braza 26.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Frosia, jak Cię lubie, tak Cię zaraz @##%%$#@!@!% Dzień dobry!!!! Tylko kitu nie wciskaj, że nie masz dostępu do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.10.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 jak ja sie ciesze , ze wszyscy o mnie mysla i tutaj zagladaja naprawde nie mam o czym pisac co u mnie slychac? no wiec taaaak............: mam odrosty na glowie (mam nadzieje w najblizszych dniach je zlikwidowac) ucze sie tanczyc tango argentynskie (razem z Froschem oczywiscie ) jutro ide na impre (do braciszka na urodziny ) dzis mialam pizze na obiad (sama robilam ) to by bylo na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 po uśmiech wpadłam ale czy to nie głupio tak zęby do monitora suszyć aaa i żadnego końca nie chcę widzieć aaa i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Odrosty zliwkidu natychmiast, jeszcze przed imprą u braciszka!!! Tanga się ucz, zaczniesz uczyć mnie, bo ja nie mam pojęcia!!! Baw się dobrze, Żabo paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Przyszedłem się podlizac Żabo Przecudna Miłej imprezy w rytmie tanga argentyńskiego i do przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Frosieńka, baw się dobrze i Froscha uściskaj od nas! I wpadnijcie znowu za jakiś czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 marjucha masz goraczke ? cos ci dolega ??? braza wlosy robie jutro , dzis mam inne plany ; musze zrobic torta i przygotowac Chili con corne (moj brat uwielbia,a zona mu nie robi ) jak chcesz dam przepis - robi sie szybko, tanio i przyjemnie depeesia froschka usciskam dopiero w piatek , niestety jestesmy znow na rozlace nie moge Ci obiecac , ze wpadniemy ........uprawiamy bezpieczny sex aniu przyslowie zab mowi : "Kto o usmiech prosi , dostaje go od ....Frosi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Gorączki nie mam, ale może jak będę miły(przez chwilę) to częściej będziesz zaglądała na forum Ty Żabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Gorączki nie mam, ale może jak będę miły(przez chwilę) to częściej będziesz zaglądała na forum Ty Żabo nie przyzwyczajaj sie za bardzo bo Ci tak zostanie ale brzmi obiecujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Mam nadzieję, że na koncercie było bosko i w ogóle. A na te odwiedziny to ja mogę jeszcze trochę zaczekać, nie jestem w aż tak gorącej wodzie kąpana. Ale kąpali mnietak w ogóle, słowo. I nawet sama do dziś też się czasem kąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 na koncercie bylo fulwypas mozesz sobie poogladac http://www.koncert-gwiazd.de/zdjecia.html jak dla mnie najlepsze bylo De Mono wybralam sie glupia na wysokich obcasach 6 h na nogach w ciaglych podskokach(oczywiscie nie siedzielismy na miejscach zaznaczonych na bilecie , bo ja musze wszystko widziec i czuc ) Olusia tez zadowolona Frosch zadowolony , ze my zadowolone tez bawil sie wspaniale zobaczymy jakie gwiazdy zaprosza w przyszlym roku , z przyjemnoscia pojedziemy znowu aaa... i spotkalam dawna kolezanke .....z podworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Froschka, gdzieś Ty się podziewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 kaska a co ty tak na frosię krzyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 kaska a co ty tak na frosię krzyczysz aaaa bo się taka nerwowa zrobiłam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no to dla znerwicowanych zostawiam http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3412/melisa2.jpg mnie nie potrzebne już oczy mi się same zamykają pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Frosia, ja robię chili con carne, ale tylko my z Szanownym to jemy, młoda ma jakiś wypaczony gust O A.Krzywym z DeMono to ja mam już zdanie wyrobione, nawet wspominałam na ten temat co nieco ... Palant i tyle!!! Buziaki, Żabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ...ja jestem z..T,Lowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ja też wpadam kartę podbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie krzyczeć mi tu na Frosię, bo... Zdjęć nie dam rady obejrzeć, ale na pewno fajnie było, więc się cieszę, że się udał wypad. Żadnych zdjęć nie wklejasz z działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Frosia, spójrz, co Piąteczka wynalazła w necie!!!!! No jakaś Ty zdolna, a się ukrywasz!!!!! http://srv0110-06.oak1.imeem.com/g/p/b042200af27e8b46c92101d76c9fd8d8_web.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts