DPS 01.08.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Na wyspach egzotycznych siedzą....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 i pewnie jakieś kolorowe drnki popijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Frosia co z tym grillem?? ...moja Niunia stwierdziła już sierpień -wakacje się kończą Pozdrowionka i całusy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze jak pojutrze cieszę się, że Ty się cieszysz, że było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Zdjątka jaieś poproszę, chociaż na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.08.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 fajnie, że wakacje Wam się udały pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze jakto pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze kłamczucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze kłamczucha babcia mnie przetrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dziekuje wszystkim , ze zagladali do naszych komentarzy to znaczy sie mysleli o nas monia braklo czasu na dzialke nawet nie wiem jak sie maja roslinki mam nadzieje, ze co sie odwlecze to nie uciecze moze zdazymy jeszcze w tym roku zjesc wspolnie kielbache buziaki dla niun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze kłamczucha I to jaka Cześć Żabo Przebrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wrocilam !!! bylo super !!!!! odezwe sie pojutrze kłamczucha I to jaka Cześć Żabo Przebrzydła czesc cioteczko bylam w twoim rejonie przedwczoraj machalam lapeczka , ale drzewa mnie zaslanialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dziekuje wszystkim , ze zagladali do naszych komentarzy to znaczy sie mysleli o nas No ja nie zagladałam bo mnie nie było, ale też teskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dziekuje wszystkim , ze zagladali do naszych komentarzy to znaczy sie mysleli o nas No ja nie zagladałam bo mnie nie było, ale też teskniłam a gdzie bylas jak mnie nie bylo ? ja na zachodzie polski sie szlajalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dziekuje wszystkim , ze zagladali do naszych komentarzy to znaczy sie mysleli o nas No ja nie zagladałam bo mnie nie było, ale też teskniłam a gdzie bylas jak mnie nie bylo ? ja na zachodzie polski sie szlajalam No popatrz, ja na północnym wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dziekuje wszystkim , ze zagladali do naszych komentarzy to znaczy sie mysleli o nas No ja nie zagladałam bo mnie nie było, ale też teskniłam a gdzie bylas jak mnie nie bylo ? ja na zachodzie polski sie szlajalam No popatrz, ja na północnym wschodzie teraz wiem dlaczego cie nie spotkalam ma nadzieje , ze wypoczelas rownie dobrze jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dziekuje wszystkim , ze zagladali do naszych komentarzy to znaczy sie mysleli o nas No ja nie zagladałam bo mnie nie było, ale też teskniłam a gdzie bylas jak mnie nie bylo ? ja na zachodzie polski sie szlajalam No popatrz, ja na północnym wschodzie teraz wiem dlaczego cie nie spotkalam ma nadzieje , ze wypoczelas rownie dobrze jak ja Wypoczełam jak byłam całkiem na południu , na Mazurach narobiłam sobie kupę siniaków i na razie jestem wyleczona z żagli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 ja na zachodzie polski sie szlajalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 W końcu wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts