić Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 e tam zaraz kochaja laczy nas tylko sex zawsze od czegoś trzeba zacząć nic już nie napiszę, bo wszystko było wyżej, ale trzymajcie tak dalej ps. czy ja mogę pozdrowić Froscha możesz...przeze mnie hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 e tam zaraz kochaja laczy nas tylko sex zawsze od czegoś trzeba zacząć nic już nie napiszę, bo wszystko było wyżej, ale trzymajcie tak dalej ps. czy ja mogę pozdrowić Froscha możesz...przeze mnie hejka no to Króliczku daj mu buziaka od magi w usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts