frosch 10.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 i jak ? smakowal? no zapomnialam, jak Bozie kocham kiepuj na podloge, potem posprzatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Smakował No przeca przyniesłam popielniczkę - już Ci ją zostawię, a co mi tam, niech stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 http://images25.fotosik.pl/230/3f9fd45e73d5a4c9.jpg Widzisz, jak ja Cię kocham? A Ty nic... po prostu nic... No to ja sobie chociaż taki mały pomnik Twój postawiłam. Nawet make-up Ci walnęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 czy ja mogę powiedzieć, że cała Froszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 czy ja mogę powiedzieć, że cała Froszka Wręcz "wypisz-wymaluj" Poranne kum-kum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 gdzie oni wszyscy się podziali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Co za czasy, wcina wszystkich, Rrmi, Frosię, Brazę, Zeljkę. Ja sobie nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Mnie juz wypluło po tym wcięciu Frosia, kaj Ty się szlajasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 witam dziewczynki przepraszam za nieobecnosc spowodowana przyjmowanie waznego goscia a potem odcieciem nas od neta depeesiu trza jakies oficjalne otwarcie pomnika zrobic no wiesz..takie z przecieciem szarfy i...wodeczka slicznie wygladam nie tak , jak labedz u mnie na placu w Bytomiu ostatnio czytajac bardzo ciekawa ksiazke o historii mojego rodzinnego miasta , dowiedzialam sie , ze pomnik znajdujacy sie pod moimi oknami przedstawia labedzia przeprowadzilam osobista ankiete (moje dzieciaki tez) i jeszcze nie spotkalam osoby , ktoraby celnie odpowiedziala kogo autor mial na mysli nie mam zdjec niestety , sprobuje poszukac w sieci ostatecznie cykne mu foto po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://images25.fotosik.pl/230/3f9fd45e73d5a4c9.jpg Frosiu - piękna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo Jak Ty to zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo Jak Ty to zrobisz zlece Froschowi .... obiecal , ze nie umrze przede mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.06.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo Jak Ty to zrobisz zlece Froschowi .... obiecal , ze nie umrze przede mna Jak tak, to już rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No tak, wiedziałam, że coś wymyślisz. Teraz nie wiem, czy to wyraz uznania za piękny pomnik w pięknym otoczeniu, czy też ... hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo Jak Ty to zrobisz zlece Froschowi .... obiecal , ze nie umrze przede mna Obiecanki cacanki ... jak usłyszy o tym pomniku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No tak, wiedziałam, że coś wymyślisz. Teraz nie wiem, czy to wyraz uznania za piękny pomnik w pięknym otoczeniu, czy też ... hmmmm... no no roze tez moze posadzic , piekna czerwona i glicynia tez moze byc najlepiej jakby pochowal mnie w ogrodku nie boj nic depeesia jeszcze troche pozyje obiecalam froschowi orgazm na 86-te urodziny , wiec slowa musze dotrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 postawie sobie taki pomnik na mogile fajnie bedzie wygladalo Jak Ty to zrobisz zlece Froschowi .... obiecal , ze nie umrze przede mna Obiecanki cacanki ... jak usłyszy o tym pomniku .... zawsze dotrzymuje slowa dlaczego wiec mialby zmienic zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No tak, wiedziałam, że coś wymyślisz. Teraz nie wiem, czy to wyraz uznania za piękny pomnik w pięknym otoczeniu, czy też ... hmmmm... no no roze tez moze posadzic , piekna czerwona i glicynia tez moze byc najlepiej jakby pochowal mnie w ogrodku nie boj nic depeesia jeszcze troche pozyje obiecalam froschowi orgazm na 86-te urodziny , wiec slowa musze dotrzymac ale pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts