braza 20.08.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Frosia, no jak rany, milczenie nie jest Twoim znakiem rozponzawczym, więc może się odezwij w końcu, co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No żesz @!$%^*^ mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No żesz @!$%^*^ mać szkoda godać, mo nos w ...........nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 przepraszam i.....wypraszam sobie ino nie w nosie ino nie w nosie choc zmiescilabych tam wielu hahahhah......w takim pojemnym nochalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 fajnie że się odnalazlaś Frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ja też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 NO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2008 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Nareszcie Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale nawet ja zaczynałem się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Mam nadzieje ze juz na tak długo nie bedziesz uciekac od nas Martwiłam co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.08.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzien doberek jak fajnie, ze o mnie nie zapomnieliscie u nas wszystko ok, tylko jakos tak za szybko ten czas leci a jednoczesnie stoimy w miejscu jakos tak dziwnie , bez motywacji ..... ale co tam ! najwazniejsze , ze wszyscy zdrowi i milosc nadal kwitnie buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzien doberek jak fajnie, ze o mnie nie zapomnieliscie u nas wszystko ok, tylko jakos tak za szybko ten czas leci a jednoczesnie stoimy w miejscu jakos tak dziwnie , bez motywacji ..... ale co tam ! najwazniejsze , ze wszyscy zdrowi i milosc nadal kwitnie buziaki dla wszystkich Dla mnie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzien doberek jak fajnie, ze o mnie nie zapomnieliscie u nas wszystko ok, tylko jakos tak za szybko ten czas leci a jednoczesnie stoimy w miejscu jakos tak dziwnie , bez motywacji ..... ale co tam ! najwazniejsze , ze wszyscy zdrowi i milosc nadal kwitnie buziaki dla wszystkich Dla mnie też? w szczegolnosci wczoraj wygladalam twojej budowy no i ciebie oczywiscie , ale.....nic nie bylo widac, tak padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzien doberek jak fajnie, ze o mnie nie zapomnieliscie u nas wszystko ok, tylko jakos tak za szybko ten czas leci a jednoczesnie stoimy w miejscu jakos tak dziwnie , bez motywacji ..... ale co tam ! najwazniejsze , ze wszyscy zdrowi i milosc nadal kwitnie buziaki dla wszystkich Dla mnie też? w szczegolnosci wczoraj wygladalam twojej budowy no i ciebie oczywiscie , ale.....nic nie bylo widac, tak padalo To musiałaś wcześnie rano jechać, bo potem było słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzien doberek jak fajnie, ze o mnie nie zapomnieliscie u nas wszystko ok, tylko jakos tak za szybko ten czas leci a jednoczesnie stoimy w miejscu jakos tak dziwnie , bez motywacji ..... ale co tam ! najwazniejsze , ze wszyscy zdrowi i milosc nadal kwitnie buziaki dla wszystkich Dla mnie też? w szczegolnosci wczoraj wygladalam twojej budowy no i ciebie oczywiscie , ale.....nic nie bylo widac, tak padalo To musiałaś wcześnie rano jechać, bo potem było słonecznie owszem o 6-ej nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 30.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 dzien doberek jak fajnie, ze o mnie nie zapomnieliscie u nas wszystko ok, tylko jakos tak za szybko ten czas leci a jednoczesnie stoimy w miejscu jakos tak dziwnie , bez motywacji ..... ale co tam ! najwazniejsze , ze wszyscy zdrowi i milosc nadal kwitnie buziaki dla wszystkich Dla mnie też? w szczegolnosci wczoraj wygladalam twojej budowy no i ciebie oczywiscie , ale.....nic nie bylo widac, tak padalo To musiałaś wcześnie rano jechać, bo potem było słonecznie owszem o 6-ej nad ranem Jeśli jechałaś obwodnicą trójmiasta i widziałaś czerwony samochód, który jechał dosyć dziwnie to i mnie widziałaś. Spać mi się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Cześć, znikająca! Ty się nie martw, nawet jak człowiek cfzasem ma mniej zapału, to potem i tak robi się lepiej i zapał wraca. Będzie dobrze! Buziaki i uściski dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Perwersja się szerzy, Mociumpanie, absolutna perwersja Ciotka, co się nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts