marjucha 19.06.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No tak, wiedziałam, że coś wymyślisz. Teraz nie wiem, czy to wyraz uznania za piękny pomnik w pięknym otoczeniu, czy też ... hmmmm... no no roze tez moze posadzic , piekna czerwona i glicynia tez moze byc najlepiej jakby pochowal mnie w ogrodku nie boj nic depeesia jeszcze troche pozyje obiecalam froschowi orgazm na 86-te urodziny , wiec slowa musze dotrzymac Jak Cię znam to już nie takie rzeczy obiecywałaś Teraz myśl nad strategią działania,żeby dotrzymać słowa, bo może nie być łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 I poproszę gacie za nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No tak, wiedziałam, że coś wymyślisz. Teraz nie wiem, czy to wyraz uznania za piękny pomnik w pięknym otoczeniu, czy też ... hmmmm... no no roze tez moze posadzic , piekna czerwona i glicynia tez moze byc najlepiej jakby pochowal mnie w ogrodku nie boj nic depeesia jeszcze troche pozyje obiecalam froschowi orgazm na 86-te urodziny , wiec slowa musze dotrzymac Jak Cię znam to już nie takie rzeczy obiecywałaś Teraz myśl nad strategią działania,żeby dotrzymać słowa, bo może nie być łatwo pewnie, ze nie takie tam , ale dotrzymywalam slowa , wiec teraz ten teges tez sie musi udac http://rpjsyndicate.files.wordpress.com/2008/01/keyra-augustina-black-thong.jpg mogom byc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.06.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 O kurka, froszka! To Twoja osobista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No to ja obiecuję, że poczekam na zdjęcia w Twoich 86 urodzin, wcześniej nie zejdę. Muszę wiedzieć, czy Wam się uda z tym orgazmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 No to ja obiecuję, że poczekam na zdjęcia w Twoich 86 urodzin, wcześniej nie zejdę. Muszę wiedzieć, czy Wam się uda z tym orgazmem. Ja też poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Frosch kazal mi napisac , ze przestal lubic marjuche , ktory smie we mnie watpic depeesia i braza dla was sporzadze specjalna plytke dvd aniu tez taka mam jak poprawie ja sobie w Photoshopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Frosch kazal mi napisac , ze przestal lubic marjuche , ktory smie we mnie watpic depeesia i braza dla was sporzadze specjalna plytke dvd aniu tez taka mam jak poprawie ja sobie w Photoshopie Za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Frosch kazal mi napisac , ze przestal lubic marjuche , ktory smie we mnie watpic depeesia i braza dla was sporzadze specjalna plytke dvd aniu tez taka mam jak poprawie ja sobie w Photoshopie Za co za to starales sie odebrac mu ostatnia nadzieje na piekna ...starosc zal ci co? na glowie stane , cycki beda stac ....i na bank mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cycki bedą ... stac... jak konstrukcja samonośna nie walnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cycki bedą ... stac... jak konstrukcja samonośna nie walnie w tym wieku juz zadna konstrukcja nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cycki bedą ... stac... jak konstrukcja samonośna nie walnie w tym wieku juz zadna konstrukcja nie pomoze Za te .... dzieści lat coś wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Frosia, ja myślę, że konstrukcja nie będzie Ci potrzebna, Ty jeszcze na Harleyu będziesz śmigać w tym wieku! na glowie stane , cycki beda stac ....i na bank mi sie uda Cycki bedą ... stac... jak konstrukcja samonośna nie walnie Dziewczyny, Jak ja Was kocham!!! Po prostu wykończyłyście mnie, padłam i umarłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 oj kochana depeesiu na motora to raczej nie wsiade no chyba ze sie wczesniej upije ale musialabym tak na maxa do nieprzytomnosci ale z tym orgazmem mialabym niemaly problem zawsze moge tez w ten dzien upic Froscha i powiedziec mu , ze bylo mu fajnie, ale nic nie pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Poranne kum-kum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 a gdzie frosia zniknęła wie ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Niedobrze, nawet na powitanie Króliczka nie odpowiedziała ... bardzo niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Gdzieś się szwenda. Ciekawe, gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts