Sonika 04.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 e tam zaraz kochaja laczy nas tylko sex zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 magi dziekuje za buziola ciesze sie , ze nie z jezorem ....od jea caluje Pani raczki ......Frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 magi dziekuje za buziola ciesze sie , ze nie z jezorem ....od jea caluje Pani raczki ......Frosch ja kurtularna jestem, no trochę taktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tfu, świństwa same i bezeceństwa oni tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Tfu, świństwa same i bezeceństwa oni tutaj... podnieca cie calowanie raczek ? mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 W sumie to nie wiem ile mozna o jednym Powinni zamknac ten watek bo do czegos tutaj dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 W sumie to nie wiem ile mozna o jednym Powinni zamknac ten watek bo do czegos tutaj dojdzie ależ dlaczego? bardzo sympatycznie się akcja rozwija m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wiesz Maksiu , ja jestem zbyt przyzwoita zeby czytac wciaz sexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wiesz Maksiu , ja jestem zbyt przyzwoita zeby czytac wciaz sexie. to proponuje dział wymiana doświadczeń :D ... choć tam też się zdarzają gadki o seksie:D :D zawsze możesz pomijac kawałki o sexie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 W sumie to nie wiem ile mozna o jednym Powinni zamknac ten watek bo do czegos tutaj dojdzie poczekaj az sie zaczenie budowa to dopiero bedzie sie dzialo ..............nowo odkryte miejsca , slowa cicho szeptane ("wejdz kochanie....na rusztowanie ") ,afrodyzjaki na bazie cementu i kleju do kafli ,romantyczna atmosfera na styropianie , podniecajace wiesci o kolejnych podwyzkach cen materialow budowlanych...... ...mam nadzieje sie nie nudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.06.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 W sumie to nie wiem ile mozna o jednym Powinni zamknac ten watek bo do czegos tutaj dojdzie poczekaj az sie zaczenie budowa to dopiero bedzie sie dzialo ..............nowo odkryte miejsca , slowa cicho szeptane ("wejdz kochanie....na rusztowanie ") ,afrodyzjaki na bazie cementu i kleju do kafli ,romantyczna atmosfera na styropianie , podniecajace wiesci o kolejnych podwyzkach cen materialow budowlanych...... ...mam nadzieje sie nie nudzic No wiesz,teraz jest faza lekkich obniżek,więc się nie zawiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Rany boskie, co się tutaj dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Maksiu, Ty to zawsze jakoś tak narozrabiasz. Chyba działasz jakoś na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Maksiu, Ty to zawsze jakoś tak narozrabiasz. Chyba działasz jakoś na nas. no jakoś tak zawsze wychodzi... ale to nie specjalnie, tylko jakoś tak samo sobie ale chyba nie narzekasz, co?? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 się obśmialam będę miała wesołe sny o sexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przyszłam ciesze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A jakąś kawę postawisz, czy o suchym pysku mam siedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.06.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A jakąś kawę postawisz, czy o suchym pysku mam siedzieć?? wlasnie mialam po nia skoczyc , tylko szukalam ciacha dla ilii i.. jakos tak mi dlugo w "ciastkarni"zeszlo http://www.tankwagen.de/pl/Fracht_pliki/TasseKaffee.jpg i sorbet truskawkowy prosto z mojej lodowki (corka robila , bo ja jak zwykle nie mialam czasu ) http://kuchnia.gazeta.pl/im/9/3369/z3369539A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ooooo!!! Dzięki za kawusię, a sorbetu ( ) spróbuję z grzeczności .... O popielniczce zapomniałaś Kochaniutka http://www.toys4boys.pl/gfx/obrazek147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts